Opret Log ind
NPF-direktør beklager: "Der blev aldrig taget en beslutning"
Dust2.dk har talt med direktøren for NPF, Jesper Witt, og han beklager hele situationen med Teis Løwenstein og Odense Esport, da der fra ledelsens side aldrig blev truffet en beslutning om at diskvalificere dem.
Skrevet af: Sander    17. oktober 2017 20:30      

Her er s0mmer og snedker kaldt til samtale med direktøren og admins.

I går kunne Dust2.dk afsløre, at der var noget af en skandale under opsejling ved dette års NPF, da eventet forsøgte at diskvalificere Teis Løwenstein og Odense Esport midt under stand-up showet lørdag aften.

Det endte dog ikke i en skandale, da SUBLIFE takkede nej til tilbuddet om at møde Fragsters, men det var slet ikke et tilbud, som de skulle have haft. 

Det fortæller direktøren for NPF, Jesper Witt, mens han også beklager, at nogle admins tilsynladende troede, at de kunne træffe beslutninger uden ledelsens godkendelse:

Der blev aldrig taget sådan en beslutning, skal jeg starte med at sige. Vores CS:GO admins skulle have henvendt sig til vores head-admin, og så skulle de have snakket om det. Desværre valgte admins, uden vores head-admins viden, at kontakte et hold, som reelt var ude af turneringen, for at finde ud af, om det var en mulighed at få dem til at spille. Det skulle de selvfølgelig ikke have gjort, og det beklager vi, og vi tager en snak med admins og får en snak om vores interne procedurer, og får strammet op på dem, om nødvendigt. 

Det har ikke været meningen at holdene skulle spille under stand-up, for ja, det larmer en hel del. Men tidspres taget i betragtning har admins følt sig presset til at forsøge at få kampen afviklet.

Som holdenes repræsentanter også vil kunne bekræfte, så beklager vi situationen, og planen var at kampen skulle starte straks efter stand-up, hvilket holdene også var på vej til, da de blev afbrudt af admins.

Futte, som var head admin for turneringen, var altså ikke klar over, hvad der var under opsejling, og Jesper Witt bekræfter ligeledes, at han heller ikke kendte til det tilbud, som SUBLIFE fik.

Direktøren vil dog ikke give sin vurdering af, hvad der var sket, hvis SUBLIFE havde sagt ja til at spille, men han vil i hvert fald sørge for, at den slags ikke sker fremadrettet:

Jeg kan ikke spekulere i, hvordan vi havde reageret i tilfælde af, at det rent faktisk var sket. Jeg kender ikke alle sider af historien, men kun hvad Dust2 har skrevet, og hvad jeg har fået fra vores head admin omkring episoden.

Helt åbentlyst er det jo en uheldig episode, og vi tager en omfattende evaluering med vores admins.

SUBLIFE ligner den store vinder i denne situation, da de har fået rigtig positiv omtale ud af ikke at sige ja til at erstatte Teis Løwenstein og Odense Esport.

#1 thiezen
2017-10-17 20:32
Titlen skal rettes kan jeg se :D
#8 CaWeR
2017-10-18 06:31
Det har du nok ret I.
#2 SEVEN
2017-10-17 21:00
Men sagde spillerne ikke at det var Jesper Witt som decideret råbte af dem?
#3 dannigizmo
2017-10-17 21:08
Nej, Blaq skrev faktisk netop, at Witt havde beklaget og sagt, at det var en fejl.

b0ychild skrev dog, at Futte havde råbt af dem, at de bare havde at gå i gang, standup eller ej.
#5 SEVEN
2017-10-17 22:55
Ja okay :)

Stadig skraldlan.
#4 Mentossen
2017-10-17 22:10
Mangler stadig et statement fra futte..
Synes det er et problem når hovedarrangøren bare smider skylden på det laveste led i kæden.. i sidste ende går det ud over npf.. så det er stadig deres skyld da det er deres team..
#6 Maximovic
2017-10-17 23:32
Det havde været passende med et kritisk spørgsmål eller to både omkring denne situation men også hvad angår selve afholdelsen af eventet.
#7 RomanEmpire
2017-10-17 23:51
Nu har han jo beklaget. Så tilgiv ham dog! Det var jo kun den værste oplevelse i dit liv.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere