Nu kommer de sidste billetter til salg

Det har været længe undervejs, men ESL Pro League har nu endelig fundet flere pladser til finalerne i Odense, og de kommer til salg i dag.

ESL og Odense har virkelig forstået at bygge en hype op til ESL Pro League Finals, da der ikke gik andet end 24 timer, før næsten alle billetterne var revet væk.

Der var kun enkelte Premium billetter tilbage - de dyreste - men de blev også hurtigt solgt, og ESL og Odense har siden da arbejdet på at finde ekstra pladser, da der fortsat er stor efterspørgsel.

De har nu fundet den fornødne ekstra plads til at udvide, og derfor starter det offentlige salg i dag klokken 14:00, hvor der vil blive sat både weekend og single day billetter til salg.

ESL melder dog ikke noget om, hvor mange ekstra billetter, som bliver udbudt, så det er med at være hurtig, hvis du vil sikre dig plads.

ESL Pro League Finals kommer til at tælle Europas og Nordamerikas bedste hold fra den 5. til den 10. december, men det er kun den 8. til 10. december, hvor der er tilskuere til stede i Sparekassen Fyn Arena.

Hvis du vil sikre dig billet, når det ekstra salg åbnes, kan det gøres ved at klikke her. Foruden de ekstra billetter er der indtil videre solgt 4.500.

#1(Med 27 svar)
20. oktober 2017 kl. 12:28
RomanEmpire
Bliver spændende at se om de kan orkestrere flere kampe og streams på samme tid. Er lidt pessimist, da der altid ser ud til at gå noget teknisk galt i cs.
#2(Med 26 svar)
20. oktober 2017 kl. 12:31
SuperJoachim
Tænker du ikke på the blast her?
#3(Med 0 svar)
20. oktober 2017 kl. 13:10
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Tænker det samme ;D
#4(Med 24 svar)
20. oktober 2017 kl. 13:15
RomanEmpire
Tænker cs generelt mate. Kampene er næsten altid forsinket, stream går næsten altid ned, spillerne har tekniske problemer. Spillerne er ude for at drikke og kommer forsent til finalen.

Det føles desværre altid som om der er noget galt.

Jeg er generelt et positivt og optimistisk menneske, men der er grænser for hvor meget lort man kan tage uden at blive pessimistisk.
#7(Med 23 svar)
20. oktober 2017 kl. 15:12
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det virker som om denne kommentar blot er blevet skrevet for bare at have en kommentar på hvert enkelt indlæg herinde. Prøv nu at slap lidt af på tasterne RomanEmpire. Bare 1 off-day evt.
#8(Med 0 svar)
20. oktober 2017 kl. 16:58
UKJENDT
+1
#10(Med 21 svar)
20. oktober 2017 kl. 17:03
RomanEmpire
Du kan skrive til en admin, også kan de tage stilling til om jeg bryder nogle regler eller ej. Kan ikke lige se hvad dit indlæg bidrager med andet en gnisten til noget destruktivt.

Forhåbentligt foretrækker de et aktivt og konstruktivt forum, fremfor folk der beder hinanden om at skrubbe af.

Der er jo heldigvis ingen der tvinger dig til at læse mine kommentarer.
#11(Med 20 svar)
21. oktober 2017 kl. 02:42
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
Der er forskel på en bruger, som kommenterer, på et aktivt og konstruktivt forum, og så en bruger der bare har en trang til at kommentere, på alt mellem himmel og jord
#12(Med 19 svar)
21. oktober 2017 kl. 03:16
RomanEmpire
Men velkommen til. Det er dejligt at se en bruger med 16 beskeder komme ind for at brokke sig over aktiviteten fra en regulær bruger herinde.

Dejligt konstruktivt. Ville være fedt hvis alle gjorde sådan. Sikke et fedt forum det ville være :)
#13(Med 18 svar)
21. oktober 2017 kl. 11:53
NiveK
Forumet er værre, nu hvor du kommenterer på alt for at være helt ærlig
#14(Med 17 svar)
21. oktober 2017 kl. 13:01
RomanEmpire
Forummet er ellers blevet bedre efter du har brugt dine 2 sidste comments på at have ondt i røven over mig.

i.giphy.com/media/x1kS7NRIcIigU/200.gif
#15(Med 10 svar)
21. oktober 2017 kl. 13:22
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
At jeg ikke kommenterer 420 gange dagligt, og har et samlet antal på 50000 kommentarer, gør mig da nødvendigvis ikke til en "dårligere" bruger end dig? Jeg læser da stadig alle nyhederne, men nyder så bare ikke på samme måde, at kommentere på gud og hvert opslag. Det skal nu lige siges, at jeg synes da også du skriver brugbare ting herinde, men at kommentarer som denne fx. virker til bare at være skrevet, for at blive skrevet agtigt
#16(Med 0 svar)
21. oktober 2017 kl. 13:24
MrNoOne
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det er mig simpelthen en gåde at folk går op i hvor meget en mand/kvinde skriver herinde... lad ham dog kommentere hvis han har lyst til det? - kan virkeligt slet ikke se hvordan man kan diskutere hvorvidt om det er okay? :D
#17(Med 7 svar)
21. oktober 2017 kl. 13:32
RomanEmpire
Dig og dine sjakalvenners beskeder her, virker også bare som en anledning til at tude.

Jeg synes skam det er vældigt synd for dig, at du har så inderlige frustrationer over mig. Tænk der er så meget man kan lave i livet, også bruger man tiden på at sidde og tude over andre brugere som er entusiastiske omkring et forum. Det er sgu sørgerligt.

Men du må hellere til at gro lidt hård hud på din fine barnenumsehud, fordi jeg er altså kommet for at blive.

Hvis det er alt for hårdt for dig, viser jeg dig gerne hvor døren står, da jeg altid står til rådighed for at hjælpe folk der ikke kan finde ud af ting herinde. Hvis du deler din skype, kan jeg jo eventuelt hjælpe dig over teamviewer med hvordan kan trykker på krydset herinde, og hvordan vi får lavet et filter, så du ikke kan komme ind på dust2 og blive frustreret en anden gang, over at folk bruger forummet.

Ydeligere, kan jeg jo hjælpe dig med at google dig frem til en terapeut der passer til din økonomi, eller hjælpe dig med ansøgninger af tilskudsblanketter til kommunen, så du kan få forarbejdet dine følelsesmæssige problemer, så du kan blive en gladere dreng med mere overskud og livsglæde i fremtiden.

Du siger bare til. Så skal jeg nok give dig en hånd. Er bare glad for at kunne hjælpe :o)
#18(Med 6 svar)
21. oktober 2017 kl. 17:18
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg tror nødvendigvis ikke de personer du snakker om nødvendigvis er "sjakalvenner". Prøv at tag deres kritik konstruktivt...

Jeg var helt vild med dine blogs og alt det relevante du kom/kommer med, men shit der er kommet meget "lort" efter. Det er som om at når du kommer lidt til kort så skriver du bare en wall of text og så trækker du lidt luften ud af folk ligesom du bruger 18 ligegyldige linjer her på at svine en anden bruger til, hvor du alligevel ingen indsigt har i det du poster.
jeg tror det ender med du løber tør for folk der gider diskutere med dig.
#19(Med 1 svar)
21. oktober 2017 kl. 17:25
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
OKay okay. mente kritik konstruktivt i forhold til "bare at skrive for at skrive"
#20(Med 0 svar)
21. oktober 2017 kl. 17:35
d0kz
Guld Sæsonkort Sæson 15
forståelse.... puuuuh lækkert
#21(Med 3 svar)
21. oktober 2017 kl. 19:02
RomanEmpire
Det er da sjovt at folk med under 20 kommentare ligepludseligt kommer rendende på samme artikel på præcist samme tid.

Hvad er det du mener jeg skriver er lort, og hvad kommer jeg til kort i? Snak om at tage kritik konstruktivt. Så kom med noget konstruktivt, fremfor at lukke lort ud. Det er på ingen måde specifikt, eller forklarende det du skriver. Men yderst vagt, og besvare ingen spørgsmål, men stiller først flere.

At nuancere tingene med linjer er på ingen måde ligegyldigt. Ellers kunne vi alle rende rundt og kalde hinanden for idiot og klaphat, og ingen ville vide hvorfor, eller lære noget af det.

Hvad er det jeg ikke har indsigt i, når jeg poster? Igen lukker du jo bare lort ud, og har ikke et argument til at bakke din påstand op. Nævnte du noget med at være konstruktiv eller?

"jeg tror det ender med du løber tør for folk der gider diskutere med dig."

Det er ikke mig der starter en debat med folk. Så det er åbenbart ikke mig der har behovet for at debatere med andre, medmindre de henvender sig til mig. Desuden er jeg fuldstændigt ligeglad med at debatere med folk der intet har at komme med.

Du siger jeg skal tage deres kritik konstruktivt, og hvad er deres kritik? At jeg skriver for meget, at jeg skal holde en fridag, at jeg ikke ved hvad jeg taler om? Der er jo intet konstruktivt i det de skriver.
#23(Med 2 svar)
21. oktober 2017 kl. 23:14
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Skal vi ikke blive enige om at den første kommentar i denne tråd var en brainfart og du så prøvede på at redde den fordi du ikke lige havde sat dig ind i det? :)

Derudover husker jeg også noget med AVEs arbejdsopgaver som blev udtalt også, som du ikke vidste noget om men påstod.

"bare at skrive for at skrive"
Det uddybede jeg også i min kommentar under som sidenote fordi jeg ikke kunne editere.

Køber premissen for ikke at kalde en for idiot, men det blir da ikke særligt meget federe at bruge 3 linjer på at kalde en kontanthjælpsmodtager.

Vil igen samtidigt også gerne understrege jeg også godt kan lide mange af de andre indslag og måske det også bare er mig der skal tage det sure med det søde.
#24(Med 1 svar)
21. oktober 2017 kl. 23:37
RomanEmpire
>Skal vi ikke blive enige om at den første kommentar i denne tråd var en brainfart og du så prøvede på at redde den fordi du ikke lige havde sat dig ind i det? :)

Det er vi på ingen måde enige om. Venter stadigt på en et argument for den holdning. Går udfra du ikke har et siden det ikke er blevet nævnt endnu.

>Derudover husker jeg også noget med AVEs arbejdsopgaver som blev udtalt også, som du ikke vidste noget om men påstod.

Det må jo så være dig der ikke kan læse, eller gradbøjer tingene som du selv gerne vil se det. Jeg skrev at jeg ville da gå udfra at de trak på ave som resource da han før er blevet interviewet hvor han har sagt han laver analyser for første holdet. Så da de skal imod kæmpe modstandere på papiret, ville jeg da tro at de brugte ham. Det gjorde de så ikke.

Der er en forskel på at tro/gå ud fra, og at "vide" noget. Hvis du vil have forskellen forklaret ydeligere tager jeg den gerne med dig.

>"bare at skrive for at skrive"
Det uddybede jeg også i min kommentar under som sidenote fordi jeg ikke kunne editere.

"Skrive bare skrive"

Det er et fucking forum. Det er meningen man skal skrive og deltage på et forum. Hvad fanden tror du det er? En film hvor man skal glo? Selvfølgeligt skal man sgu da skrive for at skrive. Hvad fanden skulle man ellers bruge et forum til? Hvis jeg har en mening til en nyhed/tråd, er forummet bygget sådan om at folk kan dele den holdning. Længere er den sgu endeligt ikke.

At du så sidder og tuder over at man bruger et forum til det formål det er skabt til er jo helt væk. Hvad fanden er det næste, begræder du også at folk er fulde på et diskotek, eller at folk skyder med rifler i militæret?

Det er sgu helt fair du ikke kan lide mine kommentare. Vi skal heldigvis ikke være venner allesammen. Forestil dig hvis alle begyndte at tude over hinandens kommentare, ville det være et fedt forum? Skulle vi også kommentere på hinandens udseende? Skulle folk lige komme over og pointere de synes du er grim? Er det ikke meget lettere og bedre for alle, hvis vi bare holder vores kæft, og lader folk eksistere og hygge sig med deres egen ting?

>Køber premissen for ikke at kalde en for idiot, men det blir da ikke særligt meget federe at bruge 3 linjer på at kalde en kontanthjælpsmodtager.

Hvad snakker du om? Hvis du snakker om min terapeut joke. Så er det at søge tilskud til en terapeut altså ikke udelukkende for folk på kontanthjælp, at du ser det sådan gør dig nedladende, ikke mig. Manden har jo tydeligvis nogle problemer han døjer med. Så håber da han får det bedre. Må være træls at være så bitter, og bruge 3/16 af sine kommentare på et forum, til at skrive lort til en anden bruger.

>Vil igen samtidigt også gerne understrege jeg også godt kan lide mange af de andre indslag og måske det også bare er mig der skal tage det sure med det søde.

Forstår i hvert fald ærligt talt ikke hvad dit problem er. Virker ekstremt småligt.
#25(Med 0 svar)
22. oktober 2017 kl. 00:04
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
nvm
#22(Med 0 svar)
21. oktober 2017 kl. 19:42
biliJ
Fandme sygt at man kan få ondt i røven over at folk er for aktive, shit mand. At du har manglende forståelse for hans kommentar ang. delayed kampe i cs pga. pro's har haft en stor tendens til at skide på de schedules som organizersne lægger for dagen er jo en direkte kontekst til at udvikle e-sport i sig selv, udover det har det været et topic både lurppis/thoorin har været inde over, kan ikke se hvordan det på nogen måde er irrelevant. Udover det på dutter dig selv tronen til at kalde folk ud for at skabe diskussion punkter, PÅ ET FORUM? At du så fuldstændig misforstår præmisset bag et forum er jo direkte pinligt.
#26(Med 5 svar)
23. oktober 2017 kl. 11:41
NiveK
Fat nu bare, at du er for irriterende at glo på. Det er fint man er aktiv, men at kommentere på ALT er jo bare sørgeligt. Vi andre er tvangsindlagt til at se dig, vise dig frem med din viden om counter-strike og det er trættende af helvedes til. Du ved rigtig meget om counter-strike og hvor er du dygtig altså, men tag nu forhelvede og klap sammen og lad nogle andre komme til fadet. Mangler du også bekræftelse uden for dust2 for du har da et opmærksomhedsproblem af en anden verden. Vi HAR set dig. Sæt dig nu bare ned.
#27(Med 0 svar)
23. oktober 2017 kl. 12:30
RomanEmpire
Så er det sgu mandag, og Kevin Hjortshøj er nærmest defitinionen af livsglæde. Det er dejligt at se.

"Fat nu bare, at du er for irriterende at glo på."

Når du formulere og argumentere så godt for din sag, så er det svært at sige dig imod. Det er sådan lidt en moderne version af hulemandskommunikationen, det er sgu imponerende hvad du kan efterhånden Kevin. Der tager jeg altså hatten af for dig.

> Det er fint man er aktiv, men at kommentere på ALT er jo bare sørgeligt.

Hvorfor er det sørgerligt? Jeg er sikker på du har en ekstremt god begrundelse, som jeg ser frem til at høre, du dine tidligere begrundelser var fantastiske indholdsrige.

>Vi andre er tvangsindlagt til at se dig, vise dig frem med din viden om counter-strike og det er trættende af helvedes til.

Du er simpelthen tvunget til at læse mine beskeder? Det er ikke sådan som alle andre mennesker at du selektivt kan vælge hvilke beskeder du læser eller ej. Lille stakkel dog, må være forfærdeligt at være i sådan en offer position, ikke at have valget.

>Du ved rigtig meget om counter-strike og hvor er du dygtig altså, men tag nu forhelvede og klap sammen og lad nogle andre komme til fadet.

"Andre komme til fadet" - Tror du der er en begrænsning på hvor mange kommentare der kan skrives på en nyhed, eller hvad er det for noget at skrive. Kevin, er vreden ikke ved at påvirke IQ'en lidt? Er du sikker på du tænker klart længere.

>Mangler du også bekræftelse uden for dust2 for du har da et opmærksomhedsproblem af en anden verden.

Igen, har du nogle ret interessante indgangsvinkler, du mener altså at folk er tvunget til at svare på mine beskeder og give mig opmærksomhed? Det er da i hvert fald en interessant teori.

>Vi HAR set dig. Sæt dig nu bare ned.

Vi har også set dig nu, har du det bedre efter dine 3 møgfald Kevin? Jeg håber du fik det hele ud. Det må da være forfærdeligt at gå og have så meget salt i kroppen.

Jeg kan anbefale dig at finde materiale på google om en mere basisk diæt, så vi kan få dig detoxet hurtigst muligt. Din stakkel.
#28(Med 3 svar)
23. oktober 2017 kl. 13:20
biliJ
En projektion uden lige.
#29(Med 2 svar)
23. oktober 2017 kl. 13:39
NiveK
Er du hans hundehvalp?
#30(Med 1 svar)
23. oktober 2017 kl. 15:38
biliJ
Nu hvor at din karrier i cs er i nulvækst kan du jo bruge din tid herinde, men bare rolig, det er meget normalt når alle andre ting i ens liv går galt at man render rundt og pådutter andre mærkater pga. man er usikker på sig selv.
#31(Med 0 svar)
23. oktober 2017 kl. 20:48
NiveK
Udmærketet lommepsykologi. Hold nu bare din kæft 😊
#5(Med 2 svar)
20. oktober 2017 kl. 13:48
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Dansk hostede turneringer har det altid med at sejle over alle forventninger mht. Servere og nettet provided. Det eneste lan der ikke har sejlet i år er cbe, tror der bliver klaget lidt ekstra hvis det sker til pro league finals også.... Kan være folk bag lans fatter at hyrre nogle erfarne datateknikere så;)
#6(Med 0 svar)
20. oktober 2017 kl. 13:54
SuperJoachim
Tror budgetterne go fokus på pro CS er lidt større her, end til de fleste danske lans.

Vi har jo, med alt respekt for de turneringer der har været indtil videre, ikke set et seriøst CSGO lan i DK med disse pengepræmier.
#9(Med 0 svar)
20. oktober 2017 kl. 16:59
UKJENDT
Er ret sikker på at ESL har styr på deres shit, og de har deres produktion med på tur til så stor en ting som deres egne finaler. :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.