G2 vandt DreamHack Open trofæet i Frankrig.

DreamHack Open Summer åben kvalifikation annonceret

I Jönköping bliver DreamHack Open Summer som vanligt afholdt og ligesom de to forrige Open's vil der være åbne kvalifikationer hertil.

DreamHack har netop afsløret detaljerene omkring de åbne nordamerikanske og europæiske kvalfikationer til DreamHack Open Summer. 

Der vil blive afholdt en kvalifikation om fire pladser til den lukkede kvalifikation i både Nordamerika og i Europa, der hver vil give det sejrende hold fra hver region et spot til DreamHack Open Summer.

I begge regioner vil den åbne kvalifikation finde sted den 20. maj hvor der er plads til 512 hold, og så vil den lukkede kvalifikation blive afholdt dagen efter, den 21. maj, hvor i alt otte hold deltager.

Fire af disse hold kommer fra den åbne kvalifikation og de sidste fire hold vil være inviteret.

Hold som er interesseret i at deltage kan registerer sig ved at åbne en support ticket på ESEA's hjemmeside og derefter følge denne guide.

DreamHack Open Summer finder sted fra den 17.-19. juni med en samlet præmiepulje på knap 686.000 kroner.

Indtil videre er det kun SK, der er blevet bekræftet som deltagere. Det forventes dog at der vil blive afsløret flere hold og en lukket kvalifikation om kort tid.

#1(Med 1 svar)
11. maj 2017 kl. 17:58
jensN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Elsker de annoncere det sån 1 wekkend før, så man har masser af tid til lige at kunne få tid den dag :) Super lækkert! <3
#2(Med 0 svar)
11. maj 2017 kl. 18:29
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
det er skønt :D
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.