Her ses MSL, cajunb og k0nfig ved DH Masters Las Vegas.

eOddset TV: MSL og k0nfig kigger frem mod SL i-League

De to danske spillere fra North snakker i dette afsnit om året, der er gået, mens de også vender den kommende store turnering.

MSL og k0nfig fra North har været i studiet hos Danske Spil igen, hvor den velkendte vært, JERN, interviewer de to danske spillere. Her kigger de tilbage på starten af 2017, mens snakken også falder på det kommende event i Ukraine, SL i-League StarSeries Finals.

De starter dog ud med at vende 2-1 nederlaget til Virtus.pro ved ELEAGUE Major, hvor K0nfig siger, at han faktisk følte, at de havde den, da de var foran 12-3. Sådan gik det som bekendt ikke, og det affødte en yderst knust Magisk, som havde spillet en vanvittig kamp.

Derfra bevæger samtalen sig over på DreamHack Masters Las Vegas, hvor MSL fortæller, at danskerne lærte at være mere 'ballsy' efter kampen mod SK - også selvom tingene ikke helt fungerer. 

I slutningen af interviewet kigger de tre herre i studiet frem mod SL i-League StarSeries Finals, hvor North som bekendt er blandt de 16 deltagende hold. Danskerne skal bootcampe og træne en masse op til eventet, og så skal de bevise, at de er gode nok til at slå de bedste, for er de ikke det, er de heller ikke med i top 5.

Hvis du er fyldt 18 år kan du se hele indslaget her, hvor MSL også fortæller om, hvordan han forbereder holdet op til de store turneringer.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.