cajunb er klar til at møde polakkerne foran alle deres fans.

cajunb til Dust2.dk: "Motiverende at have hele arenaen mod os"

Den danske stjerne fra North ser det ikke som en ulempe, at hele arenaen holder med Virtus.pro, det siger han i et interview med Dust2.dk.

PGL Major i Krakow kører for fuld skrue, og i går blev de tre første kvartfinaler afviklet, mens to af de otte tilbageværende hold må vente til i dag med at spille.

Heriblandt er North, da de trak den sidste af de fire kvartfinaler. Op af hatten kom Virtus.pro, og selvom polakkerne er inde i en skidt stime, har de set stærke ud ved denne Major indtil videre.

Dust2.dk har haft fat i cajunb fra North, for at høre hans reaktion på lodtrækningen:

Lige umiddelbart, så har jeg det fint med Virtus.pro. Vi er dog forberedt på, at det godt kan gå hen og blive en rigtig svær kamp. De har hele arenaen med sig og har generelt en tendens til at steppe op, når det endelig gælder.

Der er solgt omkring 15.000 billetter til Tauron Arena, og selvom flere rejser til fra andre lande, så forventes det, at en meget stor del af tilskuerne er polakker, og de er ikke bange for at vise, hvem de holder med.

Det er selvfølgelig landets CS:GO-stolthed i form af Virtus.pro, og North kan forvente at have hele arenaen mod sig. Danskerne slog dog VP i gruppespillet, og selvom det bliver noget andet i arenaen, skræmmer det ikke cajunb:

Vi slog dem i gruppespillet, og den kamp skulle efter min mening ikke have været så tæt, hvis du spørger mig. Jeg føler, at de levede lidt på vores fejl til sidst i kampen. Jeg ved ikke om det decideret skræmmer mig, at hele arenaen kommer til at være imod os. Tror et eller andet sted mere, at det motiverer os, at vi har ryggen mod muren og skal performe nu og vise, at vi godt kan performe under sådan et pres.

Med den sidste kvartfinale betyder det også, at North har en ekstra hviledag, men danskerne har bestemt ikke slappet af.

Der er blevet trænet, og de skal være så klar, som de overhovedet kan være inden det store møde med hjemmeholdet, der vandt en Major i 2014 i Polen:

Vi har ingen pauser i disse to dage. Vi træner ligesom vi har gjort alle andre dage og forbereder os bedst muligt til kampen imod Virtus.pro. Vi har det alle bedst med, at uanset udfaldet har vi gjort, hvad vi kunne, indtil det sidste.

North møder Virtus.pro klokken 13:00 i dag, og hos den danske bookmaker eOddset er der dødt løb mellem holdene, så der er lagt op til en rigtig spændende kamp.

#1(Med 0 svar)
22. juli 2017 kl. 10:31
Oliver
Håber ikke de bliver lynchet hvis de vinder lol
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.