Podcast: Chokede Astralis eller er FaZe Clan bare bedst?

1tap er klar med en opsamling, hvor der både fokuseres på finalen i ELEAGUE Premier og det netop overståede NPF i Fredericia.

I Medianos nye CS:GO-podcast, 1tap, kigger gæsterne John Graversen og Lasse Koldkjær Kristoffersen på den seneste uge i CS-verdenen. I denne omgang løber ELEAGUE Premier og NPF med overskrifterne, og i 1tap Update bliver begge dele diskuteret.

Lørdag morgen dansk tid blev FaZe kåret som vinderne af 2017 udgaven af ELAEGUE Premier, og det blev de efter en 2-0-sejr over Astralis. En sejr, som mest bemærkelsesværdigt indeholdt et meget stort comeback fra Faze Clan, der bliver ledt an af karrigan. 

I udsendelsen diskuterer Lasse Kristoffersen og John Graversen, om der mest af alt er tale om et godt ’all-star’ hold i FaZe, eller om øgenavnet ”Chokestralis” igen er anvendeligt, og som en del af diskussionen kommer den taktiske analytiker John Graversen med sit bud på nøgleelementer i kampen. 

Derudover, så runder værten Søren Kusk også NPF og de problemer, der øjensynligt var til arrangementet, og 1tap’s helt eget førstehåndvidne roser arrangementet og den gode stemning på trods af problemerne. 

Alt i alt så byder 1tap på 55 minutter med godt CS:GO-selskab og –debat, og du finder udsendelsen lige her: 

#1(Med 0 svar)
18. oktober 2017 kl. 09:39
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
FaZe er bare bedre. Astralis har ikke den samme form som da de vandt majoren.
#2(Med 0 svar)
18. oktober 2017 kl. 09:50
mamas
Kan man tabe en finale, uden at "choke" ifølge alle de dersens eksperter?
#3(Med 1 svar)
18. oktober 2017 kl. 11:58
RomanEmpire
Når man vinder en half 12-3, og ikke kan lukke kampen og den ender 14-16. Ja, så er det sgu et choke af kaliber. Plus dev1ce levede ikke op til det ansvar han bære med den rolle og det talent han har. Det er i sådan nogle kampe han SKAL performe for at være den bedste spiller i verden, og det gør han bare ikke.

Tror de fik under 6 T Runder på begge maps. FaZe eller ej, så er det bare ikke acceptabelt med deres målsætninger.
#6(Med 0 svar)
18. oktober 2017 kl. 14:15
razni
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Og når de har en kjerbye der sprayer som om han har gigt i hånden så vinder de ikke.
#4(Med 0 svar)
18. oktober 2017 kl. 12:28
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er vigtigt at få de rigtige personer i studiet i sådan et program.
#5(Med 0 svar)
18. oktober 2017 kl. 12:49
Zherman
Jeg hader 'choke'-begrebet, og især at det er et nemt label, som folk i vildskab smider efter Astralis. Har holdet tidligere choket, ja - og det bedste eksempel var mod NiP ved Cluj-Napoca, men det er så ufattelig snæversynet og unuanceret at kalde så mange af deres tab for chokes. I min bog, så er størstedelen af disse 'de chooooooker' nærmere et klokkeklart eksempel på, at folk ikke fatter en hjulende fis omkring spillet og de mange nuancer der spiller ind.

Når man f.eks, tager udgangspunkt i, at de 'tabte' mappet efter at være foran 12-3, så tæller man jo heller ikke de tætte runder i første halvleg, som gik til danskernes siden. At dev1ce ikke fik AWP'en ret mange omgange som T, da de forcede en del, hvilket jo påvirker hans impact og udfoldelsen af holdet på mappet, hvis de er vant til at have ham på den.

Chokede VP også mod Astralis ved Majoren? Det er altid når Astralis taber pga. choke, hvilket er en dybt debil måde at se på kampene, og vidner nærmere om, at man nok skulle tage og sætte sig ind i spillet, og de kampe, før man begynder at snakke om at choke. Ellers er ethvert tab jo - choke fra favoritten, hvilket er en kedelig måde at anskue kampene på, og fjerner en stor del af værdien i at modstanderen spillede godt / læste dem / en spiller steppede up osv.
#7(Med 0 svar)
19. oktober 2017 kl. 11:51
SigMa-
#5 jeg er helt på din side. det er et meget nemt ord at bruge bare fordi de taber en finale, der er mange måder at tabe den på. Og man skal sætte sig ind i detaljerne i spillet for at kunne udtale sig om dette emne.

Og vi ved ikke hvordan astralis spillerne reagere på Fazes taktikker, der er mange ukendte faktorer at bygge et choke op på.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.