Console er en af klienterne hos Unique.

Console: "Skal ikke fokusere på alt muligt andet"

Dust2.dk har talt med Console fra Singularity, da han er en del af klienterne hos det nyopstartede Unique.

I går aftes kunne vi her på Dust2.dk helt eksklusivt løfte sløret for et nyt projekt, Unique esport, som først og fremmest skal fungere som et agentbureau for flere danske spillere, hvor de blandt andet skal stå for at sikre spillerne bedre aftaler.

En af de spillere er Console, som sammen med resten af sine holdkammerater fra Singularity er blevet klienter hos Unique.

Det hele var dog ikke godt, for en tre år gammel sag med en af bagmændene, lucann, blussede op igen, hvor han blandt andet blev anklaget for at have stjålet løn fra nogle spillere. 

Dust2.dk har i den forbindelse taget en snak med Console, hvor vi både vender sagen omkring lucann, mens vi også kommer ind på, hvorfor Console er blevet en del af det her, og hvad han får ud af det.

Du er blandt klienterne hos Unique, hvordan kan det være?

Ja, som folk nok ved, så har vi valgt at skrive under med Unique esport, fordi vi syntes, vi manglede noget plads, så vi kunne holde fokus på vores spil.

Kan du uddybe, hvad det helt præcis er, I føler, at I mangler plads til?

Eftersom vi har ramt nummer 20 i verden, begynder der at  være mange, der skriver til os, og vi har ikke altid tid til at snakke med alle folk, så de hjælper rigtig meget med det. I stedet for at tage os af alt det, kan vi fokusere 100% på Counter-Strike.

Hvordan foregår jeres samarbejde lige nu? Betaler du et beløb hver måned, og så håber du på, at de kan sikre dig en god kontrakt, når din nuværende udløber?

Vores samarbejde lige nu foregår på den måde, at hvis der sker noget, eller hvis der er noget, jeg ikke er tilfreds med, tager jeg det til dem, og så prøver de at se, hvad de kan gøre ved det, de hjælper også med at få den bedste kontrakt som overhovedet muligt. Alt dette får jeg for 0 kroner.

Hvilke overvejelser gik der gennem dit hoved, inden du skrev under? Har du slet ikke været i tvivl?

Jeg vil da lyve, hvis jeg ikke sagde, jeg var lidt i tvivl i starten, men hvem er ikke det, når det er nyt. Men vi havde snakket rigtig meget med dem om hele dette projekt over et stykke tid, og for hver dag, der gik, fik man mere lyst til at skrive under. I dag har jeg aldrig været mere glad for at skrive under på det, de hjælper på så mange punkter, så kan kun sige, at andre skulle overveje det.

Ved lanceringen kom en tre år gammel sag om lucann frem, hvor det fremgår, at han angiveligt har stjålet penge fra tre LoL-spillere. Gør det dig ikke nervøs?

Overhovedet ikke, jeg stoler på den mand, jeg kender, indtil det modsatte er bevist. So far har lucann været en vildt fink og nice fyr at have ved sin side.

Hvis vi her til slut kigger et par år ud i fremtiden, hvad tror du så Unique har gjort for dig i den tid, som du ellers ikke selv ville have formået?

De vil sikre mig, at min kontrakt altid vil gå til min fordel, og så er de også med til at holde mig i top gear, da det lige præcis er deres opgave at sikre os, at vi kan spille Counter-Strike og ikke skal fokusere på alt muligt andet, så man kan vel sige, de er med til at holde os så højt i verden.

Dust2.dk har også forsøgt at få fat i lucann for at søge svar i sagen med de tidligere Ninjas in Pyjamas spillere, men han er ikke vendt retur på vores henvendelse.

#1(Med 1 svar)
26. april 2017 kl. 17:30
Seneberg
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Jeg ville være lidt nervøs ved lige lucann. Er sikker på projekt er et godt initiativ, ved bare ikke om han er manden til at være med i det. Med den lidt blakkede historik
#3(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 18:56
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Agree. Særligt hvis han ikke vender tilbage på henvendelsen fra d2.

IMO ville det være bedre at melde tilbage hvad der rigtig er sket - uanset hvad det er. Jeg ville hellere se en "jeg fuckede op, det hører fortiden til" end ren stilhed.
#2(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 18:49
riccoriccosupershake
Det er nok ikke en god start på sådan et koncept, hvis der en eller flere i flokken har et blakket ry eller fortid..
#4(Med 1 svar)
26. april 2017 kl. 19:01
ZARQ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Hvor har der stået noget om det med lucann skulle have taget nogle penge fra nogle lol spillere? Det må være gået forbi min næse.
#5(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 19:18
dannigizmo
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hugget fra kommentarerne til selve nyheden om Unique i går:
esportsheaven.com/articles/view/5120/just-good-fri..
#6(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 20:39
EDDYW
'Alt dette til 0 kr' - Ingen arbejder for ussel mammon...
#7(Med 10 svar)
26. april 2017 kl. 23:15
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg undrer mig over at VNG, som ellers altid har virket som en dygtig og klog person vælger at danne virksomhed med en person, som har lavet noget så lavt. Især når det drejer sig om et virke, hvor man skal varetage andres interesser, personlige vilkår og økonomi.

Jeg ville hvert fald aldrig kunne stole fuldt ud på en person med lucanns baggrund.
#8(Med 6 svar)
26. april 2017 kl. 23:22
console
Nøglespiller
Vundet Dust2 Masters 3 gange
så du vil aldrig kunne stole på en, fordi der er andre der siger noget om personen?? lad os nu sige det er sket så kan folk ændre sig :III ?
#9(Med 4 svar)
26. april 2017 kl. 23:42
byx
"As you already know Stefan Nielsen was the team manager. Currently he is subject to potential legal action following his decision to allegedly keep money that was meant to be paid out as salary. For whatever reason he had got into some serious financial difficulties. He worked for expenses only for NiP and when he was given the sum of money to pay the three departing players, Dan "NeeGodbro" Van Vo, Kasper "TheTess" Poulsen and Dennis "Svenskeren" Johnsen. The money for the players was sent to Nielsen’s girlfriend’s bank account where it was used to pay off the debts he had accumulated.

Suspicions were raised when Nielsen, who was known by those around him to have financial problems, attended the World Finals and ran up some lavish expenses. When Dennis "Svenskeren" Johnsen went direct to Riot and said that NiP hadn’t paid him, Riot conducted their own investigation and found the source of the disappeared money to be Nielsen."

Det er vist mere facts end hvad folk sådan "render og siger".

Moralsk fleksibel kan man vel kalde det på en "pæn" måde.

Jeg kan ikke se hvordan man tør overlade et muligt finansielt/juridisk ansvar til en som stikker spillernes penge i egen lommer og hygger sig for dem.
#11(Med 0 svar)
27. april 2017 kl. 00:51
MrNoOne
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Nu er det ikke for at være en regel-rytter.. Men det du så fint citere der er jo ikke bevis? det er en udtalelse fra NIPs egen side!
der er hverken links til troværdige kilder eller nogen form for dom?

Singularity skal være varsomme, men ingen grund til at holde en heksejagt før han (Lucann) selv har fået chancen for at komme med en udmelding!
#12(Med 2 svar)
27. april 2017 kl. 07:43
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Kan du så ikke forklare mig, hvorfor holdet valgte at forlade CPH Wolves sammen Lucann, og at de valgte at bringe ham med til NiP, hvis de mente, at han havde taget af deres penge?

gaming.dk/articles/32-eksklusivt-lol-holdet-forlad..

gaming.dk/articles/43-anklage-wolves-skylder-100-0..

gaming.dk/articles/44-jlk-vi-har-haft-store-proble..
#13(Med 1 svar)
27. april 2017 kl. 07:55
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Bare lige til info, så drejer det sig jo om tiden i NiP, altså efter CPH Wolves.
#17(Med 0 svar)
27. april 2017 kl. 15:46
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Ja det gik lidt hurtigt her til morgen...
#10(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 23:45
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg tror godt på at folk kan ændre sig. Dog ville jeg aldrig vælge en person, som tidligere har bevist at han ikke er til at stole på.

Jeg tror derimod ikke på at historien er falsk.
#14(Med 2 svar)
27. april 2017 kl. 08:04
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Først og fremmest, tak for de pæne ord - det sætter jeg pris på.

Vi var klar over hele den her historie, som i øvrigt bygger på udtalelser fra impliceret parter og som ikke har ét eneste reelt offentliggjort bevis. En del af dem som udtalte sig dengang, til en journalist med kærlighed for sensationer og ikke altid hele sandheder, blev netop selv anklaget og dømt for økonomisk svindel - modsat Stefan.

Med det sagt, så er Stefans andel i Unique på nuværende tidspunkt rent gulvarbejde. Han løber stærkt, især omkring Academy Days og på selve forarbejdet med at scoute spillere - men ikke på hverken den økonomiske del eller noget som helst juridisk. Det mente jeg faktisk ikke at scenen var klar til, da esporten ikke ligefrem er et tilgivende sted - uforagtet af hvad min egen mening om Stefan er. Derfor er det også specificeret på hjemmesiden, at Robert Gertsen varetager alt omkring spillerrepræsentation, sammen med mig på sidelinjen. Stefans eneste reelle virke, er faktisk Academy Days og rent gulvarbejde.

Det her er min HELT egen personlige mening, som ikke er vendt med hverken Stefan eller Robert. Jeg følte bare at fortiden pludselig ikke alene indhentede Stefan, uden at vide om det er fortjent eller ej (hver mand sit gæt), men også pludselig havde indflydelse på min person - det ville jeg helst ikke ud i.
#15(Med 0 svar)
27. april 2017 kl. 08:28
dannigizmo
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Vi kender ikke hinanden, men der er så mange, der taler pænt om dig herinde, at der jo må være noget om sagen. :)

Det undrer mig lidt, at du var bekendt med rygterne på forhånd, men tilsyneladende ikke havde overvejet, at det så også ville få indflydelse på din person, når du går ind i et samarbejde med lucann. Sådan læser jeg i hvert fald din kommentar her.

Er du og I blevet overraskede over, at rygterne dukkede op igen?

Jeg forstår til fulde, at det er ubehageligt at være ramt af sådan nogle rygter for alle involverede, men jeg forstår ikke, at man som ny virksomhed ikke er proaktive, hvis man ved, at sådan noget kan dukke op.
#16(Med 0 svar)
27. april 2017 kl. 11:16
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg kender minimalt til sagen og har kun læst det der er blevet udgivet om det og selvfølgelig kaster det da et negativt lys over Stefan som person - det kan ikke undgås. Og det følger ham jo lidt i de projekter han begiver sig ud i og dermed desværre også dig, selvom jeg er overbevist om at minimum den danske scene godt kender dig og ikke betvivler dine hensigter på nogen måde.

Men det lyder jo til at i har forholdt jer til sagen og det ændrer selvfølgelig også lidt på min personlige skepsis at han ikke er inde og rode med økonomien.

Men jeg skal hverken dømme jer døde eller levende, så i stedet må det blive et held og lykke. :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.