Tidligere ansat beskylder NLP for billet-snyd: Direktør afviser anklagerne

Anonym kilde fortæller Dust2, at der har foregået svindel med billetsalget til NLP, men det kender direktøren ikke noget til, da Dust2.dk ringer ham op.

I sidste uge kunne vi på Dust2.dk fortælle, at arrangørerne bag Nordsjælland Lan-Party havde valgt at aflyse. Det skabte derfor stor debat, for hvordan kunne det blive aflyst, når de havde solgt 674 billetter?

Læs også: Mystik om aflysning af NL-Party

NLP skulle have været afholdt fra den 2.-4. juni i Farum, hvor holdene skulle spille om en præmiepulje på 25.000 danske kroner. Ifølge NLP's hjemmeside havde de i sidste uge solgt 674 billetter ud af 800. Det var derfor mystisk, hvordan 674 solgte billetter kunne være for lidt, når der i realiteten kun manglede at blive solgt 126 billetter.

Efter vores nyhed om NLP's aflysning kom ud, fik vi en besked fra en tidligere ansat.  Han kunne fortælle, hvordan han som ansat oplevede, at billetsalget blev skruet falsk op på hjemmesiden. Dust2.dk kender den tidligere ansattes identitet samt jobbeskrivelse hos NLP, men han optræder anonymt af hensyn til hans fortsatte virke inden for esport.

Vi spurgte derfor ind til hans oplevelser med NLP og svindlen med billetsalget. Under hans ansættelse oplevede han det sidste års tid, hvordan der blev skruet på billetsalget, så det kunne booste salget af billetter.

Billetsalget til NLP har været fint indtil sidste år, hvor det er gået lidt sløvt til. Det har været delvist grundet manglende fokus fra ejeren, som har gjort, at der ikke har været nok fokus på at få solgt billetter. Derfor besluttede han, at for at det så ud som om, at der er solgt flere billetter, end der var, at skrive et meget højere antal billetter, end der egentligt var solgt og derved håbe på at booste salget.

Når en spiller eller et hold købte billetter til NLP, skulle tællerne derfor justeres på hjemmesiden. Det falske salgstal skulle selvfølgelig ned i takt med, at der blev solgt flere billetter. 

Rent praktisk så opdaterer han (red. direktøren) selv tælleren. Det vil sige, at i takt med at flere og flere billetter blev solgt, ville han justere ned i de falske, så det langsomt nærmede sig det præcise antal

Svindlen med billetsalget blev lavet, så det lignede, at der var solgt mange flere billetter, end der i realiteten var. Planen var, at det ville gøre NLP meget mere attraktivt at deltage til.

Direktøren benægter alt

Vi på Dust2 valgte derfor at kontakte Oliver Boesen Rimmer, direktør hos Greenlight Events og arrangør bag NLP, så han havde mulighed for at kommentere på sagen. Vi fremlagde for ham, hvad vores anonyme kilde havde påstået og hvad hans kommentar var til det.

Selvfølgelig snyder vi ikke med nogen billet-counter, det vil ikke give nogen mening, så selvfølgelig gør vi ikke det.

Det bemærkelsesværdige er dog stadig, at NLP's hjemmeside i sidste uge viste et billetsalg på 674 ud af 800 ledige billetter. Vi spurgte derfor Oliver, hvordan 674 solgte billetter ikke kunne være nok til at afholde NLP, når de kun var 126 billetter for at have udsolgt.

Det kan det ikke af flere grunde, og mange af dem kan jeg sådan set ikke fortælle. Nu er det jo ikke kun billetsalget, der har været den primære grund, men der har også været andre ting. Men billetsalget har været den main grund, og det er simpelthen fordi vi ikke har solgt særlig mange billetter.

Oliver Boesen Rimmer siger ydermere, at grunden til 674 solgte billetter ikke er nok, er fordi de tidligere i processen satte prisen ned til 300 kroner, for at lokke flere til, da det allerede der haltede med tilmeldingerne. De var derfor nødsaget til at få solgt 1000 billetter, hvilket de aldrig nåede.

For at få afklaring på anklagerne spurgte Dust2.dk Oliver Boesen Rimmer, om han vil udlevere deltagerlisten med de 674 navne på, så vi kan tjekke, om der nu også er solgt 674 billetter. Det ønskede direktøren dog ikke at udlevere, da der efter hans udsagn fremgår personlige oplysninger på listen, som de ikke må udlevere.

Vi spurgte derfor, om der overhovedet findes en liste med 674 tilmeldte, og her var Oliver Boesen Rimmer helt klar i spyttet.

Selvfølgelig har jeg en liste. Jeg har en liste med alle de mennesker, der har købt billetter, men jeg må ikke dele de lister. Det er fortroligt. Det er folks personlige oplysninger, der fremgår af de her lister. Og de lister, dem deler vi ikke, desværre.

Ifølge den tidligere ansatte hos Nordsjælland Lan-Party tæller crew-medlemmer også med i tælleren på hjemmesiden, men det har for Dust2.dk ikke været muligt at tjekke dette, da Oliver Boesen Rimmer ikke vil udlevere hele deltagerlisten til os.

#1(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 21:02
bobbeR
Det her er lidt spændende, underede mig også meget over hvordan de kunne aflyse.
#2(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 21:06
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
who cares, jw cheater...

kappa
#3(Med 5 svar)
16. maj 2017 kl. 21:10
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Han kan jo egentlig bare nøjes med at have delt et nick
Måske med ting der er skjult af og lignende (hvis det var navne) - vel ikke fordi han behøves at leake "personlige ting"

Så kan man altid kontakte nogen af de nicks som er på listen, og høre om der er betalt.

Men det virker ekstremt mystisk ja! :D .. Men jeg synes aldrig det har været et problem for mange lans, at lave en kæmpe deltagerliste med navn, nick & plads.
#16(Med 4 svar)
16. maj 2017 kl. 22:02
Divi
Man burde tro at listen jo er sat op i kolonner. Jeg ville være fuldt tilfreds med et screenshot med 2 kæmpe sorte klodser der dækker alt andet end nicknames og teamnames antaget at disse jo står i en lige række den af listen... :D

Imo, så tror jeg i hvertfald ikke på en rød øre af hvad manden siger. Hans argumentation er ligeså god som den almene redittor eller hvad du ser i Youtube kommentarer.
#18(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 22:23
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Også min tanke :D.
#21(Med 2 svar)
16. maj 2017 kl. 23:20
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
HELT enig.

Hans udtalelse:
"Det kan det ikke af flere grunde, og mange af dem kan jeg sådan set ikke fortælle. Nu er det jo ikke kun billetsalget, der har været den primære grund, men der har også været andre ting. Men billetsalget har været den main grund, og det er simpelthen fordi vi ikke har solgt særlig mange billetter."
... giver absolut ingen mening.

Hvis det ikke er nok at være ca. 120 biletter fra udsolgt, ud af 800, så forstår jeg INTET. Det kan ikke passe, hvis han har solgt næsten 680 billetter til en pris på hvad, 3-400, at han ikke kan få det til at svinge rundt. Selvfølgelig har han skruet på deltager-viseren, det er et common trick, og han er med 99% sandsynlighed ikke den eneste der har gjort det.

Dog klamt at han ikke vil stå ved det.. :)
#24(Med 1 svar)
17. maj 2017 kl. 00:37
Divi
Omend at munkefar laver en interessant kommentar i #5, så giver det bare ikke mening. Anonym kilde eller ej, så det jo egentlig bare nemmere at banke det rygte i jorden hvis manden udgiver den liste.
#42(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 09:04
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Enig, og det ved han også selv :) Han skjuler sandheden.
#4(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 21:13
FUKT
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Virker helt vanvittigt at det ikke kan køre rundt hvis alle billetter ikke bliver solgt, især med sådan en billetpris :)
#5(Med 10 svar)
16. maj 2017 kl. 21:19
munkefar
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det læner sig vel egentlig op af at være anklager om svindel, så det virker lidt underligt, at "den tidligere ansatte" ikke vil stå frem med sit navn og stå på mål for sine beskyldninger. Hvis man vil udtrykke en så alvorlig kritik, så bør man også ville stå ved den.

At afsløre ovenstående - hvis det er sandt - er jo egentlig en ret nobel ting at gøre, så hvilke fremtidige arbejdsopgaver i esport skulle det spænde ben for?

Det gør i hvert fald, at jeg har umådeligt svært ved at tage anklagen seriøst. Jeg tør i hvert fald ikke stole på den, for det lader heller ikke til, at der er beviser udover "jeg har set/hørt". Er der screenshots, logfiler eller noget som helst andet håndgribeligt bevis?

For man risikerer jo også at hænge en event ud, der rent faktisk ikke har gjort noget galt.

Omvendt er forklaringen med "personfølsomme oplysninger" også lidt underlig. Når de nu anklages for svindel med deltagertallene - endda af en anonym kilde, de ikke kan forsvare sig imod eller skyde tilbage på, hvis de har en anden version af sagen - så smid dog som minimum oplysningerne på bordet.

Det kan for eksempel gøres ved blot at udfærdige en liste, hvor man sletter eller slører de personfølsomme oplysninger. Det sker dagligt i hundredevis af aktindsigter. Og et fornavn og et efternavn er IKKE personfølsomme oplysninger.
#6(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 21:18
Pertew
+1
#7(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 21:24
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
God vinkel :)
#9(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 21:26
Fromme
+1
+rep
+wateves.
#10(Med 3 svar)
16. maj 2017 kl. 21:29
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Er fuldstændig enig med dig.
Tænker dog personen vælger at være annonym fordi der har været et kendskab til svindlen længe og at man først vælger at sige noget, når dust2 kommer og banker på døren. Personer med den type "Går den, så går den" mentalitatet ville jeg nu heller aldrig ansætte, så forstår godt argumentet om at være anonym
#11(Med 1 svar)
16. maj 2017 kl. 21:43
Pertew
Forstår godt teorien, men der kunne bare ligeså godt være alle mulige andre årsager, det kan være han lige er blevet afskediget m.m. og har et horn i siden på eventmageren og what not
#22(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 23:20
Phy
Tricked
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Er også 100% enig med munke.
Det var blot for at komme med en plausibel teori om grunden til at være anonym.
#12(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 21:44
BAKKI
Hvis ham ansattet var vidne til den svindel der forgik under tilmelding til lanet, hvorfor sagde han ikke fra der? Hvad er grunden til han først råber ud nu? Syntes det lyder som noget suspekt.

Hvilke Esport lans spænder det over? måske kun NPL, men han burde have trukket sig tilbage helt i starten.
#34(Med 1 svar)
17. maj 2017 kl. 07:45
rUBBAN
Men hvis gæsterne har fået deres penge igen. Så er der i realiteten ikke nogen der er blevet snydt?
#35(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 07:46
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
+1
#36(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 07:48
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
+1
#8(Med 3 svar)
16. maj 2017 kl. 21:27
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er ikke så underligt, at listen ikke deles. Det havde jeg sgu heller ikke gjort - Ikke i sin originale form, that is..

Når det er sagt, så virker det underligt, at 674 billetter ikke er nok til at afvikle eventen i et eller andet format. Hvis det ikke var nok til de originale planer, så kunne man skrue lidt ned og måske vælge sumo-brydning fra eller en mindre scene osv.

Edit: Sumo-brydning er naturligvis et eksempel og selvsagt det sidste sted der skulle spares.
#13(Med 2 svar)
16. maj 2017 kl. 21:54
gravityy
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Men, der er jo mange lans som har listen med billetnr + nickname og evt. bordplads liggende på selve siden, det kan de jo sagtens vise frem?
#15(Med 1 svar)
16. maj 2017 kl. 21:58
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Ja, selvfølgelig.. jeg går ud fra, at den liste med personfølsomme oplysninger han har er med mail, adresse, telefonnr osv. Den kan jeg godt forstå, at de ikke vil smide.

Også derfor jeg skriver, "Ikke i sin originale form".. Rediger mail osv. ud og vupti.. en liste d2 kan kigge på og se, om det ser fornuftigt ud.
#25(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 00:39
Divi
Det derfor man lige tager den i paint og klodser lortet fra, istedet for at sidde med.lorte til halsen pga. en anyome kilde der kun kan give sit ord. Easy at banke i jorden, hvis manden faktisk havde den liste.
#17(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 22:10
AnileC
Er det ikke ligegyldigt 😂😂
Det aflyst videre boiiiis.

He is on the gear - But thats my opinion.
#19(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 23:07
SpyZe
Fatter ikke hvorfor han snakker så meget udenom, omkring de andre "grunde" og at 674 ud af 800 ikke er nok til at eventet ikke kunne holdes. Det tyder jo bare på at noget fishy har taget sted.
#20(Med 0 svar)
16. maj 2017 kl. 23:16
Slettet bruger
Sad da jeg købte billet og stalkede deres side om den ville opdatere med det samme da jeg købte billet da den gjorde det da jeg købte billet til NLP #15. Der var intet som opdaterede den opdaterede nogle gange med 20 senere på dagen, og denne gang kunne man ikke selv få lov til at oprette en bruger.

Så der er nok snak om noget fusk, ring til dem og sig det haha :D
#23(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 00:35
LarsAllan
Nu har der jo faktisk eksisteret en deltagerliste, en deltagerliste som har været offentliggjort på deres hjemmeside, for du kunne både se alle navne - samt hvilken streamer/youtuber de skulle sidde ved, eller om de skulle sidde alene. Denne deltagerliste er dog - pudsigt nok - forsvundet fra hjemmesiden, da de ændrede den til deres aflysningsside. Da der tidligere har været offentliggjort en deltagerliste, kan jeg ikke se problemet i, at den skulle kunne komme frem nu. Puuuueha, der lugter næsten lige så meget i Farum, som da Brixtofte var borgmester ;-)
#26(Med 17 svar)
17. maj 2017 kl. 01:18
Slettet bruger
Har siddet og gloet lidt i kildetekst, og man kan stadig godt se deltager listen selvom de har lukket ned for hjemmesiden.
Her kan du selv se den view-source:nlparty.dk/nlp17/index.php?s=deltager | Virker kun på chrome
Her har jeg taget alle dem med navne og brugernavne ind pastebin.com/JtdiB3Yb
#27(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 01:21
tHOMSEEE
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Ligner ihvertfald ikke over 600 deltagere O:)
#29(Med 3 svar)
17. maj 2017 kl. 01:25
reignyy
Ved at kigge på det gennemsnitlige brug af linjer pr. person, kan jeg se at der er ca. 270 personer på listen der... hmm
#31(Med 2 svar)
17. maj 2017 kl. 01:27
tHOMSEEE
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
sletter da bare min nyeste kommentar når du vælger at skrive det samme som mig =(
#32(Med 1 svar)
17. maj 2017 kl. 01:27
reignyy
sry THOMSEEE ;D
#33(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 01:29
tHOMSEEE
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Det går xD.

Så jeg tror ikke der er solgt mere end 300 billetter :-).
Der er også altid nogle som ikke står på listen :-). sådan har det ihvertfald været til både sidste NLP og SNP da de afholdte det =)
#30(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 01:26
tHOMSEEE
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
xD
#38(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 08:12
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Spændende som den side pludselig forsvandt...
#47(Med 9 svar)
17. maj 2017 kl. 09:25
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Udfra din pastebin er der, mere eller mindre nøjagtigt, 272 tilmeldte deltagere.
Se link her: ffuu.jihoon.dk/
#49(Med 2 svar)
17. maj 2017 kl. 09:30
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Det der undrer mig meget, er at der er merkant mange deltager med en række af tal bagefter - og et nick der minder om deres irl navn
#50(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 09:40
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det kan måske være et tilfælde .. Har set en del deltagerlister hvor personerne der ankommer faktisk ikke har et nick, men så bruger et common brugernavn i stedet for, det kunne jo være tilfældet her, meeeeeeeeeeeeeeeeeeen...
#56(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 21:01
luyee
Når man købte billet oprettede de en bruger - den hed fornavn efterfulgt af tal :) Så man skulle selv ændre til ingame nick (hvis de da nogensinde kontaktede en med ens oplysninger)..

Jeg ventede fire dage før jeg fik tilsendt log-in.
#51(Med 4 svar)
17. maj 2017 kl. 09:41
DtN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
272?! Jeg talte kun 271... :D
#52(Med 3 svar)
17. maj 2017 kl. 09:42
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Satte det ind i EXCEL og fik resultatet 272 - men skrev også "mere eller mindre nøjagtigt".. ;D
#53(Med 2 svar)
17. maj 2017 kl. 09:46
DtN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg kedede mig lidt i stedet og brugte regexr.com :P

imgur.com/q9qGk2e
#54(Med 1 svar)
17. maj 2017 kl. 09:48
zanoj
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Så længe at fejlmargen kun er 1, og ikke 400 som i NLP's tilfælde, så vil jeg sige at det er godkendt arbejde!
#55(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 09:50
DtN
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Haha, bestemt! :D
#61(Med 0 svar)
18. maj 2017 kl. 08:40
GGWLange
Fuck jeg elsker det her <3
#28(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 01:23
Slettet bruger
Prøv og tæl
#37(Med 2 svar)
17. maj 2017 kl. 08:07
Murlin
okay xD éfter jeg har leget med den html fil der, har jeg nu fået alle navne frem xD. (rent)



mm ser lidt ud som om haha xD jeg kommer med det når jeg er færdig men meget tyder på "snyd" tbh.
så ligger jeg den fulde liste op her
#39(Med 1 svar)
17. maj 2017 kl. 08:21
Murlin
Sådan - Jeg vil påstå der er CA -- hold fast, det er regnet ud for gennemsnittet, da folk har skrevet:

Nick.
Rigtige navn.
Clan/organisation.

Der er nogen som ikke skriver Rigtige navn, og der er nogen som heller ikke skriver clan/organasition.

Men der er alt i alt 758 linjer med tekst)
Dvs hvis man tager alle har skrevet navn, nick & clan/organasition skal dette divideres med 3.
Lad os være bare fair, og dividere dette med 2, da alle ikke har gjort dette. (selvom jeg vil sige 3)

så kan i selv regne det ud.
men i kan se det her -- Værsegod...


Billed ¤¤¤¤ ibb.co/hgvF6Q


for mange efternavne xD








Kommentar for lang xD

(En dust2 medarbejder tingeling mail, og jeg kan sende den rene navne liste. i flere eksempler så i os selv kan sortere hvad i vil)
#41(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 08:22
Murlin
men ja fuck det - I kan sende en besked, så sender jeg en mail til jer ;) hf
#40(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 08:19
Jeaniuz
NL-party har i lang tid været et sketchy LAN, når man tjekker op på tingene. At NL-party teknisk set er en forening, men det er Oliver Rimmers virksomhed, som står for det hele. Det synes jeg personligt er sketchy.

Fordi så ved man at foreningen bliver kun brugt til at hente støtte/tilskud fra kommunen. Det en klassiker.

Og hvis man gider at tjekke op og finde nogle af deres referater fra deres generalforsamling, finder man hurtig ud af det er Oliver, hans mor og gætter på hans far, som sidder i flertal i bestyrelsen i foreningen.

Hvis man virkelig har tid, så skulle man næsten læse lidt på folkeoplysningsloven, hvor de ikke overholder ret meget af den lov, der faktisk giver dem ret til at få støtte af kommunen. But who cares right?
#45(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 09:12
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg er ikke overrasket over hvis det forekommer og jeg kan godt se 'ideen' i det. Folk har en tendens til at ville ting, som alle andre vil - helst når det er for sent.

Forstår dog ikke hvorfor man nogensinde ville sætte sig selv i den her situation, det er jo nærmest umulgit at vinde det game - medmindre at man ved at ALLE billetter bliver udsolgt.
#46(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 09:20
Timb0
"Personlige oplysninger" laver du sjov? :D han har ikke en liste... ellers ved han da intet om persondataloven...
Medmindre han self har deres cpr og kredit oplysninger kan vi være enige...
#48(Med 0 svar)
17. maj 2017 kl. 09:29
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det ser godt nok sketchy ud :/
#57(Med 3 svar)
18. maj 2017 kl. 01:43
w0lteX
Vi vandt deres LoL-turneringen, da de afholdte SNP i Næstved. Der ventede vi 2 måneder på at få vores præmiepenge. Vi ringede til ham Oliver og han forsikrede om at de var på vej, derefter var han lige et smut i London og kunne ikke klare det, da vi rykkede for det anden gang.
Vi endte med at rykke for det 4-5 gange inden vi kontaktede Mountain Dew, som fik sat gang i tingene, på trods af at de allerede havde betalt pengene til ham Oliver.
Der er bare noget lusket ved ham.
#58(Med 2 svar)
18. maj 2017 kl. 01:46
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
jeg har stadig ikke fået mit headset fra det lorte lan :)
#59(Med 1 svar)
18. maj 2017 kl. 01:59
w0lteX
Amen det var helt håbløst.. I spillede endda klokken fucking lort om natten.
#60(Med 0 svar)
18. maj 2017 kl. 02:19
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
værste lan i historien tror jeg :D
#62(Med 0 svar)
18. maj 2017 kl. 09:03
GGWLange
Arnergørerne bag NLP har drevet flere virksomheder, blandt andet nogle som også indebar slik.
Jeg har tidligere spurgt lidt ind til hvordan de gjorde med henblik på fødevarestyrelsen og om det ikke var besværligt.

Hertil var svaret super simpelt
"Vi er da ikke godkendt, hvis vi bliver taget, så trækker vi overskudet ud og lukker bixen, så må skat tage bøden"

Så det har og vil altid være noget sketchy.
NLP har altid været et profit-LAN, hvilket jo er en skam når der er så mange andre der gør det for glæden
#63(Med 0 svar)
19. maj 2017 kl. 14:40
Slettet bruger
Læg lige mærke til en ting, det er at efter der er blevet lagt op her på siden deltagerlisten så har de fjernet hele mappen med deres hjemmeside fra deres server, så nu findes den ikke længere.
#64(Med 0 svar)
19. maj 2017 kl. 22:35
ZaXaZ
Sjovt at 2016 listen er fuldt tilgenlig på deres side med tags go fulde navne!

Selv om at have siger " jeg må ikke dele de lister. Det er fortroligt."
Kan man altså på nlparty.dk/nlp16/index.php?s=deltager finde listen fra 2016 med folks tags og fulde navne. så helt fortroligt er det nu ikke kun 2017 ;)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.