Opret Log ind
North brager sammen med Heroic
Der er flere danske kampe på programmet i aften, men især ét højdepunkt skiller sig ud; North mod Heroic
Skrevet af: Christian    20. september 2017 16:01    #north #heroic #undefined #northacademy #dagensdanskekampe  

valde har meget på spil i aften, da North skal op i mod hans tidligere line-up fra Heroic.

Denne artikel indeholder affiliatelinks.

I aften er der masser af guf for seeren, der elsker danske kampe, da både undefined, Heroic og de to North-mandskaber skal i ilden i tre respektive turneringer. Aftenens højdepunkt sker dog unægtelig klokken 18:00, hvor North og Heroic tørner sammen over to maps i en meget tæt gruppe i ECS Development League.

Inden dette sker, møder de nyopsplittede undefined et svensk mandskab, AWTR, bestående af navne som kalle og downie, i den europæiske lukkede kvalifikation til WCA 2017. Her bliver det spændende, om HUNDEN en sidste gang kan få styr på tropperne efter sit exit til ALTERNATE aTTaX. 

LÆS OGSÅ
HUNDEN skifter til Alternate: "Havde brug for at prøve noget nyt"

Kampen foregår over tre maps, og vinderen kan se frem til at møde Singularity, som tidligere og velkendt har haft de nuværende Tricked-drenge under fanen. ATWR anses som favoritter til odds 1,70, mens undefined ligger på 2,15. 

WCA 2017 Europe Closed Qualifier
Bedst af tre maps
undefined
0 - 2
AWTR
de_train 5 - 16 de_train
de_overpass 2 - 16 de_overpass
de_inferno de_inferno

Aftenens største kamp sker klokken 18:00, hvor North på to maps brager sammen med Heroic i ECS Development League. Begge mandskaber er endnu ubesejrede i ligaen og ligger dermed lunt i svinget  i en meget tæt gruppe, hvor flere hold er kandidater til at gå videre. 

Valde skal for første gang siden sit skifte til løverne møde sin gamle holdkammerater, hvorfor der altså er mere på spil end som så for begge hold. Dermed er det vanskeligt at spå om, hvem der tager det længeste strå. Dog bliver North favoriseret heftigt, da man får pengene 1,35 gange tilbage på en løvesejr, mens Heroic giver 3,15 gange igen. 

ECS Season 4 EU Development League
Bedst af to maps
North
0 - 2
Heroic
de_mirage 10 - 16 de_mirage
de_inferno 14 - 16 de_inferno

På samme tidspunkt som i ovenstående skal løveungerne fra North Academy på en svær opgave, idet østeuropæiske eXtatus med purunge frozen i spidsen tager i mod dem i Hellcase Cup 6.

Danskerne har hårdt brug for en sejr efter nederlag til AVANGAR og MK, hvis de skal have nogle forhåbninger om at gå videre. Så forhåbentlig knytter løverne næverne og bider fra sig på det ene map. 

Hellcase Cup 6
Bedst af ét map
eXtatus
16 - 4
North Academy
de_mirage 16 - 4 de_mirage

I den sene kamp skal North igen i aktion i ECS Development League. Denne gang venter de hårdskydende tyrkere fra Space Soldiers, hvor koryfæer som XANTARES og Calyx er nævnværdige. 

Det er selvfølgelig en kamp, som danskerne skal vinde, selvom Space Soldiers før har overrasket mod bedre hold. eOddset ser da også North som kæmpe favoritter med 1,35 i danskernes favør, mens rumsoldaterne blot giver 3,15 igen

ECS Season 4 EU Development League
Bedst af to maps
North
0 - 2
Space Soldiers
de_cobblestone 15 - 19 de_cobblestone
de_train 5 - 16 de_train

#1 Rubel
2017-09-20 16:07
Spændende kampe! - Mon ikke North napper den her..
#2 loginz
2017-09-20 17:47
Håber at North vinder over Frozen og co
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere