bsl skal fremadrettet arbejde for ESL.

bsl er ESL's nye turneringsleder

Den tidligere 1.6 legende er nu tilbage i esport, men denne gang som turneringsleder.

ESL har oplyst Dust2.dk om, at 1.6 legenden, bsl, fra Norge skal arbejde hos ESL som den nye turneringsleder.

bsl er uden tvivl blandt legenderne fra 1.6, hvor hans peak var tilbage i 2003-2007, hvor han spillede under hold som Catch Gamer, NoA og Made in Brazil. Gennem hans karriere sluttede han flere gange på første- og andenpladser i CPL's mange turneringer, samt top 4 til flere af WEG's turneringer.

Nu er den 35-årige nordmand vendt tilbage til esportsverden, men ikke som spiller. bsl vil nemlig fremadrettet blive set sammen med ESL's mandskab, hvor han vil fungere som deres turneringsleder.

Dertil har ESL udgivet følgende statement til Dust2.dk, hvor hovedpersonen selv udtrykker hans høje interesse for esport, og hvor meget hans nye stilling betyder for ham:

Jeg har altid været fan af konkurrencepræget gaming og har været heldig at kunne lave den hobby om til mit arbejde.

Det er virkelig vildt at se hvor langt at industrien er kommet og jeg er meget spændt på at blive en aktiv del af ESL, og få drevet og støttet esporten endnu længere frem i de kommende år.

ESL's vicedirektør, Ulrich Schulze, har efterfølgende også været foran tasterne, som ser bsl som det naturlige valg for ESL:

Vi er meget glade for at kunne sige velkommen til Jonas som den nye turneringsleder i vores produktgruppe. 

Med hans massive ekspertise indenfor esporten, som er resultaterne af de forskellige jobs han har besat, så er Jonas en naturlig tilføjelse som vi har ledt efter.

bsl vil derfor fremadrettet stå for turneringer som ESL One, Intel Extreme Masters og ESL Pro League. bsl's næste udfordring er den sidstnævnte, som starter den 22. august. Herefter skal han arbejde med sit første LAN, hvilket bliver ESL One New York 2017, som finder sted fra den 16.-17. september. 

#1(Med 0 svar)
18. august 2017 kl. 20:20
Enrique
Ej at forglemme han også har spillet i SoA!! :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.