Stadig muligt at vinde VIP tur til Malmø

Der er to VIP ture til Malmø på spil i eOddsets konkurrence, og selvom førstepladsen ser forholdsvis sikker ud, er der stadig gode muligheder for at nå andenpladsen.

Inden PGL Major i Krakow blev skudt i gang, lancerede vores partner fra eOddset en konkurrence for at finde Danmarks bedste CS:GO oddser.

Det går kort sagt ud på, at man kan oddse for mellem 10 og 50 kr. per dag, og på den måde deltage i konkurrencen. Når et odds går hjem, regnes dine point således ud: Odds x indsats pr. væddemål = dagens point. Du skal dog huske at trykke "Deltag" i bunden af din kupon, når du har spillet den.

Der er hele to VIP ture til DreamHack Masters i Malmø på spil, mens både tredje- og fjerdepladsen kan trøste sig med en lidt mindre præmie:

  1. Tur for 2 personer til Dreamhack Masters i Malmø, inkl. transport, hotel, mad/drikke og VIP skybox (værdi 25.000 kr.) + 1 x 1000 kr. frit spil til Oddset
  2. Tur for 2 personer til Dreamhack Masters i Malmø, inkl. transport, hotel, mad/drikke og VIP skybox (værdi 25.000 kr.) + 1 x 1000 kr. frit spil til Oddset
  3. Signeret North-trøje + 1 x 500 kr. frit spil til Oddset
  4. Razer Dearthadder mus (værdi 649 kr.) + 1 x 200 kr. frit spil til Oddset

I skrivende stund ser førstepladsen dog forholdsvis sikker ud, medmindre nogen rammer et højt odds. Tommy B er nemlig stukket af i toppen med 4.050 point, mens nummer to blot har 710 point på leaderboardet.

Der er derfor god mulighed for stadig at nå andenpladsen, også selvom du ikke har penge, du har råd til at tabe. eOddset tilbyder nemlig netop nu et frit spil på 50 kroner på Majoren, så hvis du er fyldt 18 år, kan du da lige så godt bruge dem på en fed kupon, som muligvis kan sende dig mod tops.

Du kan læse meget mere om, hvordan du får og bruger dit frie spil på 50 kroner ved at klikke her.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.