Alle spillerne fra Singularity er klienter hos Unique.

Nyt agentbureau ser dagens lys; kendte danskere blandt klienterne

Unique esport lanceres i dag, og de skal blandt andet repræsentere Singularity-spillerne fremadrettet som deres agenter. Dust2.dk har i den forbindelse lavet et stort interview med en af stifterne af Unique.

Det har været under opsejling længe, men nu har mændene bag Unique esport endelig løftet sløret for, hvad deres planer for virksomheden er. Det gør de i et eksklusivt interview med Dust2.dk.

Unique esport er startet af blandt andre Dennis "vnG" Vang, som bedst er kendt for sin tid som professionel i nogle af de tidligere versioner af Counter-Strike, mens han i 2012 også spillede for 3DMAX. Med sig har han også Stefan "lucann" Nielsen, som har været en del af Copenhagen Wolves, og Robert Mørkegaard Gertsen - der kommer fra sportens verden - fuldender ledelsen.

Unique kommer til at fungere som et agentbureau for deres klienter, som er spillerne. De kommer dermed til at varetage deres interesser, forhandle kontrakter på plads, hjælpe med rådgivning og vejledning, styrke spillerens personlige brand og meget andet.

Derudover vil Unique også ind på event-markedet, hvor de tilbyder at arrangere events, mens det også er muligt at hyre dem til at arrangere Academy Days, som er en camp, hvor der vil være undervisning og andet.

Agent-delen er dog den, der har det største fokus, og de har allerede sikret sig flere kendte klienter, hvor alle spillerne fra Singularity er med, mens også PERCY, smF og HECTOz figurerer på listen.

Dust2.dk har helt eksklusivt interviewet Dennis "vnG" Vang forud for offentliggørelsen af Unique esport, hvor vi blandt andet kommer ind på, hvad det er Unique skal gøre for spillerne, hvordan de tackler manglende udbetaling af løn og meget andet.

I starter i dag Unique esport op. Hvordan kan det være?

Vi har i Unique i en længere periode gået med tanken om at skabe rammen for at assistere spillerne i al det, som ikke er en del af spillet. Man har en tendens til at negligere alt det omkringliggende, når man ser på en spillers performance, men det betyder langt mere, end man tror. Der er ufattelig mange ting, som man skal forholde sig til, mens man forsøger at blive bedre og arbejde med selve spillet. Det kan være udskiftninger, ændringer i organisationen, forhandlinger, tvister og personlig branding - ting som er eller kan være en fast del af baglandet.

Vi varetager alt det omkringliggende for at give spilleren fuldstændig ro til at dygtiggøre sig - kort sagt.

Samtidig arbejder vi også med events, i forskellige omfang. På nuværende tidspunkt brygger vi både på elitære events, såvel som sociale og netværksstyrkende events med ét specifikt fokuspunkt. At skabe nogle fede events, hvor deltagernes oplevelser er den absolutte førsteprioritet. Vi glæder os meget til at annoncere disse tiltag/events, over de næste par måneder og arbejdet omkring det, er allerede rigtig godt i gang.

Hvad er det helt præcist I skal lave, som spillerne ikke selv kan?

Vores koncept bygger på flere forskellige elementer. For det første er det vigtigt, at man både som spiller og organisation får opbygget en gennemsigtig og god aftale. En god aftale er især vigtig i perioder, hvor tingene ikke går den rigtige vej. Netop der, er det vigtig med veldokumenterede og fair vilkår, både for spilleren såvel som organisationen.

Derfor fungerer vi som forhandlingspartneren, da der kan være et skævt forhold, mellem spiller og leder i organisationen. En forhandling er en proces, hvor begge parter skal sikre sig de bedst mulige vilkår, naturligvis - og dette kræver en indsats fra begge sider. Umiddelbart herefter skal der så opstå et positivt samarbejde mellem de samme parter, og det kan være svært, hvis en forhandling i forvejen har været hård. Ved at varetage selve forhandlingsprocessen er spilleren og i den sammenhæng også lederen af en organisation sikret, at der let kan skabes et godt personligt og professionelt forhold, således spilleren kan præstere sit optimale for organisationen.

Vi tilbyder også en lang række kursustiltag for spillere, der er repræsenteret af Unique. Det gælder både i forhold til dagligdagsstrukturering, personlig branding, fysisk træning, kostplanplanlægning og husholdningsøkonomistyring. Alt sammen for at spilleren får den letteste hverdag, så fokus kan rettes mod at præstere så godt som mulig - til både gavn for spilleren selv og en eventuel organisation.

Hvem er en del af det her projekt, og hvorfor er jeres team sat sådan sammen?

Unique består af 3 personer, som har en god balance mellem esporten og sportens verden. Der er en unik indsigt i begge verdener, som sikrer, at vi langt bedre kan holde øjnene på bolden og forstår den rejse, som esport er ved at foretage. Stefan og jeg, har været en del af scenen i mange år, hvor vi henholdsvis har været manager og spiller. Det gør at begge har et godt og solidt netværk i den verden, samtidig med at vi ved præcis, hvordan scenen fungerer. Robert kommer fra den professionelle sport og havde indtil for nogen måneder siden, ikke en reel indsigt i esporten - hans virke er udelukkende kommercielt og med rødder i den professionelle sport. Han har fungeret som håndboldtræner i ligaklubber og ved derfor, hvordan en professionel sportsorganisation fungerer. Hele teamets sammensætning giver også et godt indblik i netop begge sider af forhandlingsbordet.

Ved siden af Unique, varetager vi stillinger som Business Development Manager, IT ansvarlig og professionel håndboldtræner i større virksomheder/foreninger.

Hvad får jeres klienter ud af at være en del af Unique?

Vores klienter får, udover adgang til vores forskellige kursustiltag og den konkrete netværks- samt forhandlingsdel, også mulighed for, at vi hjælper med at få personlige sponsorater til spilleren. Derudover er der den helt åbenlyse del, der handler om karriereplanlægning, og vi gør en dyd ud af, sammen med spilleren, at få klarlagt, hvad perspektivet er for spilleren, og hvad spilleren ønsker med esporten.

Det er så vores opgave at forsøge at skabe grundlaget for dette sammen med spilleren - det vil sige, at hvis en spiller ønsker at komme videre, efter kontrakten er udløbet, vil vi kunne afsøge markedet samtidig med at spilleren stadig præsterer optimalt for organisationen. Samtidig har organisationen mulighed for at holde fokus på det positive konstruktive samarbejde med spilleren i hele kontrakt-perioden og tage eventuelle udfordringer med os.

Vi rådgiver og hjælper også vores klienter med alt muligt i dagligdagen, og dette gør vi gerne! Det er selvfølgelig en organisationsopgave at skabe de bedste rammer for spillerne og skabe et miljø, der fordrer præstation, men nogle gange kan det være rart for en spiller at kunne henvende sig til en fortrolig og blot vende forskellige ting.

I har formentlig øjnet et marked, hvor der er penge at tjene, men hvordan kommer I til at tjene de penge? Tager I bare en procentdel af lønnen fra jeres klienter?

Vores aftaler med vores klienter er gennemsigtige for parterne, men fortrolige. Der er naturligvis både et økonomisk, såvel som et følelsesmæssigt aspekt i det her og i sidste ende, så handler det om at skabe værdi for vores klienter og deres organisation. Først i det tilfælde, omhandler vores aftale noget økonomisk.

Hvis nu en af jeres klienter pludselig ikke får løn, står I så for at køre en eventuel retssag?

Det er naturligvis en alvorlig sag, hvis ikke der bliver udbetalt løn eller på anden måde fraviget nogen faste aftaler. Vores opgaver er at løse situationen, samtidig med at vi rådgiver vores klienter til at håndtere tvisten bedst muligt. Der kommer altid en pige og en sporvogn til, så man blive nød til at kunne se sig selv i spejlet efterfølgende.

I forhold til nye aftaler, så er det vores opgave at skabe en gennemsigtig og forståelig kontrakt, hvor den slags tvister allerede er veldokumenteret. I sportens verden er der spillerforeninger, der normalt varetager sådanne udfordringer og hjælper med juridisk bistand - som en fagforening gør i erhvervslivet. Vi vil sørge for, at der er konkrete løsninger indbygget i kontrakter, så begge parter ved, hvad der kommer til at ske i tilfælde af manglende udbetaling af løn.

Kan man ende ud i en situation, hvor en af jeres klienter ikke ender på hans nuværende hold, når de skal forlænge, fordi I kræver for meget på hans vegne?

Nej, det forestiller vi os ikke. Vores fornemmeste opgave er at give spilleren ro til at dygtiggøre sig og samtidig arbejde på at styrke hans brand. Det er netop den brandværdi, som i sidste ende er vigtig for organisationen. Det er vores ambition altid at forsøge at skabe de bedst mulige vilkår for spilleren, naturligvis, men vores ambition er altid at både organisation og spiller føler, at de har fået en god aftale! Der er altid mulighed for en tvist i enhver forhandling, vores vinkel vil dog være anderledes end den enkelte spiller. Når en spiller måske tænker på at han kan få 3 pakker Blå Kings ekstra, så beholder vi fokus på det værdifulde for organisationen.

Frygter I ikke, at der kan opstå intern splid, hvis to af spillerne på et hold tjener mere end de tre andre, eller er det bare en naturlig udvikling?

Det er helt klart en naturlig udvikling. Den enkelte spillers værdi, kan præcis som på en arbejdsplads eller sportshold, være forskellige. Vores opgave er netop også at styrke den værdi, både for organisationen og spilleren selv - således at det er tydeligt, hvorfor personen måske får en lidt bedre aftale. Det kan betyde, at hvis en organisation gerne vil købe en spiller fri fra en anden aftale, må han være eftertragtet - dermed er hans værdi også høj. Omvendt kan det også gå den anden vej, og en organisation vil skille sig af med en spiller, der ikke præsterer - og dermed er hans værdi også lavere. Det er vores opgave hele tiden at forholde os til markedet og til den værdi, spilleren repræsenterer.

Unique esport har indtil videre kun sikret sig klienter fra CS:GO. Hele listen over deres klienter kan ses herunder:

  • Danmark Console
  • Danmark Ryxxo
  • Danmark AnJ
  • Danmark Inzta
  • Danmark Lukki
  • Danmark smF
  • Danmark HECTOz
  • Danmark PERCY

Dust2.dk arbejder i øjeblikket på at få fat i nogle af spillerne for at stille dem spørgsmål omkring deres nye repræsentant.

#1(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 21:27
MumaCe
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Held og lykke til de involverede. Det lyder super spændende.
#2(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 21:32
PwNerD
Ser frem til dette GL HF! :D
#3(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 21:44
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Godt tiltag og samtidig en nødvendighed i udviklingen, som den er lige nu.
#4(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 21:48
mupzgxD
Er sku fan af vng
#5(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 21:49
ZimB
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
James Bond
#6(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 21:49
ZARQ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det lyder spændende. Jeg glæder mig til og følge dette fremadrettet. Good job!
#7(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 21:49
DJEBENA
Fedt held og lykke vnG :)
#8(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 21:50
bql
Fedt tiltag drenge. GL
#9(Med 3 svar)
25. april 2017 kl. 21:51
doubleD
Jeg husker kun lucann som en nede på jorden og reel fyr, held og lykke med projektet :)
#10(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 21:53
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
du husker forkert! :)
#11(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 21:54
smF
Vinder af Dust2 Masters
Major deltager
Du husker forkert.
#17(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 22:06
lucann
Mange tak :) Og tak for ordene, må forsøge at leve op til dem.
#12(Med 4 svar)
25. april 2017 kl. 21:58
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Når det er Stefan og Vang, der står for det her projekt, så ved man, at det bliver godt. Held og lykke, mates. Også dig, Percy.
#14(Med 2 svar)
25. april 2017 kl. 21:59
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
:)
#15(Med 1 svar)
25. april 2017 kl. 22:04
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
:)
#19(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 22:09
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
ses på lan :)
#16(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 22:05
lucann
tak mate! Flotte ord fra en flot mand.
#13(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 21:59
Jialocin
Det lyder som et sygt nice tiltag!
#18(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 22:08
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det her kan kun blive en succes! Glæder mig til at følge projektet fremadrettet. Held og lykke venner!
#20(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 22:13
Skraldejohn
Held og lykke til alle, dygtige spillere hele vejen rundt
#21(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 22:18
DMGZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Lækkert projekt i har fået sat i gang! Glæder mig til at se mere fra dette i fremtiden. <:
#22(Med 5 svar)
25. april 2017 kl. 22:19
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg ville til hver en tid foretrække, at spillerne lavede en spillerforening, som kunne støtte dem i stedet.
Mon det ender med alle spillerne ender på dårlige aftaler i Tyrkiet og Italien som i fodbold :D

Er der nogen jurister tilknyttet? Det ligner det ikke umiddelbart.
#32(Med 3 svar)
26. april 2017 kl. 03:46
KarK
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jeg ser det som en stor mangelvare hvis der ikke er tilknyttet jurister. Organisation kan så derved stadig strongarme den lille spiller.

Spillerforening ville være en bedre løsning imo. De store spillere kan hjælpe de mindre kendte og derved få juridisk hjælp indover, det ser jeg som meget stærkere end 3 unge fyre :)
#34(Med 2 svar)
26. april 2017 kl. 07:32
Arize
Jeg er helt enig. Synes det er kritisk, at der ikke meldes noget som helst ud, at de vil køre en retsag, hvis manglende løn bliver en realitet.

Han fortæller jo bare, at de vil sørge for, at det er klokkeklart i kontrakten. Men hvis det ikke overholdes, så skal der jo netop køres en retsag, synes umiddelbart det er et lidt mærkeligt svar.

Det kan godt være, at de har stor viden inden for sports og esports verden, men synes at en jurist eller et tilsluttet advokat firma er et must for at sikre spillerne, at deres kontrakter lever helt op til punkt og prikke.
#44(Med 1 svar)
26. april 2017 kl. 14:44
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Inden man starter på en retssag, så tager man forhandlingerne først, og det er først når de går galt, at man involverer en jurist. Det er de færreste parter, der ønsker en retssag. Unique esports behøver ikke have en fast tilknytning, men kan trække på konsulent bistand på det område, men i sidste ende handler det om økonomi, og hvad man har råd til i en "virksomhed", som fra start af ikke ser ud til at have nogle ressourcer til rådighed.

Jeg har set rigeligt med kontrakter udarbejdet af jurister til at vide, at de ligesom alle andre begår fejl. Jurister har den svaghed, at de ofte laver kontrakter baseret ud fra områder de ikke kender og det gør, at der ofte ikke er taget forbehold for grænseflader.
#46(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 14:53
Arize
Kender skam godt til, hvordan det hele foregår, men derfor ser jeg det stadigvæk som kritisk, at man ikke har nogen form for juridisk kontakt. Sammenhængen mellem en jurist og folk, der har stor viden på området ville helt sikkert være ideelt ifølge mig :-)

Og selvfølgelig er det de færreste parter, der vil have en retssag. For mig virker det bare lidt useriøst, at de ikke melder ud, at de vil køre sagen helt til dørs, hvis situationen skulle opstå, således at spillerne kan føle sig trygge under bureauet.
#35(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 07:54
diOnysos
Støttet Dust2.dk med 9 julekugler i 2019
Jeg sad også og undrede mig over juridisk assistance hvilket må være noget af det første man knytter til kontrakt forhandlinger, derud over fik man ikke svar på hvilke værktøjer der evt. kunne anvendes hvis arbejdsgiver pludselig stopper udbetaling af løb med mere.
#23(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 22:25
qdkthomas
Fedt med endnu et projekt, som binder elementer fra både eSport og den regulære sport sammen. Bliver interessant at se om forretningsmodellen holder, da det virker som et vigtigt skridt imod mere struktureret rammer og forhold.
#24(Med 0 svar)
25. april 2017 kl. 23:48
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Super fedt.. held og lykke til alle i projektet..
#25(Med 6 svar)
26. april 2017 kl. 00:11
steph
Jeg ville nok læse lidt op på folkene bag, inden jeg skrev under som spiller.. Held og lykke til alle dog :)
esportsheaven.com/articles/view/5120/just-good-fri..
#29(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 01:29
wazer
av av
#30(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 01:34
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Den er ikke god. Ikke den bedste reklame for at tiltrække spillere til at lave personlige aftaler og forhandle kontrakter.
#53(Med 2 svar)
27. april 2017 kl. 09:53
steph
Hvor vil du gerne hen? Det har intet med denne artikel eller mig at gøre!?

dr.dk/nyheder/penge/stein-bagger-skal-syv-aar-i-fa..
#54(Med 0 svar)
27. april 2017 kl. 10:07
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg tænker at han bare ville hjælpe dem søger mere information om den omtalte sag du linker til :) Tror ikke du skal tage det som noget med dig :)
#55(Med 0 svar)
27. april 2017 kl. 15:44
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Du siger vi skal læse lidt om baggrunden for personerne, så giver jeg direkte links til en lignende sag med samme person indblandet, hvor det efterfølgende viste sig at være en blanding af dårlig administration hos CPH W og endnu vigtigere for det link du smider op - for sen betaling fra Riot side af, hvis man skal tro en part i sagen. Kunne det tænkes, at være sket igen?

Findes der overhovedet links med den sag du referere til eller skal vi pludselig til at tro på en tredje part, som har hørt nogle rygter, og ud fra de rygter drager en konklusion?

Men nej... det har da intet med dig at gøre, det har til gengæld at gøre med det link du lægger op.
#26(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 00:17
HooXi
Major deltager
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
G2
Jeg er fan
#27(Med 8 svar)
26. april 2017 kl. 00:34
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Ser det svært at sætte lønforskellen op i den forstand som man eksempelvis gør i fodbold.
Dit hold er intet uden en god caller, som højest sandsynligt ikke har de bedste stats.
Hltv folket kigger på stats og dermed er branding værdien større for en spiller der fragger meget.
Astralis uden gla1ves calling ville ikke gøre det til det samme astralis, og omvendt astralis uden devve ville ikke være det samme astralis (logisk nok), men det ændrer ikke på at devve på papiret skal ses stærkere end gla1ve? -> Branding værdien er i hvert fald højere hos devve end gla1ve..
Ting der skal tages med i forholdene når de skal ind og kigge efter lønnen for spillerens værdi i organisationen!
Held og lykke med projektet! :)
#31(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 02:38
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
+1
#33(Med 4 svar)
26. april 2017 kl. 06:38
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Uden at vide hvilke parametre der bliver handlet på - så går de forhåbentligt ikke op i stats.
Synes dit eksempel med glaive er ekstremt dårligt, da man må som udgangspunkt sammenligne hans markedsværdi på sammenlignig af andre callers og holdet resultater og hvordan han er som leder af holdet.
Samt device må man sammenligne med de andre superstjerner som spiller samme rolle som ham og hvilke værdi han har for sit hold.

Hvem er så mest attraktiv? Ja det kommer vel an på hvad holdene ude i verden mangler. Hvis mangel varen er en caller, så er glaives markedsværdi ekstrem høj men hvis Feks fnatic en dag har lyst til at lave et superstjerne hold - så er det jo device som er mest værd.
#41(Med 3 svar)
26. april 2017 kl. 13:25
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Du har ret. Det var nu mere for at stille det firkantet op omkring rollefordelingen på holdet.
Tag eksemplet med faze i sin tid.. Da de var et superstjernehold var der ikke særligt stabile resultater, sammenlignet med Finn som caller nu. :D
Så du har ret angående mangelvaren på holdet, men branding har også stor værdi i deres tankegang.
Det bliver spændende at se hvordan de vil løse diverse problemer.
Jeg ser bare ikke CS sammenlignet med andre sportsgrene, da du ikke har nogle at kæmpe imod, som kommer ude fra bænken.
Du er 5 spillere som skal få holdet til at fungerer. I andre sportsgrene erstatter man jo bare en spiller som ikke nødvendigvis præsterer i 1-2 måneder :D
#43(Med 2 svar)
26. april 2017 kl. 14:40
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men har du nogensinde beholdt en spiller der ikke har præseteret i 2 måneder? Jeg har mine tvivl. Man må aldrig begynde at føle sig for sikker på sin plads, så begynder man at spille mindre og arbejde mindre for ens position på holdet. Selvom der ikke sidder nogen på bænken, så sidder der stadigvæk 5-15 personer som kan erstatte dig som vil præstere bedre og udnytte sin mulighed hvis chancen kommer.

Callerens værdi er steget til ekstremerne det seneste år, da man ikke længere må tale som coach under majors osv. Måske er der mangel på firepower fra mange callers men de er oftest personen som gør at spillet går op i en højere enhed, og hvem har ikke lyst til at have en af verdens bedste callers?
#47(Med 1 svar)
26. april 2017 kl. 15:15
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Du har ret men derfor også et spørgsmål om hvordan det skal sættes op?
Hvis du spørger mig er xyp9x én af de vigtigste spillere på holdet, men på papiret er han hverken IGL eller superstar :D Dertil er branding værdien måske ikke den bedste, men hvordan skal holdet se på det?
- Jeg er godt klar over at alle roller skal udfyldes og skal udfyldes af de bedst mulige spillere, men det ændrer ikke på at jeg stadig ser det forkert at devve + gla1ve skal have større løn end duppe/kjaerbye/xyp9x, da deres indflydelse for succes er lige så stor.
Pludselig taler vi om branding for orgen og der står nogle af spillerne grundet stats bare bedre.
Hvordan ville du sætte lønforskellene op? Jeg mener at alle er lige på et CS hold, og derfor fortjener de alle samme løn. Hvis de ikke præsterer så sker udskiftningerne automatisk af sig selv kan man sige.
Derfor tvivler jeg på lønforskellene ^
Endvidere så skal man måske også se på hvilke roller der pludselig vil blive attraktive for nyere spillere!
#48(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 16:46
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg er dybt enig i at der ikke bør være lønforskelle når man som hold skal ud og finde en nyt sted sammen. Man er stadigvæk et meget tæt hold, og man bruger 30+ timer om ugen sammen, og det er vigtigt at der er så meget lighed som muligt.

Nye hold, der kan skabes lønforskelle - men samlet hold der skal ud og finde noget nyt bør få den samme løn. Så hvis Astralis skulle finde noget nyt, burde deres løn også være det samme.
#38(Med 1 svar)
26. april 2017 kl. 09:52
Zemax
Sådan er det jo også i fodbold. Defensive midtbanespillere får aldrig credit, eller spotlight fra 90% af folk der ser fodbold, fordi deres job er basicly at være usynlige. Hvis de er i fokus er det typisk for noget dårligt.

Jeg er dog enig i at brandingværdien aldrig vil være stor hos ingameleaders, fordi de laver meget af arbejdet, som seerne ikke er inde i.
#45(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 14:47
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Kante er da lige blevet årets spiller i Premier League? ;)

Men jeg er enig.
#28(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 01:28
wazer
#25 av av..
#36(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 08:10
bobbeR
Det her bliver spændende.. Skal vi have NA Drama om igen?
#37(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 09:21
N4jZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Held og lykke Gutter :D
#39(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 09:52
Zemax
GL vng, og lucann. Håber det lykkes for jer, omend jeg tvivler. Er ikke sikker på timingen er den rigtig, men jeg kan jo tage fejl :)
#40(Med 1 svar)
26. april 2017 kl. 10:29
EDDYW
Tvivler dette tiltag kommer til at gå godt. Tyder ikke på der er jurister indblandet, hvilket kan betyde folk kommer i 'klemme'.

Synes jeg husker lucann, var indblandet i skandalen med Lemondogs, eller husker jeg forkert?
#50(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 17:12
knx
Du har fuldstændig ret og den er da også linket i en kommentar længere oppe.
#42(Med 0 svar)
26. april 2017 kl. 14:36
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Held og lykke med det. Det er tiltag som disse, rundt om selve kernenvaren, der er afgørende for muligheden for mere stabilitet.

Nu håber jeg bare, at et par af de store spillernavne snart går med til at lave en spillerforening, så de kan beskytte dem selv. Som det ser ud nu har agenter og hold helt frit spil. Men det kræver, tror jeg, at der er prominente navne med, så foreningen fødes med ballast. Lidt ligesom ESD burde have gjort.
#49(Med 4 svar)
26. april 2017 kl. 16:57
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Held og lykke med projektet oldies. Det lyder utrolig spændende, jeg er dog ikke fan af navnet, da det leder tankerne hen på både et tidligere CS hold og en branche der er noget kønnere end denne - og så mangler der ligesom noget for at leve op til det! ;)
#56(Med 3 svar)
18. juni 2017 kl. 20:06
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Den organisation jeg selv startede for 10 år siden? Vildt husket så.
#57(Med 2 svar)
19. juni 2017 kl. 18:26
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Unique navnet er omtrent 15 år gammelt i CS regi. Har dem desværre ikke på min liste over hold, da jeg ikke kan huske præcis, hvem der spillede for dem, men det var hæderlige spillere. Holdet levede så vidt jeg husker ikke helt op til forventningerne og levede ikke så sindssygt længe.

Hvis du lavede en for 10 år siden var det vel med fokus på Source?
#58(Med 1 svar)
19. juni 2017 kl. 18:57
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg husker det overhovedet ikke, før jeg lavede det i starten af source - hvor vi var et af de bedre hold i Europa.

Har ellers været intensivt involveret i scenen siden 1.3 - så burde huske at der var noget 'før os', især hvis det var værd at huske.
#59(Med 0 svar)
19. juni 2017 kl. 20:22
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
De havde et fornuftigt hold på papiret, men altså mere kan jeg ikke huske om dem, selvom jeg spillede imod dem i en 2on2. Det var i den periode jeg spillede battlefield 1942, nok derfor jeg ikke husker dem så tydeligt.

Har tidligere forsøgt at grave noget op om dem for at få dem med på listen, men uden held.
#51(Med 0 svar)
27. april 2017 kl. 01:10
Maltefar
Held og lykke! VNG og Lucann! Hvis nogen kan få folk på toppen er det jer! Og self undertegnet!
Glæder mig til at se hvad fremtiden bringer jer!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.