aizy og cajunb har været en tur i eOddset TV.

eOddset TV: aizy og cajunb snakker om EPL Finals

Hvorfor går det bedre for North online end offline, og er der forskel på at være favoritter og underdogs? Det svarer aizy og cajunb på i eOddset TV.

Det nyeste afsnit af eOddset TV handler om North og de kommende LAN-finaler i ESL Pro League, der starter i morgen, hvor danskerne er havnet i gruppe med Liquid, mousesports, Natus Vincere, NRG og OpTic.

I den forbindelse har JERN fået aizy og cajunb i studiet, og de lægger hårdt ud med at snakke om Norths præstationer online kontra de skuffende offline resultater på det seneste, hvor cajunb siger, at det både handler om pres og holdenes niveau:

Jeg vil sige, der er visse ting, som måske spiller ind. I online kampe er der ikke lige så meget pres, som der er på LAN. Online møder du flere dårlige modstandere, og på LAN møder du oftest kun de gode, så der er selvfølgelig en variabel der.

Jeg tror, på nuværende tidspunkt der spiller vi bare bedre online. Jeg kan ikke helt give dig en begrundelse for det på nuværende tidspunkt - det er som om, at presset  går til os i mod de lidt dårligere hold på LAN.

Interviewet bevæger sig videre til kampen mod Chiefs ved IEM Sydney, hvor North skuffende tabte Nuke og røg ud, og hertil siger cajunb, at North faktisk har skiftet positioner på mappet, men han vil dog ikke gå yderligere i detaljer og henviser i stedet til, at vi får det at se til ESL Pro League Finals.

Derudover snakker de tre herre også om forskellen på at være favoritter og underdogs, og du kan se hele afsnittet ved at trykke her, hvis du er fyldt 18 år.

#1(Med 1 svar)
30. maj 2017 kl. 15:20
FuS
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Satme en skam man ikke kan se det pga alderen :D
#2(Med 0 svar)
30. maj 2017 kl. 15:40
artifyy
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Du skal bare ændre din alder inde på facebook.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.