dragoNfly løfter pokalen efter finalen.

torben og dragoNfly: "Alle kan afgøre en kamp for os"

Vi har haft torben og dragoNfly inde i presserummet til en lille snak om sejren i går, hvor det også kan læses, hvorfor stavn spillede så godt mod Tricked.

I går lavede Fragsters noget nær en gentagelse af EM 92, da de vandt DM. Det talentfulde hold kom med på et afbud, efter de ikke formåede at kvalificere sig af flere omgange.

Det var derfor også nogle rigtig glade, stolte, men også trætte, spillere, som kunne løfte pokalen i nat. Her dagen derpå har vi derfor hevet fat i Fragsters caller torben og AWP dragoNfly for at høre nærmere om titlen.

Det er tydeligt, at de stadig er rigtig glade, og de lyser nærmest helt op, da vi begynder at snakke om gårsdagens vanvittige kampe. 

I har nu fået tid til at bearbejde sejren ved DM, hvordan føles det her dagen efter?

Det føles super godt, rigtig godt, vi er dog enormt trætte efter 9 maps og efter at have været oppe i en masse timer grundet delays. Vi sov først klokken 5 og skulle tidligt op for at komme herhen igen til turneringen, så vi er rigtig udmattede. Men vi er glade, meget glade, og rigtig stolte.

Hvordan har helheden af DM været for jer som spillere?

Det hedder jo DM, men når de tre største ikke er med, så ser vi det mere som et LAN, vi faktisk har vundet. Altså et LAN hvor top 4-10 var med. Men det lyder jo rigtig godt for folk, der ikke har så meget forstand på CS, at vi er Danmarks bedste (red. siges med et smil på læben).

I har længe været undervurderet af de danske konkurrenter, er det slut med det nu?

Vi føler egentlig altid, at vi har kendt vores niveau og vidst hvor langt, vi kunne nå. Vi startede for et år siden og spillede CG LAN, hvor vi rodede rundt i B-turneringen, og nu er vi nået her til. For at svare på spørgsmålet, så har vi været undervurderet i andres øjne, og for dem er det nok en stor overraskelse, men det er det ikke på samme måde for os. Ikke at vi forventer at slå Tricked hver dag, men vi vidste godt, at det var muligt.

Jeres præstationer er løftet gevaldigt, efter rtA kom ind på holdet. Hvad er det han bringer ind?

Han bringer først og fremmest en masse firepower ind. Han er en rigtig god individuel spiller. Og det kendetegner egentlig lidt os som hold, da vi ikke rigtig har nogen support - alle kan steppe op og afgøre en kamp for os. Socialt passer han også perfekt ind. Han er meget stille og rolig og nede på jorden, og det passer rigtig godt til os, da vi har flere på holdet, hvor der er lidt fart på, så det er en god balance. Han minder os rigtig meget om fr0slev, hvad angår firepower.

Der bliver råbt meget efter jer fra Trickeds side i semifinalen, hvordan tackler I det?

Det sjove med stavn er, at den slags gør ham kun bedre. Man kan bare se det på ham og se det i hans øjne, han får bare sådan en gnist, der viser, at nu gør vi sgu det her. De startede med at råbe, da de vandt kniven på Mirage, men så bankede vi dem, og det føltes helt fantastisk.

Hvad er næste skridt for Fragsters?

Næste skridt er som udgangspunkt at gøre det godt til Copenhagen Games. Lige nu føler vi, at vi har fem spillere, som virkelig fungerer, så næste skridt er egentlig bare at arbejde og pracce, så vi kan bygge mere på. Det handler også om at holde jordforbindelsen for os, det er jo ikke hver dag, man slår Tricked, så det skal man ikke bare tage for givet.

Fragsters starter ud i Gruppe E ved Copenhagen Games i dag, hvor de første møde Eastern Vikings. De to andre hold i gruppen er BBSP og Alternate aTTaX.

Fragsters består af:

  • Danmark torben
  • Danmark dragoNfly
  • Danmark stavn
  • Danmark fr0slev
  • Danmark rtA (på prøve)
#1(Med 1 svar)
13. april 2017 kl. 16:13
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Få så papir på rta.
#2(Med 0 svar)
13. april 2017 kl. 16:14
KeyziN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
+1
#3(Med 0 svar)
13. april 2017 kl. 16:16
eFrauq
Mon ikke rtA bliver en fast del af holdet? :)
#4(Med 0 svar)
13. april 2017 kl. 18:24
Bare_Daniel
Stavn skal føde mine børn.
#5(Med 0 svar)
13. april 2017 kl. 18:50
lukalele
En fornøjelse at følge dem igår og endnu mere spændende at se hvad det udvikler sig til på længere sigt!!
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.