b0RUP ved Copenhagen Games, da han spillede for Tricked.

North Academy skal spille med b0RUP fremadrettet

I et interview kommer det frem, at North Academy fremadrettet skal spille med b0RUP grundet hans store talent, firepower og evne til at kommunikere.

Det kommer næppe som den store overraskelse, at b0RUP fremadrettet skal spille med North Academy, da det unge talent siden den 26. september har ageret standin for mandskabet.

Han har tidligere udfoldet sit talent hos Tricked, som senere blev til undefined, men efter North Academys afsked med LOMME og glace den 25. september blev der to ledige pladser på holdet.

Den ene har sycrone allerede snuppet, da han er blevet hentet i Fragsters, og b0RUP får altså den sidste plads lige foreløbig. Det siger mertz i podcasten 1tap:

Vært: "sycrone og b0RUP har været stand-ins i et stykke tid, det er så dem I kommer til at spille med fremadrettet?"

mertz: "Ja, det er det."

Kort efter åbner gade også op for, hvorfor valget faldt på netop b0RUP, og her ligger han særligt vægt på den 18-årige spillers store talent, firepower samt evne til at kommunikere.

Dust2.dk har forsøgt at komme i kontakt med Phillip Rasmussen, der er ansat i North, men han er endnu ikke vendt retur på vores henvendelse, hvorfor vi ikke har haft mulighed for at få uddybet b0RUPs rolle hos North Academy.

#1(Med 24 svar)
4. oktober 2017 kl. 18:14
RomanEmpire
Var Borup på et hold inden North Academy, hvis ja, hvilket? Og hvis ikke? Hvorfor var han ikke på et hold, hvis han er så stort et talent?
#4(Med 0 svar)
4. oktober 2017 kl. 18:18
Patti
Dansktoppen
Major deltager
Dust2 MVP
ECSTATIC
undefined/tricked :)
#5(Med 0 svar)
4. oktober 2017 kl. 18:18
OzA
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
han spillede med det gamle tricked med HUNDEN og co. :)
#13(Med 21 svar)
4. oktober 2017 kl. 20:01
eFrauq
du går og laver blogs omkring danske hold og deres awp spillere, men du ved ikke hvem borup er ??
#14(Med 20 svar)
4. oktober 2017 kl. 20:19
RomanEmpire
Jeg har aldrig rigtigt fuldt den danske scene i CS.GO, derimod den internationale, og er kun begyndt at følge den danske scene mere i takt med at jeg er begyndt at bruge dust2.dk, hvilket er ret nyt for mig. Er borups eksistens relevant i forhold til indholdet i min blog mener du. Hvis svaret er ja, vil jeg meget gerne høre dig argumentere for det.
#15(Med 17 svar)
4. oktober 2017 kl. 20:29
MemeLord
Alle dansker talenter tæt på toppen er vel relevante i en blog om udskiftning. Ja, jeg er med på borup NU selvfølgelig ikke kommer med i North. Men derfor er det jo stadig relevant at vide hvem man vælger fra - eller hvad Cæsar?
#16(Med 16 svar)
4. oktober 2017 kl. 20:37
RomanEmpire
Kan ikke rigtigt se hvorfor andre spillere end dem fra Heroic er relevante i en debat om hvem der skal udskiftes med folk i North eller Astralis. Da niveauet fra Heroic til Tricked er rimeligt dramatisk, og at Heroic poacher dem fra Tricked, så hvis der var en bedre spiller fra Tricked, havde de sgu nok taget ham. Så hvis b0rup er bedre end nogen på Heroic, eller kan forbedre dem betydeligt, er det underligt at han ikke har fået chancen nok. Hans indflydelse er åbenbart ikke tydeligt nok til at kunne retfærdiggøre et skifte allerede. For hvis det var, hvorfor skulle Heroic så handikappe sig selv med ikke at gennemføre det skifte?

Desuden er jeg godt klar over at Borup eksisterer, og jeg vidste også at han ikke var en awper. Jeg havde også en stærk fornemmelse af at han ikke var på et fast hold. Så derfor spurgte jeg om det jeg spurgte om, for at blive klogere på en detalje jeg ikke var klar over. Da jeg som sagt, først nu er begyndt at følge den danske scene mere. Men jeg vidste 100% at Borup på ingen måde var en dansk awper, der var relevant i forhold til indholdet i min blog.

Besvarer det dit spørgsmål, løveføde?
#18(Med 7 svar)
4. oktober 2017 kl. 20:36
MemeLord
r8 8/8
#20(Med 6 svar)
4. oktober 2017 kl. 20:45
RomanEmpire
Sejt sagt :)
#28(Med 5 svar)
5. oktober 2017 kl. 18:13
MemeLord
Men nu er der jo ingen der siger det UDELUKKENDE er relevant at overveje awpers, for så at skifte CajunBs rolle. Man kunne jo også godt bare hente en rifler og beholde CajunB i sin nuværende position. Derudover er jeg enig i det du skriver i store træk. Men derfor får du det stadig til at lyde som om du ikke aner hvem han er overhovedet i din første besked - hvilket virker lidt ignorant eftersom du sidder og skriver om diverse udskiftninger. Sejt sagt once again.
#29(Med 4 svar)
5. oktober 2017 kl. 18:17
RomanEmpire
"Men nu er der jo ingen der siger det UDELUKKENDE er relevant at overveje awpers, for så at skifte CajunBs rolle."

Du har ret, awpen har altid været overvurderet. Så jo mere man kan minimere awpens rolle, jo større chance for succes. Som vi kan se på North går det jo meget godt med at vinde de store turneringer uden en ordenlig awper, så hvis de helt kunne fjerne den ville de nok klare sig endnu bedre.
#30(Med 3 svar)
6. oktober 2017 kl. 10:12
MemeLord
Der er ingen der snakker om at fjerne awp'en. Jeg nævner blot at det også er en mulighed at lade CajunB beholde den. Har du svært ved at læse? I øvrigt siger jeg heller ikke, at jeg ikke synes det kunne være en god ide at finde en faktisk dedikeret awp'er. Men hvad man udefra synes kan være en god ide er jo ikke nødvendigvis det samme som de ideer der florerer internt på holdet.

Lad os bare holde den her for jeg er egentligt ret træt af dig.
#31(Med 2 svar)
6. oktober 2017 kl. 13:40
RomanEmpire
"Der er ingen der snakker om at fjerne awp'en. Jeg nævner blot at det også er en mulighed at lade CajunB beholde den."

Jeg har lavet en hel blog hvor jeg snakker om at fjerne awpen fra cajun. Samt en masse andre der snakker i den blog om at fjerne awpen fra cajun. Samt kommentarer i andre tråde hvor North underperformer om at fjerne awpen fra cajun. Så det er der bestemt en del der snakker om.

Du skal selvfølgeligt have lov til at have din holdning, men har ikke hørt en eneste snakke eller argumentere for at Norths problem er at de mangler stærke riflere, hvilket de allerede er ret stacked på. Så naturligt falder valget jo på cajun b og hans awp.

"Har du svært ved at læse?"

Ja, det må jeg erkende jeg har. Jeg har især svært ved at gennemskue og læse dårligt konstruerede pointer. Når folks nicknames er "MemeLord" gør det, det også ydeligere svært at læse deres kommentarer og tage dem seriøst. Det er ligesom at have en tattovering i ansigtet, og vil tages seriøst i en politisk debat.

"Men hvad man udefra synes kan være en god ide er jo ikke nødvendigvis det samme som de ideer der florerer internt på holdet. "

Det har du faktisk fundet ud af?

"Lad os bare holde den her for jeg er egentligt ret træt af dig."

Sgu ingen der tvinger der til at skrive med mig. Så hvis det trætter dig, er du da mere end velkommen til at holde dig fra tasterne :)
#34(Med 1 svar)
6. oktober 2017 kl. 16:15
MemeLord
Arh, nu er jeg med på hvad problemet er. Så fordi du har lavet en fucking ligegyldig blog om at fjerne CajunB fra AWP'en - så er dét det eneste rigtige valg eller hvad? Nej, nej det er det faktisk ikke nødvendigvis. Det synes du måske? ja - og det er da også fair nok. Men bare fordi du har en mening betyder det ikke at alle riflers på automatik er irrelevante. Dernæst vil jeg gerne påpege, at jeg er ganske enig med dig i, at det ville være et oplagt valg. Men enig eller uenig - derfor kan andre riflers kan have relevans for dem. Det er trods alt ikke du og jeg der skal lave udskiftninger på north.

Og beklager at jeg ikke sidder og læser korrektur på dust2.dk. Du er med på at det er den intellektuelle pøbel der sidder herinde ikke? så hvorfor kaste perler efter svin som nogen måske ville sige.
#35(Med 0 svar)
6. oktober 2017 kl. 16:31
RomanEmpire
>Arh, nu er jeg med på hvad problemet er. Så fordi du har lavet en fucking ligegyldig blog om at fjerne CajunB fra AWP'en - så er dét det eneste rigtige valg eller hvad?

Ja selvfølgeligt er min mening den eneste rigtige. Da jeg slet ikke er i stand til at se udover min egen næsetip. Det der med at kigge på mange forskellige perspektiver, nuancer, og faktorer det er jo kun noget idioter gør. I sær når man skriver blogs med over 10k ord, så er man jo i hvert fald sikker på at der ikke er nogen nuancer, da det egentligt er det samme man skriver hele vejen ned uden nogen nye lag. Det er også derfor mine kommentare er så korte generelt. Da jeg egentligt foretrækker at tingene er så sorte og hvide som muligt. Gerne direkte overfladiske og uden substans og juice.

"Og beklager at jeg ikke sidder og læser korrektur på dust2.dk. Du er med på at det er den intellektuelle pøbel der sidder herinde ikke? så hvorfor kaste perler efter svin som nogen måske ville sige."

Roman Empire tilgiver dig. Omvendt mig, er du jo kun et menneske.
#21(Med 7 svar)
4. oktober 2017 kl. 22:26
ukendtkustner
Mertz er relevant i forhold til North. Jeg vil mene at han til HVER en tid kunne spille sig ind på Heroic.
#22(Med 6 svar)
4. oktober 2017 kl. 22:31
RomanEmpire
Hvordan kan overhovedet puttes i samme liga som en mand der har spillet op mod de bedste hold og awpers i verden? Samt spiller imod dem på en regulær basis sammenlignet med mertz?
#23(Med 5 svar)
5. oktober 2017 kl. 10:49
ukendtkustner
Nu spiller mertz sammen med de bedste spillere i hele verden, qua hans deltage i FPL, hvor han til dagligt ødelægger dem. Mertz er bestemt god nok til Heroic og var også i spil til at komme ind på North's første hold som erstatning for Magisk. Det har cajunb selv været ude at udtale. Jeg vil antage det er grundet Valde's rifle kvaliteter at han blev valgt fremfor Mertz.

Men at sige at mertz ikke er god nok til heroic er en hjerneblødning.
#24(Med 4 svar)
5. oktober 2017 kl. 11:08
RomanEmpire
"Men at sige at mertz ikke er god nok til heroic er en hjerneblødning."

Hvem har sagt det da?
#25(Med 3 svar)
5. oktober 2017 kl. 12:30
ukendtkustner
"Kan ikke rigtigt se hvorfor andre spillere end dem fra Heroic er relevante i en debat om hvem der skal udskiftes med folk i North eller Astralis."
#26(Med 2 svar)
5. oktober 2017 kl. 12:50
RomanEmpire
Og hvorfor copypaster du det der? Kan ikke lige se hvad du prøver på at sige, og det jeg tror du prøver at sige, giver i hvert fald ingen mening.
#27(Med 1 svar)
5. oktober 2017 kl. 13:43
ukendtkustner
Så prøver vi lige igen: "Kan ikke rigtigt se hvorfor andre spillere end dem fra Heroic er relevante i en debat om hvem der skal udskiftes med folk i North eller Astralis."

Heri forstås det implicit at du ikke synes at andre spillere end dem fra Heroic har niveauet til at spille til at spille for North eller Astralis.

(Her udelukker du altså muligheden for at mertz skal spille for enten North eller Astralis)

Du skriver så ydereligere: "Hvordan kan overhovedet puttes i samme liga som en mand der har spillet op mod de bedste hold og awpers i verden? Samt spiller imod dem på en regulær basis sammenlignet med mertz?"

Heri ligger det implicit at du ikke synes mertz er på et godt nok niveau til at spille for Heroic og at sammenligningen mellem JUGi og mertz er usammenlinlig fordi JUGi møder bedre hold.

Jeg siger nu at jeg synes mertz har niveauet til at spille for Heroic og til dels også for North med MSL som caller.

Så ... Hvis du giver mig ret i at mertz har niveauet til at spille for Heroic, jamen så modsiger du jo dig selv i din første sætning.

"Kan ikke rigtigt se hvorfor andre spillere end dem fra Heroic er relevante i en debat om hvem der skal udskiftes med folk i North eller Astralis."

Hvis du har brug for yderligere uddybning giver jeg dig det meget gerne.
#32(Med 0 svar)
6. oktober 2017 kl. 13:49
RomanEmpire
"Heri forstås det implicit at du ikke synes at andre spillere end dem fra Heroic har niveauet til at spille til at spille for North eller Astralis."

Det er ikke bare implicit, men det er direkte det jeg mener og jeg lægger slet ikke skjul på det, og har argumenteret for det utallige af gange :)

"(Her udelukker du altså muligheden for at mertz skal spille for enten North eller Astralis)"

Korrekt forstået. Så langt så godt ;)

"Du skriver så ydereligere: "Hvordan kan overhovedet puttes i samme liga som en mand der har spillet op mod de bedste hold og awpers i verden? Samt spiller imod dem på en regulær basis sammenlignet med mertz?"

Heri ligger det implicit at du ikke synes mertz er på et godt nok niveau til at spille for Heroic og at sammenligningen mellem JUGi og mertz er usammenlinlig fordi JUGi møder bedre hold."

Mit svar er både ja og nej til det spørgsmål. Lad mig forklare hvorfor.

1. JUGi spiller lige pt. for Heroic. Det vil altså sige at de har en main awper. Den præcist samme rolle som Mertz har. Synes jeg at JUGi er bedre end Mertz? Ja det gør jeg. Synes jeg der skal være 2 main awpers på et hold? Nej, det synes jeg ikke. Så ja, som tingene ser ud lige nu, synes jeg ikke at Mertz er god nok til Heroic. Det er helt korrekt forstået.

2. Jeg mener dog at North skal købe JUGi som main awp, det gør jo så at Heroic mangler en ny main awper. Hvem er den bedste main awper efter JUGi, som ikke er på Astralis og North? Det er Mertz. Så kan Mertz få den samme chance som JUGi fik dengang, for at bevise sig selv. Han kan spille mod langt bedre modstandere på en regulær basis, og hvis han performer godt, er han nok det naturlige valg som main awp på Astralis og North, næste gang de mangler en.
#17(Med 1 svar)
4. oktober 2017 kl. 20:35
eFrauq
jeg vil nu mene at Borup er okay relevant, men det er måske bare mig, og hvordan det har relevans til din blog, er simpel JEG mener ikke du kan skrive vide meget som en scene ved kun at se på 3 hold, efter som at du snakker meget godt om Jugi (han er meget god) så vil jeg mene at du burde gå tilbage mere end kun han heroic tid, fra den gang han spillede i Tricked, sammen med netop Borup
(ja jeg staver som et æsel)
#19(Med 0 svar)
4. oktober 2017 kl. 20:44
RomanEmpire
"Jeg vil nu mene at Borup er okay relevant, men det er måske bare mig."

Det er fantastisk at du har en holdning. Men kan du forklare hvorfor du har den holdning. Det er også meget nice at synes statsministeren skal være en kat, men uden argumentation, er det svært at overbevise folk om at det man skriver faktisk giver mening og er noget værd. Der må jo være nogen grunde, eller har du bare fyldt en dartskive med holdning, lukket øjnene og kastet en pil, og fået en tilfældig holdning? Det er jo fair nok, hvis man er sådan en type ;)

"og hvordan det har relevans til din blog, er simpel JEG mener ikke du kan skrive vide meget som en scene ved kun at se på 3 hold"

Du kan se på #16 - Jeg kan skam godt Borup og den danske scene NU og da jeg skrev den blog, og at borup på ingen måde havde relevans for budskabet i min blog.

"Så vil jeg mene at du burde gå tilbage mere end kun han heroic tid, fra den gang han spillede i Tricked, sammen med netop Borup"

Og hvorfor vil du mene det? Jeg beklager, men jeg gør sgu ikke ting der ikke giver mening for mig :)

"(ja jeg staver som et æsel)"

Behøves du ikke at undskylde for. Så længe man kan forstå overordnet hvad du mener er det jo fint. Du er ikke til eksamen i retskrivning, eller skal være journalist går jeg udfra ;)
#2(Med 1 svar)
4. oktober 2017 kl. 18:15
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
gonna be LIT
#3(Med 0 svar)
4. oktober 2017 kl. 18:16
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
tonight.
#6(Med 0 svar)
4. oktober 2017 kl. 18:22
Christian
Formodentlig den rigtige beslutning. Er sikker på, at de bliver hjernedøde
#7(Med 6 svar)
4. oktober 2017 kl. 18:23
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvad med Andkilde????
#8(Med 5 svar)
4. oktober 2017 kl. 18:29
klimox
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tre awp spillere er for mange 🤔
#9(Med 3 svar)
4. oktober 2017 kl. 18:36
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
altså hvor skal andkilde hen? Han er jo flækker.
#10(Med 2 svar)
4. oktober 2017 kl. 19:01
ZARQ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ingen ved det aller taler om det.
#11(Med 1 svar)
4. oktober 2017 kl. 19:50
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hahaha 😅
#12(Med 0 svar)
4. oktober 2017 kl. 19:59
ZARQ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
:-D
#33(Med 0 svar)
6. oktober 2017 kl. 15:52
bobbeR
flere zoomere, tak.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.