dennis har haft en svær tid siden skiftet til GODSENT.

GODSENT med udskiftninger: dennis kritiserer holdets spil

Nu er der igen udskiftninger hos GODSENT, da znajder og dennis er færdige på holdet, og sidstnævnte er slet ikke tilfreds med måden, holdet spiller på.

Der er ikke stille hos svenske GODSENT, da der er udskiftninger på udskiftninger, og nu er yderligere to spillere færdige på holdet.

Det drejer sig om znajder, der blev en del af GODSENT tilbage i april 2016, men efter halvandet år på holdet skal han nu søge lykken andetsteds, da han fra dags dato er fritstillet. Det fortæller Kasper Hvidt, sportsdirektør hos RFRSH:

We have had an ongoing dialogue with Andreas, like we do with all players, and during our talks, it became clear that he had a wish to try something new in his career. Andreas has always been dedicated and loyal to GODSENT, and it is the best solution for both parties to part ways now. From the day he stepped in, he has been a valuable player for the team, and we truly wish him all the best in the future.

Den anden spiller, som er ude af startfemmeren, er den tidligere fnatic-stjerne dennis, men han er stadig bundet af sin kontrakt, og derfor kan han se frem til at varme bænken fremadrettet.

GODSENT melder ikke om en nærmere begrundelse, men dennis har derimod været til tasterne, og på Twitter skriver han blandt andet, at holdets spil er kendetegnet ved individualisme uden struktur, disciplin og teamplay:

The way we play in Godsent is not the way i want to play, theres no structure, discipline or teamplay. Mostly just individually good plays to win the round, sure individual plays works if youre FaZe or SK but we dont have those individuals.

I just got more and more tired because i know i can do so much more as a player and with a more structured team/game plan behind me.

GODSENTs resultater har ikke været prangende på det seneste, og siden 9. oktober har svenskerne ikke en gang været en del af top 30. I holdets seneste ti kampe er det blot blevet til én sejr og ni nederlag, og det kommer også til udtryk ved placeringen i bunden af ESL Pro League, som betyder, at de skal spille relegation for at bevare pladsen i ligaen i næste sæson.

Til at erstatte znajder og dennis er hampus og pyth hevet ind som midlertidige erstatninger, indtil GODSENT får endeligt styr på, hvem de to sidste spillere skal være.

GODSENT er nu:

  • Sverige twist
  • Sverige freddieb
  • Sverige disco doplan
  • Sverige pyth (Stand-in)
  • Sverige hampus (Stand-in)
#1(Med 0 svar)
15. november 2017 kl. 18:09
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Håber Dennis finder et hold som spiller på hans niveau, han er en god spiller og fortjener bedre end Godsent.
#2(Med 6 svar)
15. november 2017 kl. 19:26
Zherman
Hvor længe der mon går før at det projekt slukkes?

Det har været en gåde, hvordan den mængde spillere har kunne udrette så lidt. znajder har været skuffende siden 2014, men at gå fra dennis til pyth - av. Jeg forstår sgu heller ikke helt, hvis freddieb er hentet ind som igl., hvorfor hampus så er standin, da han afaik. er/har været igl. for Red Reserve og passions. Hvis han er hentet ind som igl., så er det sgu skidt, at den stærkeste spiller udenfor NiP og Fnatic er hoppet på bænken.

dennis er sgu for talentfuld til at spildes på bænken, men FaZe og mouse er lukket og tvivler på at OpTic vil kaste klejner, så snakker vi internationalt er der PENTA, HR og at starte eget igen. Og det er sgu nok ikke nemt, da selvom en som kio sidder og er 'straming 4lyfe', så har han sgu nok en heftig buyout. Og tvivler på at ex-Dignitas flokken kan finde en org., der vil kaste klejner efter dennis før de har vist noget, og det formåede de aldrig i dignitas, så han er farked.
#3(Med 3 svar)
15. november 2017 kl. 19:52
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
roman? is that u
#4(Med 0 svar)
15. november 2017 kl. 20:07
QPR
Zrohman
#5(Med 0 svar)
15. november 2017 kl. 21:09
Zherman
No, I am ninjaThårstæhn!
#6(Med 0 svar)
16. november 2017 kl. 10:28
biliJ
Sjovt hver gang nogle opfordre til en debat/diskussion herinde mere end bare "SATME ÆRGELIGT, HÅBER DET BEDSTE FREM AF FOR DENNIS<3". Så er du/andre der straks til at slå ned som verbalt indskærpet 13 årige, der aldrig har haft en debat eller længere varig samtale med nogle som helst, kom nu ind i kampen mand. Har aldrig set dig bidrage med noget som helst konstruktivt, udover at køre hetz mod folk der skriver mere end to sætninger, hvor paradoksal har man lige lov til at være?
#7(Med 1 svar)
17. november 2017 kl. 15:32
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg er helt enig. GODSENT er spild af talent og jeg ser ærlig talt ikke nogen fremtid for projektet. Jeg forstår dog heller ikke hvorfor spillerne går med til det, men det er vel fint nok så længe man får betaling for det.

Dennis er en hamrende god spiller i mine øjne, han fortjener bedre. Jeg synes lidt han er Sveriges svar på magisk.
#8(Med 0 svar)
17. november 2017 kl. 15:43
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nu sejler hele svensk CS:GO vel generelt.

Jeg tænker Astralis egentlig fylder for meget i Refresh i forhold til Heroic og Godsent, som jo egentlig er to sympatiske projekter.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.