Opret Log ind
Spiller er ude af sølvvinderne fra Krakow
Man har længe kunne ane en del problemer omkring Immortals' CS:GO hold, og det kulminerer nu med kNgs afsked med holdet.
Skrevet af: Sander    20. september 2017 09:02    #ELEAGUE #Immortals #kNg  

kNg vandt sølv ved PGL Major Krakow i juli sammen med Immortals, så hans farvel kommer som et stort chok.

Immortals mister fra dags dato kNg, som i maj måned blev lånt hos Red Reserve og senere hen tilknyttet fast til holdet, men nu er han fortid, det skriver kNg selv på Twitter.

Det kommer efter en tid, hvor det har rumsteret omkring Immortals. Først mente HLTV.org at vide, at kNg, HEN1 og LUCAS1 havde anmodet om en transfer, og senere kom de tre spillere for sent til finalen ved DreamHack Open Montreal, hvilket resulterede i, at de måtte forfeite første map.

Det affødte en masse ramaskrig på scenen, og i kølvandet på situationen blev der også sendt en trussel afsted fra kNg mod FNS, som havde skrevet, at spillerne havde været ude og feste.

kNg spillede ellers med Immortals i nat, men det skulle han oprindeligt ikke have gjort. Han erstattede zakk efter første map, der agerede spillende coach, og det endte med, at Immortals sejrede, selvom de tabte første map.

Efter kampen var Immortals CEO ude med meldingen om, at kNg var suspenderet af Immortals, og derfor måtte han slet ikke spille.

Ifølge kNg, der på portugisisk har offentliggjort sin afsked med Immortals, var det dog holdet, som spurgte om han ville hjælpe dem i kampen mod CLG. Det viser tre tweets, som HLTV.org har oversat:

I am no longer part of Immortals. Thank you for all the support during this time. I wanted to play for the team, who needed me and asked me (red. til at spille).

We all make mistakes and I am no different. Ever since I joined Immortals I made a lot of mistakes, but life goes on. 

Those who know me know that I try to be happy. Even if you do not believe it, I am calm and I know I will be back.

Med kNgs afsked ser Immortals nu således ud:

  • br HEN1
  • br LUCAS1
  • br boltz
  • br steel
  • br zakk (Coach)
  • br horvy (Reserve)
#1 thiezen
2017-09-20 09:05
Det virker til at alle brasilianerne har meget stærke personligheder.
#3 Hsfrede
2017-09-20 09:38
Alle? xDXdxdxd
#18 shakR
2017-09-20 18:50
HAHAHAH FREDE DIN LEGENDE
#19 Hsfrede
2017-09-20 19:33
Jamen hvad fanden er det for noget at sige, bliver fucking rasende og hvem ved hva en rasende brasilianer kan finde på :33
#20 shakR
2017-09-20 21:01
dunno, måske smide den gyldne USB i?
#21 Hsfrede
2017-09-20 23:52
Sætter den i ham
#9 noche
2017-09-20 11:59
Stærke ligefrem? Man er vel det modsatte, hvis man ikke kan overholde sine forpligtigelser.
#10 thiezen
2017-09-20 12:09
Jeg synes bare at det er altid noget med at den attitude de har.
#22 Hsfrede
2017-09-21 00:07
bare husk den brasilianske kultur er liiiiige lidt anderledes fra den danske curling skole
#23 noche
2017-09-21 09:28
Jeg var godt klar over, hvad du mente, men ordet var bare lidt.. besynderligt valgt.
#24 thiezen
2017-09-21 09:31
:>
#2 Slettet Bruger
2017-09-20 09:13
Så må han styre sig på de sociale medier istedet for og skrive han vil dræbe FNS hvis andet ikke bliver bevist.
#4 detura
2017-09-20 09:50
Dvs. det er en beslutning oppe fra. Øv...

Han har kvajet sig gevaldigt, men nu er det jo heller ikke, fordi det er første gang, at man ser en keyboard kriger. Der må ligge noget yderligere bag ved, som fx. et ønske om et skifte. Det er bare hurtigt, at det sker og hvorhen ville/vil han? Imo er hans kvaliteter ikke nødvendige i SK pt.

Sympatisk fyr ellers, når man ikke træder ham over tæerne =D
#7 BarcodeNone
2017-09-20 11:23
Adskillige kilder i Montreal kan fortælle at zakk måtte holde kng tilbage og våge over ham, mens FNS gemte sig væk fra hotellet. Så selvom der måske ikke var blevet trukket knive, så var der absolut øretæver i luften. Og det går bare ikke.

Der har været vedholdende rygter om at fest-trioen forsøgte at lave et nyt hold over sommeren. Det kunne sagtens have spillet ind på en 'no-care' attitude, forestiller jeg mig. Nu kommer prisen så.
#13 detura
2017-09-20 14:08
Jeg tror, at du har ret, hvad angår attituden. Der er dog for mange "what-ifs" med henblik på episoden i Montreal - Ingen ved, hvorvidt han havde tænkt sig at smadre ham eller råbe af ham. Samtidigt er jeg helt på linje med dig, at det ikke går at udvise en voldelig attitude eller true andre - overhovedet. Det er sket før i eSport, derfor min undren.

I kombination med et fejlet forsøg på at skabe noget nyt, giver det alligevel god mening, at management ikke gad/turde holde på ham.

Jeg er kun i stand til at give mit besyv på en person, jeg har kortvarigt har snakket med. Skinnet bedrager nogle gange.
#8 AwF
2017-09-20 11:56
Tror ikke han ønsker at skifte. Det var ham som ville redde Immortals fra at splitte da de hentede Horvy. Men en så uprofessionel spiller, vil INGEN have til at repræsenterer sit navn!
Jeg forstår udemærket at Noah kastede ham for hundene, det fortjente han.
Håber inderligt at fnx vil tage chancen, indtil Horvy's visa er på plads, så vi kan få lov at se om han stadig har noget power gemt i sig.
#11 thiezen
2017-09-20 12:10
Hvis jeg ikke tager fejl spillede fnx for Immortals før kNg?
#12 BarcodeNone
2017-09-20 12:32
korrekt, han blev essentielt byttet for felps.
fnx gik fra umiddelbart efter DH Austin, eftersigende efter flere uenigheder mellem ham selv og holdet.
Tror ikke umiddelbart at IMT går tilbage tilbage til en fuser.
#15 AwF
2017-09-20 14:57
Korrekt ja. Men de har fnx på transferlisten, og Horvy som backup. Dog har Horvy ikke fået fikset sit visa endnu, og kan derfor ikke træde direkte ind. Deres coach Zakk er bare ikke god nok som standin indtil da. Derfor håber jeg fnx får lov.
#14 detura
2017-09-20 14:14
Der var i hvert fald en del rygter, der ville det anderledes. Jeg går stærkt ud fra, at han ikke ville splitte holdet, da han ankom. Det ville i hvert fald have været klamt uden lige, men hvem ved?

Og ja, jeg kan også godt se det fra Noahs perspektiv. Der er rigeligt med hjemmel for, at han ikke skal have for mange chancer, med al det postyr i mente.

Om fnx er det rigtige valg, er jeg selv usikker på. Det er uden tvivl en dygtig og garvet spillet, men han er ikke lige frem symbolet på professionalisme. Endog vil han fremstå som en mindre engel i forhold til kng for tiden =)
#16 AwF
2017-09-20 15:03
kNg, Hen1 og Lucas var utilfredse med signingen af Horvy som 6. mand.
Derfra ville Hen1 og Lucas skifte retning, og have kNg med.
kNg råbte højt på de sociale medier om at de ikke havde brug for at splitte op, de havde lige haft en fantastisk major, og de skulle blive sammen. Han var den første der tog afsted for at snakke med mændene bag Immortals om det. (Ifølge diskussioner på twitter i sin tid).
Så at han skulle ønske at skifte er fuldstændig hovedløst. Han elsker at spille med Lucas og Hen1.

Noah gjorde dog det rigtige. Havde jeg været ham, havde Hen1 og Lucas nok fået samme tur efter den finale skandale de havde. Det eneste som ikke har gjort at de bliver kicket er det major spot de besidder. Det er jeg sten sikker på. Brasilien mangler jo ikke ligefrem talenter.

fnx er på lang sigt ikke det rigtige valg. Men på kort sigt er han vel bedre end deres coach Zakk? Han sidder jo på bænken og er transferlistet hos Immortals alligevel? Han skal bare udfylde hullet til Horvy's visa er på plads. Det ville da være det mest ideelle for Immortals som hold.
#17 detura
2017-09-20 17:34
Hovedløst og hovedløst.. Vi ser det begge fra et perspektiv, så vi kan som sådan ikke drage en endelig konklusion, hvor der slås fast, at kng var primus motor i at holde immortals sammen. Nuvel kan vi på twitter se, hvad der er skrevet, men vi vedogså begge, at diskussioner på twitter ikke altid bærer hele historien - der kan ske så meget bag kulisserne. Der kan være rigtig mange sider, vi ikke har set- det kan også være, at det er alt, hvad der er sket. Spekulationer..

Lad mig sætte et muligt perspektiv op: kNg er ny i organisationen. kNg har ikke slået igennem før nu, hvor han befinder sig i en stor organisation. En flot præstation ved majoren har helt sikkert givet goodwill. Hvad kNg, lucas og hen1 har talt om bag kulisserne er spekulationer. Måske har der været en frygt hos kNg, skulle deres snak om et nyt hold blive offentliggjort, inden nogle beslutninger er taget, ville det kunne skade hans karriere gevaldigt - nærmest inden den er startet. Det ville være oplagt at agere mellemmand/redningsmand/ugetmydrift for at opnå styrke hos management. Se god ud på twitter, indtil muligheder bliver umuligheder. Da kan vi se en anden side.
Igen spekulationer:

Frustrationer over, at dannelse af noget nyt ikke har givet pote, har sandsynligvis været med til at give de 3 noget "idc"-attitude - kunne jeg forestille mig.

Noah har handlet, som han har gjort. kNg har været en risiko, nærmest fra day 1, der viste sig at være mere skadende end gavnende, på trods af hans høje individuelle niveau. Måske var kNg med til at opildne noget hos hen1 og lucas. Det hele bliver sgu så spekulativt og ikke særligt givende for mig. Hvor jeg vil hen, er at vise, at ikke alt er som det vises på twitter - eller online i det hele taget. Vi har det billede vi får, medmindre vi vil spekulere.

Jeg vil endvidere heller ikke, set som management, bruge for meget tid på at spekulere, hvorvidt det giver mening at bringe fnx ind på startfemmeren lige nu. Det er ret meget op til spillerne selv, deriblandt fnx, om det vil give mening. zakk er ikke på samme niveau som fnx skill mæssigt, men hvis det bringer en bedre struktur og følelse på holdet end med fnx, kan jeg ikke se problemet i at være hæmmet kortvarigt. Man kan argumentere for, at de lærer mere af at spille med deres coach end med en spiller, der alligevel har fået vist vejen ud.
#30 AwF
2017-09-21 17:32
Jeg kan ikke forholde mig til et scenarie som jeg ikke ser være sket. Jeg går ud fra hvad jeg ser og hører, om så twitter diskussionen har haft det hele eller ej. Andet har jeg bare ikke at gå ud fra. Så kunne jeg jo kører mig vanvittig med fantasi scenarier hele dagen, det vil jeg lade andre om.
#32 detura
2017-09-21 19:12
Det kan jeg kun ryste på hovedet af. Ha' det.
#5 Mort
2017-09-20 09:52
Prove it or i kill you :))
#6 mespe
2017-09-20 09:58
Det skulle jo ske før eller siden
#25 AsQ
2017-09-21 10:17
Nu smutter Hen1 og Lucas1 også, så det bliver da interessant ;) hvis de 3 bliver sammen kan de vel beholde deres legend spot på et nyt team?
#26 BarcodeNone
2017-09-21 16:36
Korrekt. Det er en totalt nedern situation for Immortals og boltz-steel.
Gud forbyde at det er sådan det ender. Det ville sgu være ærgeligt at have en af de 16 Major-pladser optaget af et hold uprofessionelle klovne.
#27 TheSmilingGun
2017-09-21 16:44
Hvis det ender med at Lucas1, Hen1 og KNG får pladsen, så er det får dårligt. De har ikke fortjent den, når de vælger at smutte fra orgen + vennerne, bare pga at KNG blev udelukket fra den kamp.
#28 BarcodeNone
2017-09-21 17:14
De nærmere omstændigheder kan reglerne jo ikke tage til efterretning. Hvis der endelig skulle være noget som blokerede for det, så skulle det være at de ikke fandt nogen org at spille for og at TO/Valve så greb ind.
Det er dog ikke 'bare' den ene episode, der har skabt splid blandt holdet.
#29 TheSmilingGun
2017-09-21 17:18
Nej det ved jeg, regler er regler, og nu hvor jeg har læst kNg's interview/statement på HLTV, så ved jeg ikke om jeg burde tro på ham, eller om jeg burde lade vær. Men håber bare ikke at det er boltz og steel som kommer til at lide pga dette, de har sgu fortjent et godt hold.
#31 BarcodeNone
2017-09-21 17:55
Det hele er super mudret og historierne fra de forskellige parter stemmer ikke overens.
Der er helt sikkert noget med det visa-hejs der gør det til andre end kng's ansvar dog.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere