Opret Log ind
device: "Vi er ikke i form individuelt"
HLTV.org har fået en snak med device, som har sat nogle ord på holdets seneste tid, hvor resultaterne ikke har været der.
Skrevet af: Sander    19. september 2017 15:05    #astralis #device #hltv  

device er klar til at arbejde hårdt for at komme til tops igen.

Den seneste tid har været hård for Astralis, hvor de blandt andet skuffede til DreamHack Masters i Malmø samt weekendens ESL One NY turnering, hvor holdet ikke leverede.

HLTV.org har derfor fået en snak med device, som har sat nogle ord på hele Astralis' situation og hans tanker omkring de seneste resultater. 

device lægger på ingen måde skjul på, at Malmø var en kæmpe skuffelse for holdet. Han mener dog ikke, at det er en enkel ting, som har ødelagt det for holdet, men at der er mere, som spiller ind.

Det er klart, at Malmø var en stor skuffelse for os af mere end én grund. Vi har altid haft den filosofi, at hvis vi spiller vores eget bedste, så er det ligegyldigt, om vi vinder eller taber, fordi et hold ofte kan spille bedre end dig. Men vi kom aldrig i gang, og vi spillede forfærdeligt. Det vi kan konkludere er, at der er flere ting som er til grund, men jeg tror bare, at vi ikke forberedte os nok, og vi spillede ikke godt nok både holdmæssigt og vores aimmæssigt.

Det er både det individuelle niveau samt holdspillet, som kniber lidt for det danske mandskab. device er dog sikker på, at holdet nok skal kæmpe sig tilbage til toppen.

Jeg tror, at et af vores største problemer lige nu er, at vi ikke er i form individuelt, men der er flere ting bag det. Vi forsøger at justere nogle ting og ændringer tager lidt plads og også noget af vores fokus. Udover at fokusere på dit eget spil, skal du også fokusere på holdspillet. Det er en blanding af forskellige ting, og jeg synes, det er normalt at se lidt af et fald i præstationen. Vi vil arbejde endnu hårdere for at komme tilbage til toppen.

Selvom det individuelle ikke er helt på toppen hos Astralis, så mener device ikke, at han selv halter meget bagud med det individuelle. Derudover håber han også, at holdet kommer ind i en god stime igen, hvor de igen kan placere sig højt til turneringerne.

Jeg tror, at jeg kan tale for mig selv personligt, når jeg tror, at lige nu er jeg ikke i en stor nedgang på nogen måde. Jeg har gode statistikker, men jeg føler stadig, at jeg kan blive bedre med AWP. Og det er svært på en eller anden måde, fordi der er så mange ting omkring den rolle, jeg skal lære, og det tager tid. Og vi har ikke så meget tid imellem turneringerne.

Så jeg tror, at der i slutningen af året kommer meget af det til at være individuelt godt og være selvsikkere som et hold. Da du ikke har mere end højst to uger mellem turneringerne, og du ikke virkelig kan forberede en masse ting. Det hele kommer ned til at få en god periode, tro på sine holdkammerater og bare få en sneboldseffekt af gode præstationer.

device og co. har næste officielle kamp den 30/9, hvor de møder Liquid i Atlanta til ELEAGUE gruppespillet. Her har Astralis mulighed for at tage revanche for weekendens skuffende resultat.

Du kan læse det originale interview på engelsk her.

#1 RomanEmpire
2017-09-19 15:41
Synes det er et lidt underligt postulat/grundlag at komme med. "Vi er ikke individuelt i form", er det ikke nærmest minimum af hvad man kan forvente af et af verdens bedste hold. Det de bruger største delen af deres dag og ultimativt liv på?

Hvis de ikke individuelt er i form, hvad fanden bruger de så tiden på?

Fair nok at en fodboldspiller har mentale udfordringer og at han ikke kan ramme målet. Men det mindste man kan forvente er vel at spilleren er i form, da det er det som hans job går ud på, at kunne performe og levere resultater. Man dukker vel ikke op med ølmave efter en pause, eller har problemer med 10 km løb eller beep testen. Det er vel det helt fundamentale for at performe, at ens krop bare et default niveau.

Er lidt chokeret over cs.go spilleres udmeldninger engang imellem. Især når man høre at de bliver betalte flere hundredetusinde kroner i løn, at de så ikke engang er individuelt i form når der er turneringer er mig dybt mærkværdigt.
#2 enuR-
2017-09-19 15:55
Det er vel det samme som i fodbold at de bygger op for at hold et helt år. For ikke at toppe for tidligt.

Udover det er der en del spiller som er for tykke eller som skal opnå from igen i fodbold.
http://www.bold.dk/fodbold/nyheder/sur-james-rodri..
http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fo..
https://www.bt.dk/fodbold/top10-de-fedeste-fodbold..

Dog er jeg enig i at CS spiller ikke kan brug from på samme måde, da de har turringere hele året som slutter og starter. Så med mindre man nedprioritere en periode har jeg svært ved at se det smart i at udtale sådan.
#3 RomanEmpire
2017-09-19 15:58
>Det er vel det samme som i fodbold at de bygger op for at hold et helt år. For ikke at toppe for tidligt.

Selvfølgeligt skal man ikke brænde ud, eller "overtræne" - Men minimumskravet for at spille på et professionelt niveau i hvilken som helst sport er vel at du er i god form til sæsonstarten. Alt andet er da uambitiøst.

>Udover det er der en del spiller som er for tykke eller som skal opnå from igen i fodbold.

Hvilket også får kritikken til at hagle ned over dem fra alle instanser. Medspillere, modspillere, trænerne, fansne, eksperter osv.
#4 Fluzz
2017-09-19 16:10
Nu er det at være i from i CS jo ikke nødvændigvis et valg. Kan jo være de praccer alt hvad de kan men ikke kan finde formen.
#5 str1x
2017-09-19 16:58
Kæmpe +1 på den der!
#6 RomanEmpire
2017-09-19 17:00
Han skriver selv at de individuelt ikke er i form. Det er særdeles anderledes fra ikke at kunne ramme rytmen som hold.

Form er altid en faktor der er i ens egne hænder. Hvis du spiser pasta/ris og løber 10 km om dagen i 90 dage. Så får du en bestemt grundform, du vågner ikke bare op en dag, og formen er forsvundet. Kan være du har benene den ene dag og ikke den anden til at vinde et løb, men ikke at være i form, eller have et vidst bundniveau er ikke bare noget man ikke kan finde. Det sidder der hvis du træner nok.

Det er derfor at bundniveau betyder alt på topniveau. Dem med det højeste bundniveau er oftest dem der er i de bedste i verden, fordi de stadigt formår at vinde, selvom de faktisk har en dårlig dag.

Dem der altid ligger på en 7'er ud af 10 og ikke ryger under en 7'er er dem der vinder i længden over dem der er 10 den ene dag, og 1 den anden dag.

Hvis du er 7 ud af 10 og en anden modstander rammer 10 ud af 10. Så kan du se dig selv i øjnene og vide at du faktisk ikke tabte fordi du/dit hold spillede en dårlig kamp, men fordi modstanderen var fantastisk. Men det sjældent tilfælde i sport. Mange taber fordi de bare spiller dårligt og laver en masse fejl, pga. deres ufattelige lave bundniveau.

Form er en fysisk ting du er i kontrol over. Du kan altid bestemme om du kan løbe 10 km på 40 min, eller om du rammer et bestemt individuelt niveau i CS igennem daglig træning. Det er 100% i dine egne hænder.
#8 kfive
2017-09-20 02:20
Hvorom end jeg egentlig godt kan følge dig, synes jeg dog du sætter det for meget på spidsen. Ja men er langt hen af vejen herre over sin form, og man bør som top atlet altid komme i form når man spiller præstere hvor det gælder, MEEEEN! Nu er det blot sådan at kroppen ikke altid kan præstere på det ypperste, uanset hvor meget du træner. Dit eksempel med løb er også lidt ved siden af. Det jo ikke fordi de ikke kan "løbe" 10 km når de nu sidder og spiller, men de rammer måske bare ikke den omgangs tid som de burde kunne løbe distancen på. Dette skyldes svingninger i grundformen som alle slags atleter kan og vil opleve.

"...ikke er i form individuelt, men der er flere ting bag det. Vi forsøger at justere nogle ting og ændringer tager lidt plads og også noget af vores fokus"

Det da klart at hvis man foretager sig ændringer i det man nu prøver udmærke sig i, vil der være en fase hvor man skal tilpasse sig rent individuelt for at det kan fungere. Dette vil unægtelig have en effekt på spillerne.
#9 RomanEmpire
2017-09-20 13:25
>Hvorom end jeg egentlig godt kan følge dig, synes jeg dog du sætter det for meget på spidsen.

At kritisere et af verdens bedste hold for ikke at være individuelt i form, er på ingen måde at sætte noget på spidsen. Det er en basal grund ting i det at være verdens bedste.

> MEEEEN! Nu er det blot sådan at kroppen ikke altid kan præstere på det ypperste

Hvis du læste hvad jeg skrev. Siger jeg også at man kan ikke ramme en 10'er hver gang. Der er forskel på at præstere og være i form.

>Dit eksempel med løb er også lidt ved siden af. Det jo ikke fordi de ikke kan "løbe" 10 km når de nu sidder og spiller.

Det det var jo en analogi til en anden sport. Som jeg ydeligere også har skrevet kan de spille DM, spille FPL, øve spraypatterns osv, spille aim bots, øve movement osv. Det kan de sagens og gør de bedste også hvis de vil vinde.

> Dette skyldes svingninger i grundformen som alle slags atleter kan og vil opleve.

Man har ikke svingninger i grundformen, man har svingninger i topformen. At kunne løbe 10 km (form) og kunne løbe den på sit max niveau, er 2 forskellige ting. Form vs præstation. Dev1ce nævner selv at det er deres aim det drejer sig om.

>Det da klart at hvis man foretager sig ændringer i det man nu prøver udmærke sig i, vil der være en fase hvor man skal tilpasse sig rent individuelt for at det kan fungere. Dette vil unægtelig have en effekt på spillerne.

Igen har intet med den individuelle form at gøre, om du præstere individuelt i en rolle, eller i en taktik. Hvis du har et kondital på 61, bliver dit kondital ikke 40 af at prøve en ny strategi.
#13 xone
2017-09-20 14:58
Så du mener ikke, at hvis man flytter spiller A fra position 1 og sætter ham på position 4 ( for at lave et meget enkelt eksempel) så vil det ikke have en effekt på hans spil?
#14 RomanEmpire
2017-09-20 16:53
Du kan lige prøve at læse en omgang mere, også kan vi tage den der.
#16 xone
2017-09-20 17:21
Jeg tager udgangspunkt i dette;

>Det da klart at hvis man foretager sig ændringer i det man nu prøver udmærke sig i, vil der være en fase hvor man skal tilpasse sig rent individuelt for at det kan fungere. Dette vil unægtelig have en effekt på spillerne.

Igen har intet med den individuelle form at gøre, om du præstere individuelt i en rolle, eller i en taktik. Hvis du har et kondital på 61, bliver dit kondital ikke 40 af at prøve en ny strategi.

Det lyder for mig, som at du ikke mener at en position/rolle ændring vil give et udfald i en spillers præstationer.
#18 RomanEmpire
2017-09-20 20:00
Jeg har skrevet 5 gange nu, at der er forskel på at præstere i en ny rolle og være i form. Dev1ce skriver direkte at de ikke er i form individuelt og det er med deres "aim" - Så det tager jeg udgangspunkt i.

Forstår ikke rigtigt hvorfor det er så svært at forstå at være i form, og være ny i en rolle på et spot er 2 forskellige ting.

Men orker ikke rigtigt at gentage mig selv mere. Hvis det her bliver ved. Har ikke tålmodigheden til at gå i ring.
#7 soga
2017-09-20 00:20
De spiller jo SÅ meget cs, og har travlt med at rejse/pr stuff/familie-venner-kæreste.. Forstår sku godt, at det er svært at finde motivationen til at spille 50 timer om ugen 52 uger om året.. Man kan også godt få for meget, selvom man tjener boksen. Og så vil der jo altid være nogen der er mere sultne.
#10 RomanEmpire
2017-09-20 13:26
Må de jo justere deres schedule, eller droppe at spille CS, hvis de ikke kan finde motivationen til at holde sig individuelt i form og give nogle andre chancen.
#11 thiezen
2017-09-20 14:38
Hvis du ser på det er der ikke noget hold lige nu som kan vinde alt de spiller fordi konkurrencen er så hård og tæt lige pt.
Synes du siger at hvis man ikke kan være den bedste 24/7 alle årets dage så skal man stoppe med at spille CS.
#15 RomanEmpire
2017-09-20 16:53
Du læser jo ikke hvad der bliver skrevet. Så er det jo ligegyldigt at have en samtale.
#17 thiezen
2017-09-20 18:07
"Må de jo justere deres schedule"

Hvad mener du med det, hvis jeg må spørge?
#19 RomanEmpire
2017-09-20 20:02
Forstår ikke lige hvordan man ikke forstår meningen ved det, hvad forvirrer dig, så er det lettere at hjælpe.
#20 thiezen
2017-09-20 21:46
Er det deres pracc tider de skal ændre så de praccer mindre? Er det deres tid de spiller? Er det deres officielle kampe?

Jeg forstår ikke hvad du mener de skal justere.
#12 mespe
2017-09-20 14:45
Det er også kun en minimal del der spiller 50 timer om ugen, langt de fleste ligger på ca. 25-30 timer :)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere