doktizh til DM kvalifikationen i Odense, hvor Copenhagen Flames som de første vandt en plads til DM finalespillet.

doktizh: "Over-all strukturen er fuldstændig til grin"

Vi har sat doktizh fra CPH Flames i stævne til en snak om det kommende DM og CPH Games. Han er tilfreds nok med deres eget seed, strukturen til eventet er han langt fra tilhænger af.

Der er to dage til, esport.dk afholder Danmarksmesterskabet i CS:GO, og her deltager subtoppen af dansk cs. Heriblandt Copenhagen Flames, som var det første hold til at kvalificere sig.

Så onsdagen står på DM for deres vedkommende, mens de om torsdagen skal spille Open til Copenhagen Games, hvor de skal forsøge at kvalificere sig til Main-turneringen.

Hvordan de har forberedt sig op til eventet, og hvad de forventer, har vi taget en snak med doktizh om.

Hvordan har jeres forberedelser været op til DM og CPH Games?

Forberedelserne til CPH Games har været fine nok. Vi fik praccet et par dage inden bootcamp, og til bootcamp har vi praccet så effektivt, som vi kan, hvor vi samtidig har arbejdet på de problemer, der er opstået undervejs. Det er selvfølgelig svært at blive rigtig gode på de fleste maps i poolen, men vi har forsøgt vores bedste, og så håber vi, at vi eventuelt har fået det meste ud af det.

I har haft selskab af både den tidligere professionelle håndboldspiller Søren Herskind og en mental coach under jeres bootcamp, hvad har I fået ud af det?

Vi har fået en del informationer om, hvordan det er at være professional, og hvordan det er at kæmpe sig op til toppen. Vi har lært lidt om, hvad dt vil sige at være en holdspiller, og hvad der kræves af en person, der spiller sammen med 4 andre på et hold. Både de inviduelle krav, men også det ansvar, man har overfor sine holdkammerater. Niels Vium, den mentale coach, har primært snakket om søvnoptimering, og hvordan hjernen fungerer. Det kan bl.a. være, at man ikke kun lærer CS ved at spille CS, men også når man ikke spiller CS - lidt ligesom, når du styrketræner, hvor din krop også restituerer efter træningen og i løbet af hele dagen, for at give et helt banalt eksempel.

Bootcamp er mere end bare træning ved computeren, en gåtur og frisk luft er selvfølgelig også nødvendigt for Copenhagen Flames.

Hvordan er det gået med at få spillet cadiaN ind på holdet?

Det er gået helt fint med cadiaN på holdet, man kan tydeligt mærke forskellen på en uerfaren caller med få ideer, og så en erfaren caller, der har spillet på aller højeste plan. Altså det handler jo selvfølgelig meget om at få det meste ud af det, i og med at cadian er midlertidig stand-in, og så bare lære, lære og lære. Det her er en chance for mig og mine teammates for at lære så meget som muligt og tage det med videre til næste kapitel, så hvert ord, som der kommer ud af hans mund, er jo som sådan guldkorn. Så må man gøre op med sig selv, hvor meget man vælger at tage til sig for at tage sit eget niveau til det næste - for når dagen er omme, så ønsker vi alle at blive professionelle indenfor vores hobby, og cadiaN er en effektiv og god katalysator i denne process.

I skal op imod Singularity i jeres første kamp i DM - en modstander der befinder sig et par pladser over jer på vores rangliste. Hvordan føler I jer forberedt til det?

Singularity er et rigtig spændende hold med rigtig meget potentiale. Men det er ikke et hold, vi ikke kan slå - ikke med neon, og ikke med cadiaN. Vi var tæt på i vores sidste BO3 opgør, men tæt på er ikke nok og bliver det aldrig. Vi føler, at vi har et godt overblik over hvilke maps, de godt kan lide at spille, og hvilke de ikke foretrækker - selvfølgelig er vores primære fokus vores egen mappool og vores eget spil, men det er et faktum, at vi er et mixhold og de er et lineup, der har spillet sammen i nogen måneder nu. Når dagen er omme, så er de favoritterne i dette opgør, men jeg tror alle hold har godt af at være underdogs af og til..

I deltager også i CSGO Open turneringen, der starter dagen efter DM, og der er i kommet i gruppe med Vexed, Karlsperk Kurwand og Clean Sweep. Der har været en del kritik af seeds og ikke mindst grupperne, hvad siger du til den gruppe I er endt i, og tror du, I går videre fra den?

Altså jeg kan ikke klage over vores eget seed, så lige i vores gruppe, synes jeg ikke der er så meget at sige til. "Heldigvis" for os, så har Vexed mistet to af deres rigtig gode spillere, hvilket selvfølgelig optimerer vores chancer, og hvis alt går som planen, så skal vi møde dem på train. Det er et map, vi prøver at spille lidt, men vi har nogen andre maps, som vi har foretrukket at spille, og så må vi håbe, at vi kan overraske dem. Vores gruppe til CPH Games ser overkommelig ud. Vi håber selvfølgelig på at gå videre som 1'er, og hvis vi rammer dagen, så tryner vi også Vexed.

Til gengæld synes jeg at over-all strukturen til Copenhagen Games er fuldstændig til grin. Man kan ikke brokke sig over, at de absolutte tophold ikke deltager til CPH Games, og så samtidig give et absolut newbie-hold high seed, hvor andre proven hold får mid seed. Derudover blev jeg lige taget tilbage til stenalderen, da jeg hørte, at mapsne var forudbestemt. Er det CPH Games '17 eller er det SLAP #3? Herden, som er den ansvarlige for CS-delen (mener jeg), er en tidligere top CS:S spiller, så jeg ved ikke, hvor alle de her underlige og syge beslutninger kommer fra. Indtil den dag man rent faktisk kigger indad og spørger sig selv, hvad fanden det er man har gang i, først den dag vil man kunne få bedre hold til deres LAN.

Udover det, så bare for at give endnu et eksempel på en ulogisk og absurd beslutning, så har Fragsters fået højere seed end os til DM, når vi har slået dem i de sidste par opgør vi har mødt dem i inklusiv en overbevisende BO3-sejr til DM-kvallen samt at vi er over dem på top 10. Fair nok, at de ikke behøver at følge den liste, men man kan som event-host ikke ignorere resultater.

Copenhagen Flames stiller op til DM og CPH Games med følgende spillere:

  • Danmark doktizh
  • Danmark refrezh
  • Danmark Andkilde
  • Danmark Celrate
  • Danmark cadiaN (stand-in)
#1(Med 0 svar)
10. april 2017 kl. 19:41
raxtuzz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
DPL Admin
Man kan altid diskutere hans fremtid i cs, men ikke hvad doktisk udtaler her. Håber da at cphgames læser med her, og lære noget af det.
#2(Med 5 svar)
10. april 2017 kl. 19:46
jollarn
Nu er neon en langt fra uerfaren caller. Han har satme været caller for mange teams. bla, i 1.6 os da midlertidig\MoN.Global indtog DEL. <3 :D
#6(Med 0 svar)
10. april 2017 kl. 20:14
jiG
jeg mærker lidt hate her hvis han caller neon uerfaren og med få ideer
#8(Med 3 svar)
10. april 2017 kl. 21:18
granzales
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Jeg er rimelig sikker på, at han prøver at fortælle, at cadiaN er bedre caller fordi han har været med, hvor det har været sjovt ;) (majors m.m.)

neon er ikke uerfaren overhovedet, men han er uerfaren med/mod gode hold. Gamle Lars på 36 år er også erfaren caller i matchmaking, men det gør ham jo ikke god og med mange idéer? :D

Man kan sagtens forstå, hvad dokkefaR mener, hvis man kan finde ud af at læse mellem linjerne.
#15(Med 0 svar)
10. april 2017 kl. 22:03
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Er glad for at du kan læse mellem linjerne, for der er tydeligvis andre der ikke kan. Det er selvfølgelig implicit, at jeg sammenligner neon med cadiaN deraf mit statement. Ingen tvivl om jeg er blevet bedre under neon, men de to kan ikke sammenlignes, det kommer du også med et godt eksempel på.
#24(Med 1 svar)
11. april 2017 kl. 08:33
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Jeg _er_ gamle Lars på 36, og jeg _ER_ pisse god!
#25(Med 0 svar)
11. april 2017 kl. 09:02
LolGirafPr0n
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Signed
#3(Med 0 svar)
10. april 2017 kl. 20:02
AlexBorg
Helt helt enig med Doktizh udtalelser her. Nu kommer jeg ikke selv, men efter det format som jeg har læst virker det også ret latterligt. Seeds er noget man altid kan diskutere om. Dog lige med eksemplet omkring dem og Fragsters er det, efter min mening, en fejl.
Håber de er velforberedt med server osv. så det kan gøre fyldende fra start.
Gl doktizh og co. ;)
#4(Med 1 svar)
10. april 2017 kl. 20:10
Eutaku
Held og lykke til holdet og særligt til god gamle cadiaN, husk din lader den her gang ;)
#5(Med 0 svar)
10. april 2017 kl. 20:11
Mentossen
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Casper.. skal jeg glemme min oplader hjemme med vilje?
#7(Med 0 svar)
10. april 2017 kl. 21:13
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Held og lykke til gutterne, bliver sgu spændende at se jeres performance! :)
#9(Med 1 svar)
10. april 2017 kl. 21:18
ZARQ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Er det kun mig der tænker Doktish skyder lidt efter neon ved udtale sig sådan her "man kan tydeligt mærke forskellen på en uerfaren caller med få ideer, og så en erfaren caller, der har spillet på aller højeste plan."

Hvis han er så dårlig en caller som han får det til og lyde der hvorfor har de så overhovedet haft ham på holdet?
#13(Med 0 svar)
10. april 2017 kl. 21:55
Enrique
Faktum er jo, at cadiaN har spillet på et højere plan end neon. Der er vel ikke så meget at rafle om.
#12(Med 5 svar)
10. april 2017 kl. 21:46
BAKKI
Syntes slet ikke dok skal skyde med pile imod Neon, da neon havde en stor betydelse for at dok er hvor han er idag. Dok er ikke specielt god og han skal ihvertfald vise sig i de næste tuneringer for han er virkelig på rampen for at få et kick ud af cph flames.
#18(Med 4 svar)
10. april 2017 kl. 23:32
Hety
godt du kender til deres interne ting :D
#20(Med 0 svar)
11. april 2017 kl. 00:03
Thranum
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Endnu bedre at han har lyst til at dele ud af sin indsigtsfulde viden :D!
#28(Med 2 svar)
11. april 2017 kl. 15:02
BAKKI
Folk skal virkelig ikke blive stor og tro de vinder næste major fordi de har 50-60 seer på twitch.
#29(Med 1 svar)
12. april 2017 kl. 02:18
Hety
tror jeg nu heller ikke at han tror på selv, men du virker lidt aggressiv. tag lige en vand.
#30(Med 0 svar)
12. april 2017 kl. 17:44
BAKKI
+1
#14(Med 3 svar)
10. april 2017 kl. 21:55
chikano
Gør 1 stand-in et hold til mix?
#16(Med 2 svar)
10. april 2017 kl. 22:05
doktizh
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Havde det været en rifler så nej, men i og med det er vores IGL, så ja. Vi har haft... 1 1/2-2 uger til at lære cadiaN at kende, hans måde at spille på, hvad kan han lide, hvad han ikke kan lide, hvordan han caller, taktikker, executes, setups, hvor meget skal vi snakke, hvor meget snakker han, hvordan reagerer han, hvordan vil han have os til at reagere og jeg kan blive ved. Det er mange ting at adapte til kontra hvis en riffel bare skulle erstattes. Selvfølgelig har vi nogen få ting med fra det gamle, men du forstår min pointe.
#17(Med 0 svar)
10. april 2017 kl. 22:52
chikano
Nåår jaja 100p sku bare vide sådan "generelt" set
#22(Med 0 svar)
11. april 2017 kl. 03:49
er1K
Jeg forstår hvad du siger, men jeg vil dog stadig kalde det et noget sammentømret mixhold, givet at i jo har setup aftaler osv.

Nu skal jeg ikke gøre mig klog på hvilken rolle neon spillede for jeres hold, men hvis det f.eks. ikke berører jeres setups på sites (jeg har ingen ide om hvem der spiller ydrepunkter), så ville jeg sige at i ville være et noget organiseret mixteam da. :)

Men spændende, og lækkert for jer, at i får muligheden for at arbejde sammen med en fra "en højere hylde". Det kan tilføje lidt til jeres younggunz. Held og lykke til cph :)
#19(Med 0 svar)
10. april 2017 kl. 23:46
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
dokkefar, vind lige hele pisset! ses der <3
#21(Med 0 svar)
11. april 2017 kl. 00:47
jako4823
held og lykke doktizh hepper på jer som en fanden i helvedet :)
#23(Med 0 svar)
11. april 2017 kl. 08:12
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Held og lykke!
#26(Med 0 svar)
11. april 2017 kl. 10:45
ruggah
Major deltager
Faste maps, jo dét.
#27(Med 0 svar)
11. april 2017 kl. 11:36
n0aH-
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvad er idéen i at forudbestemme maps? Kan ikke se hvorfor de vil det.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.