MSL styrer taktikkerne hos North.

eOddset TV: MSL forklarer sine taktiske overvejelser mod Astralis

Der går en masse tanker igennem en callers hoved i løbet af en kamp, og det fortæller MSL om her, hvor han gennemgår to runder mod Astralis.

MSL og K0nfig fra North er trukket i spillerdragterne og bevæget sig ned i Danske Spils studie, hvor de har været med til at optage en episode af eOddset TV.

Her fortæller særligt holdets ingame leader MSL om to specifikke runder i kampen mod Astralis på Nuke i ESL Pro League. North var bagud 9-3 som T, men de følte, at de skulle have vundet nogle tabte runder, og derfor besluttede de sig for at spille mere løst og lægge pres på yarden.

Det gav gevinst, og North fik reduceret til 9-4, og i den efterfølgende runde udnyttede MSL sin store viden, da han vurderede, at Astralis ville have et meget svagt køb.

MSL fortæller her om, hvor mange gange han faktisk laver sin taktik om i løbet af runden ud fra den information han får, og den måde han læser Astralis på.

Kampen endte 16-11 til Astralis, men hvis du vil høre, hvilke tanker der går gennem spillernes hoved i løbet af sådan en kamp, kan du se med her, hvis du er fyldt 18 år.

#1(Med 2 svar)
21. marts 2017 kl. 08:51
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvorfor skal man være fyldt 18 for at se de der videoer?
#2(Med 1 svar)
21. marts 2017 kl. 08:53
klimox
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Må have noget at gøre med de er en bettingvirksomhed. Disse videoer kan reklamere for virksomheden, er ret sikker på der er nogle regler omkring det i dansk lovgivning.
#3(Med 0 svar)
21. marts 2017 kl. 11:46
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Gad ellers godt have mulighed for, at følge med i dem
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.