KS som han formentlig har set ud, imens han koncentrerede sig om sit ace, der kan ses i videoen.

Video: Highlights med vhL og KS fra Dust2 Masters #11

Dust2.dk's moviemakers har været igang igen og har lavet klips med to indsendte højdepunkter fra gruppe A i Dust2 eOddset Masters #11

Med de fleste kampe følger for det meste også et højdepunkt eller to hvor en spiller laver et ace eller andet i den dur. Det er selvfølgelig ingen undtagelse for det netop overståede gruppespil i den 11. udgave af vores Dust2 Masters. 

I disse to klips ser vi først vhL fra Eastern Vikings med et flot 4k med pistol imod et fuldt bevæbnet North Academy. I det andet klip ses KS fra Forcebuy der er på spil med et ace på Overpass imod Eastern Vikings.

Har du en vild aktion, som du gerne vil have redigeret? Du skal blot udfylde denne formular, og så tager vi os af resten. Vi prioriterer klip fra officielle kampe højest.

#1(Med 0 svar)
22. juni 2017 kl. 10:16
Apnemt
flot ace! men jeg forstå simpelhen ikke 3 mand pusher igennem de smokes? en mand gør det fair nok, nu ved de han er der, sitet er isoleret i smokes, de kan plante og komme væk og derefter forsvare, de har allerde viden om en spiller i vandet. Hvorfor i al verden prøver de 2 næste også at løbe igennem :S?
#2(Med 0 svar)
22. juni 2017 kl. 11:44
walle
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det er jo ligesom at se KS lukke midten i en pug det der...
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.