AaB Esport: Ikke tilstrækkelige beviser mod M0dEx; Dust2.dk er destruktiv og skadende

AaB Esport langer i en nyhed på deres hjemmeside ud efter Dust2.dk grundet dækningen af ansættelsen af M0dEx, og kritikken indeholder blandt andet vendinger som destruktiv og skadende.

Den 30. august publicerede Dust2.dk en nyhed, hvori vi afdækkede ansættelsen af M0dEx som CS:GO cheftræner hos AaB Esport, hvilket havde fået flere danskere op af stolene, da M0dEx er dømt for snyd på Dust2.dk.

Det har AaB Esport nu reageret på med en nyhed på foreningens egen side, som er skrevet af Dan Nimand Gaardbo, bestyrelsesformand i AaB Esport.

I den nyhed er der rettet en skarp kritik af Dust2.dk, og bestyrelsesformanden lægger ikke fingre imellem, når han kritiserer Dust2.dk:

Dust2 besidder en meget stor magt, men desværre må vi konkludere, at vi ikke oplever, at de er deres ansvar bevidst og dermed kun formår at anvende deres magt på særdeles destruktiv vis, hvilket er skadende for hele esportens integritet.

Dette er på trods af, at Dust2.dk på intet tidspunkt har krævet M0dEx fyret eller udelukket AaB Esport fra vores aktiviteter.

Problematisk position og journalistik

Det er dog ikke det eneste kritikpunkt, som Dan Nimand Gaardbo sætter fokus på, han mener også, at Dust2.dk har en problematisk position i dansk esport, da siden både skriver nyheder og afholder turneringer.

Den hårde kritik synes dog at være foranlediget af, at bestyrelsesformanden ikke er tilfreds med dækningen af sagen, og han mener, at Dust2.dk burde have taget kontakt til AaB Esport, selvom det er en ren citathistorie med AaB Esport og tweets som kilde. AaB har både vedlagt interview og udtalelse omkring den pågældende cheat-dom, men på trods af dette mener de, at Dust2.dk skal rette henvendelse, før vi skriver om dem:

Vi anerkender at Dust2 er et site med stor magt over og indflydelse på Counter Strike i Danmark. Af netop den årsag undrer det os, at Dust2 ikke har fundet det relevant at rette henvendelse til AaB esport i forhold til vores samarbejde med Morten. Dust2 har valgt at tage sagen op i fuld offentlighed, i hvilken forbindelse vi må konkludere, at de desværre ikke har styr på alle relevante informationer, hvorfor vi forholder os undrende til de journalistiske metoder, der ligger bag Dust2’s håndtering af sagen.

Dust2.dks rolle i dansk esport beskrives igen og igen fra AaB Esports side, og foreningen er tydeligvis ikke glade for den position, som Dust2.dk har.

Ikke tilstrækkelige beviser

AaB Esports mening om Dust2.dk fylder faktisk så meget, at blot en lille smule af nyheden handler om den reelle problematik; ansættelsen af en cheat-dømt spiller.

Det gøres dog klart, at AaB Esport ikke anerkender M0dEx' udelukkelse - noget der var forventet i og med de kendte til sagen, da de hentede den kontroversielle spiller ind som cheftræner.

AaB Esport skriver, at de har forsøgt at få fat i beviserne, men Dust2.dk har ikke udleveret disse, og derfor finder AaB Esport ikke tilstrækkelige beviser for, at M0dEx har snydt.

Ifølge medejer af Dust2.dk, Martin Rosenbæk, er det dog normal praksis, at beviserne ikke udleveres, og det står samtidig diverse hold frit for, hvem de ansætter, og derfor er AaB heller ikke udelukket fra Dust2.dks aktiviteter.

Det udtaler han i forbindelse med kritikken, hvor han også forklarer, hvorfor der blev bragt en nyhed om ansættelsen:

Det er påfaldende, at M0dEx, af alle mennesker, roste Dust2.dk for den professionelle håndtering af sagen efter dens afslutning. Ordret professionelle håndtering, men det synspunkt deler AaB Esport tydeligvis ikke.

Naturligvis bringer vi en artikel om, at en karantæneramt spiller er blevet ansat som coach. Og når man som hold selv offentliggører det med interviews og citater, så må man forventes at dette bruges i dækningen.

Nyheden gav god anledning til diskussionen om, hvor lang tid snydere skal bortdømmes, og om det også skal gælde for andre roller end som spiller. Et relevant emne, i en verden, som stadig er under opbygning. 

Jeg stiller mig dog yderst undrende over, at AaB Esport kan blive overrasket over omtale fra medier, når de ansætter en kontroversiel mand, som har været midtpunkt i en stor sag om snyd. 

Ligeledes undrer det mig, at de forlanger at se beviser. Hvis jeg ansætter folk så beder jeg blot om en straffeattest, ikke om diverse beviser og udskrift af rettergangen. Samme praksis gælder hos ESL, ESEA, FACEIT osv. Når vi på Dust2.dk udelukker en person, så giver vi en offentlig udvidet begrundelse, så både spillere og communitiet er helt afklaret med årsagen. En service man ikke ser nogen andre steder. 

Vi bruger rigtig meget tid på at behandle alle disse sager og er yderst seriøse og grundige herom. Vi ved hvor fatalt det kan være for en spiller at blive udelukket fra Dust2.dk.

Med alt dette in mente vil vi dog gerne gøre det klart, at AaB eSports hold fortsat er velkomne i vores turneringer, så længe M0dEx ikke er på serveren.

AaB Eports holdning til M0dEx og Dust2.dk kan læses i sin fulde længde ved at klikke her.

#1(Med 1 svar)
14. september 2017 kl. 21:00
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det eneste der er skadende for eSportens integritet, er dem som ansætter snydere som coaches for deres CSGO hold, samt dem som er naive og uintelligente nok til at vende det blinde øje til, og naivt tro på en "taget-på-fersk-gerning-cheater"

Har intet tilovers for AaB eSport, og jeg håber ikke de får lov til at deltage til særlig mange turneringer, når de ikke er store nok til at indrømme deres brøler.
#3(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:03
klit
Vinder af Dust2 predictions - IEM Katowice 2017
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
+1 !! sorry wadeP :(
#2(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:02
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Langt ude...
#4(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:08
klunk0
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
"Skadende for esportens integritet" - ansætter en 'dømt' snyder xD
#5(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:08
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Er det ikke endnu længere ude at m0dEx startede en org og sagde til spillerne de bare kunne snyde. Så længe de ikke blev taget? :D
Det bliver der snakket i krogende om. Manden vil vel altid benægte det :D
#6(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:11
Tazh
Det er jo Tazh!
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
"Vi vil hos AaB esport nu forsøge at lægge sagen bag os og fokusere på det, esporten beriger os med."...

Det er sgu godt at se Aab esport nu er klar til at lægge sagen bag sig. Alt der skulle til var bare et langt tudebrev :>
#7(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:13
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hold nu op! :D
Dust2 bringer jo bare en nyhed, og hele sagen er før AaB nogensinde har været relevant.

Shit en joke - Enig med b0y #1!
#8(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:14
Nizzen
Vinder af Dust2.dk Aim or Die
Personligt har jeg ikke noget tilovers for AaB, men samtidig er jeg også ligeglad, hvem Aab har som coach.....Fint Modex er coach, og kan vi alle ikke bare være fucking ligeglade altså? Hvis AaB vælger en snyder som coach, det op til dem, og jeg tror udemærket godt på, at de godt ved, de får et dårligt ry.
#9(Med 3 svar)
14. september 2017 kl. 21:15
byx
Som jeg tidligere har sagt synes jeg det er ekstremt uheldigt at ansætte en mand der er dømt udfra meget fældende samtaler om snyd. Det er altså en granvoksen mand der skal agere mentor/rollemodel for en masse unge håbefulde spillere. Det holder ingen steder.

At han med fuldt overlæg har snydt og haft lyst til at blive ved med det, siger jo alt om hans personlige moral, og det faktum at han efterfølgende benægtede det, nægtede at tage et ansvar for det og forsøgte at censurere personer som udtalte sig om ham negativt, gør bare at jeg kun har hovedrysten til overs for at AaB Esport alligevel ansætter ham. Det har allerede ødelagt jeres image.

At man vælger at bruge et langt statement på at svine dust2.dk til i 90% af teksten fordi man mener det er problematisk at dust2 bruger en masse kræfter på at levere nyheder, organisere turneringer og uddele store pengepræmier af egen lomme (10.000 kr førstepræmie etc), jamen det gør bare at jeg ikke kan tage Aab Esport alvorligt.

Èn ting er det kæmpe selvmål rent image-mæssigt det er at ansætte modex, men at man nu bare hyler over at dust2 er for store og har for meget magt, det er altså et sørgeligt angreb af en karakter at enhver person med lidt forstand på at drive en forretning/forening burde kunne se at det kun er med til at grave en dybere ned i det hul man allerede selv har gravet.

Jeg bor selv i Aalborg og synes som sådan en Esport forening er en fed ting, men de her ting gør vitterligt at jeg aldrig vil sætte fødderne der.

Stram op, tænk over hvordan i agerer og bliver opfattet udadtil, så tror jeg foreningen ville have langt bedre chancer end det nu er tilfældet.
#32(Med 2 svar)
15. september 2017 kl. 01:08
casano
Det er ekstremt uheldigt at hive en frivillig træner ind, som er dømt for snyd, enig. Men det er for helvede ikke en ansættelse manden har fået og han betaler endda selv kontingent og får nada i løn :D? Det er vigtigt med gode rollemodeller som du nævner og og denne episode er desværre skadende for Aab`s image.
#36(Med 1 svar)
15. september 2017 kl. 07:38
byx
Det har intet at gøre med om han får løn eller gør det gratis. Det er det faktum at han som nævnt har den rolle som han har i AaB Esport, der gør at det er forkert på alle parametre :)
#47(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 16:19
casano
Men det er relevant at du og dust2 skriver forkerte oplysninger, da en ansættelse peger mod at han får betaling for at udføre et stykke arbejde for Aab. Jeg er helt enig med dig i dine synspunkter, så misforstå mig nu ikke :)
#10(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:34
dAHL
Det er sku hårdt at komme i modvind hos Aab eSport må man sige? De kunne bare have tænkt sig om, inden de ansatte sådan en coach. Så sidder der en eller anden smart person, som nu igen puster sagen op igen. Og gæt hvad, de for sku endnu mere omtale på at ansætte en cheatdømt coach.

Dårlig PR er bedre end ingen PR, eller hvad Aab?
#11(Med 5 svar)
14. september 2017 kl. 21:43
Polakker
Hvis I AAB ikke mener I har set tilstrækkelig beviser er I mere end velkommende til at kontakte mig ! :)
Joachim the snitch
#13(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:48
AlexBorg
:o ^^
#23(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 22:34
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
!! :D jeg fan
#38(Med 1 svar)
15. september 2017 kl. 08:09
wubz
Blev du nogensinde kontaktet af advokater, som han truede med herinde?
#44(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 15:13
Polakker
Randers trusler skal man ikke tage seriøst
#41(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 11:16
kfive
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Har du beviser du ikke har delt offentlig endnu eller er det bare det samme som tidligere ? :)
#12(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:46
SEVEN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
"hvilket er skadende for hele esportens integritet." Ja, haha.. Og det er det ikke at ansætte en cheater. Hold nu kæft.
#14(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:53
Rall0w
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Kom ud af den lorte forening wadion! Håber du læser det her. xD
#15(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:56
Zebbe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 17
tror lige jeg giver det her et kæmpe xD
#16(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 21:58
Zherman
Hold nu kæft en gang mundlort, som de lukker ud i det statement. Hvis de nu blot havde brugt samme mængde af tid, til at se om Morten egentligt var et fornuftigt valg.

Og jeg ørler over det bovlamme mundlort med 'Esport Danmark og Anti-doping Danmark', samt magtens delingen især når vi snakker esport, hvor vi sidder med en altdominerende udøvende magt, udgiveren.
#17(Med 6 svar)
14. september 2017 kl. 22:15
Rushy
Så vidt jeg husker, var der vist en dansk mand ved navn Michael Rasmussen.
Michael fik vist også sit eget cykel hold sammen med Christina watches, der var lidt dårlig omtale? Men det destruerede vel ikke hele hans karriere?

Så hvis folk er sure over de ansætter sådan en på E-Sport scenen?
Hvad så med den internationale cykel scene? O.o

fyens.dk/sport/FAKTA-Disse-danske-cykelryttere-har..
sport.tv2.dk/2016-01-06-christina-watches-vender-t..
#19(Med 1 svar)
14. september 2017 kl. 22:21
vedde
Cykling er jo heller ikke andet end hvem der er bedst til at holde sit doping skjult.
#24(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 22:36
Rushy
Man er jo uskyldig til det modsatte er bevist, og det var jo ham selv der udtalte i denne situation der sagde han snød sååå:DDDD
#35(Med 1 svar)
15. september 2017 kl. 02:30
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er som at sammenligne æbler og pærer, stop med det.
#37(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 08:07
Rushy
Samligner to forskellige sportsgrene?
Hvad er der dog galt i det?

Siger ikke dust2/AaB's udtalelser er forkerte :)
#39(Med 1 svar)
15. september 2017 kl. 09:26
Bobthebaker
Der var jo netop også ballade i det nogen folk mener at Michael Rasmussen ansættelse ikke var etisk korrekt. Men Christina Watches mente Michales erfaring ( som er på et noget højere nivaue end M0dEX) var mere værd end den negative omtale, men det er jo deres valg ligesom det er Aab Esport valg at ansætte M0dEX.vDerfor var historien oppe i nyhederne omkring det ( + Rasmussen havde overstået hans karantæne før han blev ansat ). Desuden havde Rasmussen også valgt at gå til fuld bekændelse og havde nævnt navne på ryttere og læger som havde hjulpet ham ( af det vi ved hvertfald ). Noget som M0dex ikke har gjort.. Derfor er artiklen jo stadig skrevet PRÆCIS som Tv2skrev om Rasmussens ansættelse? Så kan ikke helt se hvor du vil hen med det?
#42(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 12:45
Rushy
Jeg skriver ikke som om jeg holder med nogle, ville bare nævne at der var lignende sag i cykelsporten :)

Jeg føler personligt selv at rasmussen + M0dex begge har gjort noget forkert.

Selvfølgelig er det forkert at de "tiltaler" dust2 på den måde, men det hele startede jo med m0dex.

Hvad vil Dust2 have ud af det her?
(udover et debatindlæg selvfølgelig)
#18(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 22:19
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Umiddelbart topdårligt håndteret.....
#20(Med 2 svar)
14. september 2017 kl. 22:23
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Seriøst ringe at dust2 vælger at udelukke en spiller på baggrund af BEVISER.

Det er jo direkte skadende for esportens integritet!
#21(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 22:28
klit
Vinder af Dust2 predictions - IEM Katowice 2017
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
hahahahahahahah
#28(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 00:13
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hahahahaah
#22(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 22:29
klimox
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
AaB esport er skadende for esporten i Danmark...
#25(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 23:23
sorN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
+1
#26(Med 0 svar)
14. september 2017 kl. 23:40
RUPPERT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Mega xd
#29(Med 1 svar)
15. september 2017 kl. 00:19
ruggah
Major deltager
Er der nogen der har link til nyheden med beviserne og "dommen"?
#30(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 00:24
t0mmyy
#31(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 00:47
vaMp
🤔
#33(Med 1 svar)
15. september 2017 kl. 02:05
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
FUCK JEG ER SUR PÅ AAB, GIVER LØN TIL FUCKING CHEATERS, HVOR ER DET KLAMT
#63(Med 0 svar)
16. september 2017 kl. 20:29
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Han er frivillig og får ikke løn.
#34(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 02:06
zkalle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Hvordan kan dust2 skade?
De oplagde jo bare de samtaler polakker og modex havde, hvorefter de valgte at banne dem?:)
Det er jo hele communitiet som vælger at stemple dem som snydere.
#40(Med 1 svar)
15. september 2017 kl. 10:00
SuperJoachim
Tænker nu ikke det er så slemt at de har ansat ham.
Der er flere brancher/sportsgrene hvor man ansætter folk der tidligere har haft en alternativ tilgang til tingene.

Det kan både være mht. doping eller tyveri/bedrag.
Som udgangspunkt synes jeg man skal give folk en ekstra chance, så længe de ikke er til fare for andre.

Lad os prøve at være lidt mere positive og håbe/satse på at han har ændret sig og kan bidrage positivt :)
#62(Med 0 svar)
16. september 2017 kl. 16:30
donfrankie
Ja, han skulle have haft en chance mere når hans karantæne er overstået.
#43(Med 11 svar)
15. september 2017 kl. 13:06
EmiLiuZ
Det er vigtigt at nævne at m0dex ikker er "Ansat" hos Aab. Han er blot et medlem ligesom mange andre. Aab eSport er en frivilig forening, hvor ingen af administrationen tjener noget.
#45(Med 10 svar)
15. september 2017 kl. 15:31
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Så alle medlemmer er head coach? Bare lige for at afklare?
#46(Med 3 svar)
15. september 2017 kl. 16:12
casano
Kan man ikke være medlem af en forening og have rollen som frivillig head coach :)?
#48(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 16:39
EmiLiuZ
+1.
#54(Med 1 svar)
15. september 2017 kl. 17:47
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er sjovt i tror essensen er om han er betalt eller ej.
Det har aldrig nogensinde været vinklen.
Essensen er at de har valgt en coach, som har snydt.
#57(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 20:47
casano
Nej Martin, for jeg deler samme holdning som dig ift. til at vælge en cheater som coach :) Jeg synes bare at det er underligt at skrive ansat og i kunne måske også har bedt dem om en udtalelse i første omgang. Jeg tænker at vi alle vil esporten herhjemme det bedste og forhåbentligt ser vi ikke flere episoder som denne.
#49(Med 2 svar)
15. september 2017 kl. 16:47
EmiLiuZ
Hvis du nu bare havde lidt styr på dine ting, og faktisk vidste hvad hele foreningsgrundlaget er bygget på, så ville du være klar over at alt arbejde inde for Aab esport er frivilligt.

For at lave en administation, så bliver man nødt til at fordele arbejdsområder ud, for at dække så bredt som muligt.

En ansættelse er bygget på kontrakter, og løn hvilket slet ikke er tilstedekommende i Aab esport.

Hvordan kan man være indehaver af Danmarks største CS community site, uden at have styr på det basale?

- Jeg spørger bare.
#53(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 17:11
Zherman
Hvis undskyldningen skal være 'Det er frivilligt', så må definitionen på den kvalitet, som en sådan klub består af være defineret af det = skrald.

Hvis folk skal lege internetkrigere og snakke om, hvordan ord er ladet - Så er det vidst et tabt projekt fra start af.

At Morten er medlem er intet problem, selvom man måske kunne se på, at det ikke engang er et år siden, at han blev taget for at være en guffer. Du kan ikke forsvarer på noget punkt, at han, med et aktivt ban og som kendt cheater, kan stå for noget som helt officielt i en forening. Det er fandeme en falliterklæring, men nu er du jo self. også farvet af at have spillet på hold med ham.
#56(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 18:15
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Du bliver ved med at lave et stråmandsargument.

Historien handlede om at m0dex, som vi har dømt for snyd, skulle coache et hold.
Det var ikke relevant at det var Aab. Det kunne lige så godt have været North. Vi har aldrig snakket om lønninger og foreninger.
#50(Med 2 svar)
15. september 2017 kl. 16:52
EmiLiuZ
"Så alle medlemmer er head coach? Bare lige for at afklare?"

Bare den her statement viser netop, hvorfor at Aab har lavet artiklen.
#51(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 16:52
EmiLiuZ
En lille mand på en stor trone.
#55(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 17:48
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er sjovt i tror essensen er om han er betalt eller ej.
Det har aldrig nogensinde været vinklen.
Essensen er at de har valgt en coach, som har snydt.
#52(Med 3 svar)
15. september 2017 kl. 16:56
t0mmyy
er det kun mig der synes det her føles som journalistisk mudderkastning på børnehaveplan?

EDIT: fra begge parter naturligvis
#58(Med 0 svar)
15. september 2017 kl. 21:36
casano
Jeg er enig og det burde bare stoppe nu.
#59(Med 1 svar)
16. september 2017 kl. 14:22
RomanEmpire
På ingen måde. Dette emne får utroligt meget trafik. Så det må jo betyde at folk synes det er værd at kommentere på, som journalist handler det at ramme nerven i det folket finder interessant, eller ting der er moralsk på kanten, og det gør det her.

Ville jo være latterligt at man som journalist kun måtte vise den ene side af verden. Den positive, når verden på ingen måde kun er 100% positiv.
#61(Med 0 svar)
16. september 2017 kl. 16:13
t0mmyy
Jeg tror du misforstår min kommentar. Emnet er godt! Det er vinklen på artiklen og sprogbruget jeg har et problem med, det kunne have været en konstruktiv debat hvis de rigtige informationer og journalistens forarbejde havde været godt nok, det virker også ret tydeligt at hvis man læser kommentarene så var det ikke tilfældet.
#60(Med 1 svar)
16. september 2017 kl. 15:49
SlydeY
Det er vel dust2 turneringer deres regler så forstår ikke aab ikke kan acceptere at de ikke kan være med når der er blevet ansat en "snyder" hos dem det er jo bare dust2 der siger nej tak og så er det vel det ?
#64(Med 0 svar)
16. september 2017 kl. 20:32
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Aab kan godt deltage i Dust2 det er også skrevet i denne tråd et sted og hvis du tjekke playgames var de vist også med der forleden, så der tager du fejl.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.