Opret Log ind
SK møder fnatic i finalen
DreamHack Open Summer er nået til finalen, hvor SK og fnatic nu mødes om førstepladsen.
Skrevet af: Arthrangos    19. juni 2017 17:58      

felps topfraggede for SK mod CLG.

Det er nu blevet finaletid til DreamHack Open Summer, hvor SK og fnatic skal dyste om førstepladsen.

Den første semifinale var mellem CLG og SK, og denne kamp blev skudt igang på Mirage, hvor SK startede på T-siden. Her var CLG dog helt klart det bedre hold i første halvleg, da de hentede en stærk 12-3 føring hjem. SK forsøgte at komme tilbage på CT-siden, men CLG fik lukket Mirage 16-9, hvilket betød, at de var foran 1-0 i kampen.

Herefter mødtes de to hold på Train, hvor SK nu startede på CT-siden. Denne gang var det SK's tur til, at hente en 12-3 føring hjem ved halvleg, og runderne fortsatte de også med at hente hjem på T-siden. CLG fik dog skudt tilbage i anden halvleg, men det var ikke nok, da SK vandt 16-7, samt reducerede scoren til 1-1.

Kampen skulle derfor afgøres på det sidste map, Cobblestone, hvor SK igen startede på CT-siden. Her fik brasilianerne endnu engang hentede en 12-3 føring hjem ved halvleg, og SK var derfor kun fire runder fra at være i finalen. CLG var dog ikke færdige endnu, da de startede ud med at vinde en god mængde runder, men dette var ikke nok, da SK vandt Cobblestone 16-9, samt lukkede kampen 2-1.

DreamHack Open Summer 2017
Bedst af tre maps
CLG
1 - 2
SK
de_mirage 16 - 9 de_mirage
de_train 7 - 16 de_train
de_cobblestone 9 - 16 de_cobblestone

Den anden semifinale var mellem Immortals og fnatic, som blev skudt igang på Inferno. Her startede fnatic på CT-siden, men ved halvlegen var det Immortals, som med en 8-7 score var det bedre hold. Inferno fortsatte med at være et tæt map, men i sidste ende tog Immortals mappet 16-13, og kom samtidig foran 1-0.

Herefter stod den på Overpass, og denne gang startede fnatic på T-siden. Her tog de en 9-6 føring hjem ved halvleg, og runderne fortsatte de også med at hente hjem på CT-siden. Immortals forsøgte at komme tilbage, men fnatic lukkede Overpass 16-9, og kampen skulle derfor afgøres på Mirage.

fnatic startede Mirage på CT-siden, hvor de ved halvlegen viste absolut dominans. En 14-1 føring betød, at de blot skulle vinde to runder mere for at være videre til finalerne. fnatic startede ud med at vinde pistolrunden, og i den efterfølgende runde vandt JW en 1v3 clutch, som lukkede Mirage 16-1, og samtidig vandt fnatic kampen 2-1.

DreamHack Open Summer 2017
Bedst af tre maps
Immortals
1 - 2
fnatic
de_inferno 16 - 13 de_inferno
de_overpass 9 - 16 de_overpass
de_mirage 1 - 16 de_mirage

Finalen til DreamHack Open Summer bliver derfor mellem SK og fnatic, som er sat til at gå igang om lidt.

DreamHack Open Summer 2017
Bedst af tre maps
SK
2 - 1
fnatic
de_inferno 16 - 8 de_inferno
de_overpass 4 - 16 de_overpass
de_mirage 16 - 8 de_mirage

Finalen bliver streamet live på DreamHack's Twitch, som du kan se herunder.

#1 Apnemt
2017-06-19 18:07
Den tror jeg sku fnatic nupper :-)
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere