POWER blog: "Luften var renset mellem spillerne på holdet"

Den næste del af Pimps blog kommer blandt andet ind på afskeden med deres coach, samt ankomsten af den nye og hans indflydelse

I Pimp's forrige blog kunne vi læse om deres nedtur til ESL Pro League finalerne i Brasilien, og i denne kommer vi med til eventet Northern Arena i Canada og et farvel til deres coach og et goddag til den nye.

Fest-glad dansker som jeg er, brugte jeg tiden, efter vi havde evalueret, hvor ringe vi var, på at tage ud og opleve det brasilianske natteliv. Det skulle vise sig at være et godt move, idet jeg sammen med JDM noget overraskende fik hele holdet med på tur, og det var måske lige, hvad vi havde brug for.

Der blev snakket en masse lort og drukket en masse flasker, og den efterfølgende dag var som om luften var renset mellem spillerne på holdet, og vi kunne nu se fremad.

Hjemme fra Brasilien havde vi kun en uges forberedelse, før vi skulle afsted til to turneringer i træk. Northern Arena i Canada, og ESL ONE Oakland stod på menuen. To events jeg personligt havde håbet kunne blive et vendepunkt for os som hold. Forberedelsen var, taget omstændighederne i betragtning, okay, dog med masser af plads til forbedringer.

De snakke vi havde i Brasilien, følte jeg havde en positiv effekt på folks humør, og det virkede til, at folk prøvede lidt mere end hidtil at udmærke sig i div. områder, de nu skulle arbejde med, jeg selv inkluderet. Jeg har døjet med noget tennis/golf albue, hvilket har gjort, at jeg på ingen måde har kunne spille den mængde timer, jeg gerne ville, men det blev markant bedre efter Brasilien, og jeg fik lagt flere timer i spillet, hvilket hurtigt kunne mærkes på det personlige niveau.

Afsted til Northern Arena med fornyet tro på tingene, ikke mindst i kraft af vores søgen af ny coach havde givet pote. Efter vi sendte Immortals ud af gruppespillet i Brasilien, valgte de at kicke Zews, som tidligere havde været coach for SK under deres to Major sejre.

Han var et oplagt valg, og heldigvis for os troede han nok på vores hold og projekt til at sige ja tak. Han var ikke til stede under førstedagen, hvor vi led et underligt nederlag til Heroic. En bo1 kamp de aldrig rigtig gav os en chance for at komme ind i, de spillede flot.

Efterfølgende eliminations-kamp mod Complexity blev hurtigt overstået med en sikker 2-0’er, vi viste en smule klasse til en forandring imod et undertippet hold. Noget vi har haft enorme problemer med imod rigtig mange af de amerikanske hold, som vi burde slå stensikkert hver gang.

Zews ankom, og vi var klar til vores kamp om semifinalespottet mod G2. En kamp der bølgede frem og tilbage, men en kamp vi i sidste ende måtte se os tabe 1-2. Følelsen af at tabe er aldrig sjov, men alligevel sad jeg personligt tilbage med en okay følelse.

Vi havde for første gang siden New York spillet Counter-Strike som et hold, og de individualister vi nu engang har virkede til at forstå det også kan bære frugt at gøre.

Om det skyldtes Zews' ankomst, at folk nossede sig op, eller folk simpelthen var trætte af at tabe skal være usagt, men bedre blev det – Afsted til IEM Oakland!

#1(Med 5 svar)
8. marts 2017 kl. 12:03
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Synes denne blog var lige lovlig kort, men ellers rigtig god læsning som altid!
#2(Med 3 svar)
8. marts 2017 kl. 12:11
sycrone
Major deltager
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
mousesports
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Enig. Troede stadig jeg var på twitter.
#3(Med 1 svar)
8. marts 2017 kl. 13:23
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hold nu kæft. Du læser sq da aldrig mere end header og teaser :D
#5(Med 0 svar)
8. marts 2017 kl. 13:30
sycrone
Major deltager
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
mousesports
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Jeg kigger kun billeder Martin!
#9(Med 0 svar)
8. marts 2017 kl. 14:47
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
+1
#4(Med 0 svar)
8. marts 2017 kl. 13:24
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
#6(Med 1 svar)
8. marts 2017 kl. 14:19
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Læste kun tilten, men luften kan ikke være renset helt.

twitter.com/Liquidnitr0/status/839258263770316801..
#8(Med 0 svar)
8. marts 2017 kl. 14:33
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
hvad har det at gøre med liquids hold?
#7(Med 0 svar)
8. marts 2017 kl. 14:31
BarcodeNone
I næste episode af..



Så længe fortsættelsen kommer hurtigt efter, så har jeg ikke noget problem med en kort entry
in other news glæder jeg mig dog som et lille barn til at læse MODDII's kommende beretning om Katowice og transfer-virakken
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.