coldzera blev cs_summit MVP.

SK blev de suveræne vindere af det netop overståede cs_summit. MVP'en blev coldzera og nogle af hans highlights fra eventet, er nu samlet i en film.

SK var det dominerende hold til cs_summit, som løb af stablen i weekenden. Her gav de kun to maps fra sig i løbet af turneringen og blev også de endelige vindere.

MVP'en til eventet blev coldzera, som igennem hele turneringen havde den bedste rating på 1.55 og en K/D ratio på 1.97.

Udover de førnævnte stats, havde han en ADR på 95 og vandt ikke mindre en otte 1vsX situationer. På 10 maps havde coldzera 26 entry kills, hvor hele 80,8% af dem endte med at runden gik til SK.

Yderligere så havde coldzera flere imponerende single-map ratings, blandt andet 2.26 mod EnVyUS på Mirage, 2.10 mod Gambit i upper bracket finalen på Cobblestone og hele 2.82 i finalen på Cache.

Som en hyldest til coldzera har HLTV moviemaker MAKKU nu lavet en film med de bedste af coldzera's highlights fra cs_summit.