Opret Log ind
SK og Fnatic videre fra gruppespillet
mousesports og Gambit kunne ikke hamle op med SK Gaming og Fnatic, som er videre til mandagens semifinaler, hvor Immortals og CLG venter.
Skrevet af: MumaCe    18. juni 2017 22:15      

Fnatic er sammen med SK Gaming videre til semifinalerne.

Dagen startede ud med at Singularity forlod turneringen efter en uhyre tæt kamp mod mousesports ved Dreamhack Summer. Senere måtte Cloud9 se sig slået af Gambit, så opgørene til deciderkampene hed SK Gaming mod mousesports og Gambit mod Fnatic.

I det første opgør førte mousesports det første stykke af det første map, Inferno, men flere gode runder af især FalleN og coldzera betød en tæt sejr på 16-14 til SK Gaming på første map. På Mirage var SK Gaming mere dominerende, og efter en stærk T-side var mappet næsten afgjort, som SK Gaming gik hen og vandt med 16-8.

DreamHack Open Summer 2017
Bedst af tre maps
SK
2 - 0
mousesports
de_inferno 16 - 14 de_inferno
de_mirage 16 - 9 de_mirage
de_cache de_cache

Anderledes tæt var kampen mellem Gambit og Fnatic. De to hold startede ud på Train, som Gambit havde valgt. Fnatic dominerede den første halvleg med hård hånd, hvilket betød, at selv om Gambit også leverede en flot CT-side, så endte Fnatic med at vinde Train med 16-12.

På Inferno var kampen helt lige, hvilket til sidst også fik kampen i overtime. Til sidst var marginalerne dog på Fnatics side, hvilket endte ud med et svensk jubelbrøl efter mapcifrene 16-14 på andet og sidste map.

DreamHack Open Summer 2017
Bedst af tre maps
fnatic
2 - 0
Gambit
de_train 16 - 12 de_train
de_inferno 19 - 17 de_inferno
de_nuke de_nuke

I morgen spilles de to semifinaler, hvor der vil gang i den fra klokken 12:00, hvor SK gaming brager ind i CLG, der har været eventets store overraskelse. Dernæst venter braget mellem Fnatic og Immortals, der spilles klokken 15:00.

#1 Martin
2017-06-19 08:45
SK og Fnatic i finalen :) be om!
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere