Astralis har sikret sig en plads i finalerne ved ECS Sæson 3 finalerne.

Astralis og FaZe er sikret plads i ECS finalerne

Trods der stadig er en del kampe der skal spilles i ECS ligaen, er Astralis og FaZe allerede nu sikret en plads ved finalerne i London.

ECS ligaens sæson 3 er ved at nå vejs ende og allerede nu er fire hold sikret en plads. I blandt dem finder vi danske Astralis som har vundet 11 ud af deres 16 kampe og dermed ikke kan nås i pointtabellen, samt karrigan og FaZe som ligger á point med Astralis på 33.

Dog mangler FaZe stadig at spille seks kampe, hvor Astralis kun mangler to, så FaZe kan ende meget højere oppe i tabellen, men ligegyldigt hvad, så er de to hold altså gået videre.

Det betyder også at Astralis deltager i deres anden ECS finale i træk, hvor de i sidste sæson vandt finalen over OpTic Gaming. FaZe deltog også i forrige sæson, men røg ud i slutspillet, hvor de endte under både Astralis og OpTiC i tabellen.

Byskov var også hurtig til at melde ud igår på Twitter, da det var klart pladsen for Astralis var hjemme, formentlig til stor glæde for holdejeren.

Den foreløbige liste af kvalificerede hold ser således ud:

 FaZe Danmark Astralis
Sverige fnatic Europe #4
USA Cloud9 Nordamerika #2
Nordamerika #3      Nordamerika #4

ECS finalerne foregår i London den 24 og 25. juni i SSE Arena, hvor der er en samlet præmiepulje på knap 4 millioner kroner og vinderen tager 1,6 millioner kroner med hjem.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.