Som seer kan man igen se frem til at opleve Pimp i denne rolle.

Pimp skal over grænsen til december

DreamHack Open Winter har annonceret crewet, der skal styre seerne i mellem og under kampene - heriblandt med én dansker.

Til december afholdes DreamHack Open Winter i Jönköping i vores svenske naboland. Selvom der er omkring fem uger til turneringsstart, er casterne og analytikerne allerede blevet offentliggjort her til aften. 

Her er Pimp blevet udvalgt til at komme med kloge ord som analytiker. Tidligere har han været at finde i samme rolle under de seneste events afholdt af arrangøren: DreamHack Malmö og DreamHack Montreal. 

Udover danskeren tæller eventet blandt andet stunna som vært, Pansy og vENdetta som kommentatorer, mens pimp får selskab i studiet af SPUNJ. 

DreamHack Open Winter løber af stablen den 1-3. dember, hvor otte hold er indblandet. Endnu er blot halvdelen af disse blevet annonceret, idet de sidste fire skal findes via to invitationer og to kvalifikationer - en europæisk og amerikansk. 

Eventet kan være attraktivt for danskere, fordi det som tidligere nævnt afholdes i den svenske by, Jönköping, hvortil der dog kræves en habil køretur. Præmiepuljen ligger på omkring 640.000 danske kroner. 

Den foreløbige deltagerliste findes herunder:

Sverige fnatic USA Liquid
 Gambit  mousesports
Verden Invitation Verden Invitation
 EU-kvalifikation  NA-kvalifikation
#1(Med 1 svar)
27. oktober 2017 kl. 19:37
RomanEmpire
Hvorfor fanden er VP ikke inviteret endnu? Skandaløst. Du fik alligevel sneget VP med på baggrundsbilledet for at trigger mig Christian. Good job, good job. Kappa. /sssssss
#2(Med 0 svar)
27. oktober 2017 kl. 19:42
Christian
Det var faktisk kun for at trigge dig og dit forhold til VP - godt bemærket!
#3(Med 0 svar)
27. oktober 2017 kl. 22:33
KajusKalorius
Ikke Pimp.............. ffs
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.