HenryG og Sadokist vil være blandt casterne til IEM Sydney

Casterne til IEM Sydney er nu annonceret

ESL har annonceret casterne til IEM Sydney, som vil blive afholdt i starten af maj.

IEM Sydney vil blive afholdt fra den 3-7 maj i Australien, hvor blandt andet Astralis, North og Karrigans FaZe vil være blandt de otte hold, som skal konkurrere om en præmiepulje på 1,4 millioner kroner.

ESL har valgt både kendte Counter-Strike personligheder og lokale talenter, som skal være en del af broadcast teamet under IEM Sydney.  YNk og de to australier, SPUNJ og SnypeR, vil stå for det analytiske, imens værtsrollen vil ligge hos Mitch "Uber" Leslie.  De to velkendte kommentator duoer Sadokist-HenryG og Pansy-Moses vil også være til IEM Sydney, hvor de skal kommentere kampene.

Det fulde lineup er:

  • Storbritannien OJ Borg - Scene vært
  • Australien Miles Ross - Reporter
  • Australien Uber - Studievært
  • Australien SPUNJ - Analytiker
  • Australien  SnypeR - Analytiker
  • YNk - Analytiker
  • Canada Sadokist - Kommentator
  • Storbritannien HenryG - Kommentator
  • Storbritannien Pansy - Kommentator
  • USA moses - Kommentator
  • Australien MC - Observatør
  • Australien FiishyD - Observatør

Der er nogle spændende kampe i vente, når IEM Sydney starter. Astralis starter ud mod det australske hold Chiefs, hvilket gør dem til klart favoritter i deres første kamp. Derimod starter North ud mod verdens pt. nummer 15, OpTic, som sagtens kan give North problemer. Turneringen vil køre som swiss format, hvilket giver de danske spillere god mulighed for at komme videre til slutspillet.

#1(Med 0 svar)
19. april 2017 kl. 16:19
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Næsten et event man jo kan holde ud af at høre på - en skam ynk & pansy er der.

Men det er trodsalt et ESL event.
#2(Med 1 svar)
19. april 2017 kl. 16:32
BAKKI
sådan det er godt de ikke har ham torin med, virkelig en random person som skal tale om cs.
#4(Med 0 svar)
19. april 2017 kl. 17:03
BarcodeNone
random er nu nok noget nær det sidste man kan kalde ham. Om man så synes han ved noget eller er underholdende er en anden snak :)
#3(Med 0 svar)
19. april 2017 kl. 16:58
DMGZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Aner ikke hvor meget ynk & spunj får ud af de andre analytikkere.. men alt i alt glæder jeg mig super meget til at se eventen.. håber dog bare at det bliver nogle tider som man kan arbejde med.

Hver sin smag omkring Thorin og Richard Lewis - men jeg syntes det er en super combo, når de egentlig får lov til at arbejde sammen (eLeague fx). Men det er kun fedt at folk som SPUNJ får lov til at udvikle sig som analyst.

På kommentator fronten er det selvfølgelig korrekt at det er ESL-wise ang. Pansy men jeg synes at hun tilføjer noget da hun har i sin castet CoD osv. og at hun har noget hype i sig.. men det kommer igen an på befolkningen og hvad de tænker på omkring hendes tilværelse.
Sadokist og HenryG er selvfølgelig duoen der fortrækkes nu og jeg synes det er super fedt at se denne duo få flere events under bæltet samt finaler.

Jeg vil sikkerhed sige at det her event bliver fedt :) 2 australske observers, OJ Borg som Scene Vært er altid en sikker vinder samt Uber som Desk-host. Dog kunne jeg godt have set en Machine på den post eller ReDeYe for den sags skyld.
#5(Med 0 svar)
19. april 2017 kl. 20:25
Hassann
Hvorfor er Anders ikke med? Eh
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.