Phy, Tricked: "JUGi har skrevet under med Heroic per 1/1-2018"

Siden Friis blev bænket i Heroic har det været en offentlig hemmelighed, at jugi stod nummer et på ønskelisten. Holdejer Phy udtaler sig nu eksklusivt vedrørende situationen.

De to danske tophold, Tricked og Heroic, står i øjeblikket begge med blot fire spillere i deres startfemmer. Siden Friis blev sat på bænken i Heroic, er Trickedstjernen JUGi kraftigt blevet sat i forbindelse med holdet.

Dust2.dk har været i kontakt med Trickeds holdejer, Phy, som helt eksklusivt fortæller om forhandlingsprocessen med Heroic, mens han også løfter sløret for, at JUGi næppe kommer tilbage i startfemmeren hos Tricked.

Tricked stiller i øjeblikket op med blot fire fra jeres startfemmer, da JUGi ikke spiller for tiden. Rygterne sender ham til Heroic, kan du klargøre, hvad der egentlig foregår?

Vi modtager en henvendelse fra Nikolaj Nyholm ang. interesse af Jugi fra heroic's side, og det blev vi selvfølgelig nødt til at handle på. På det tidspunkt er det ca. 5 dage siden vi havde vores sidste team møde, hvor vi taler planer for fremtiden visioner osv. så det overrasker os lidt, da Jugi vender retur og siger han gerne vil af sted til Heroic.

Vi går så videre med dialogen, da vi ønsker at være fair overfor Jugi, selvom det betyder endnu et salg til vores direkte konkurrent i Danmark. De forhandlinger, hvis man kan kalde dem det, falder ret hurtig til jorden, og det ender ud i ingenting. Derfor vælger vi at bænke Jugi mens alt dette står på, da vi også kunne mærke, der var gnidninger i truppen, hvilket selvfølgelig er forståeligt, da vi oplever vores andet 'setback' på 6 måneder. 

Efterfølgende har vi så fundet ud af, at Jugi har skrevet under med Heroic per. 1/1-2018 hvilket betyder, han højst sandsynligt ikke kommer til at blive en fast del af vores trup fremadrettet, og det gør også vores lyst mindre til at udvikle en spiller, som vi ved der smutter til nytår.

I slutningen af året 2016 sender i niko samme vej. Er dette bare jeres plads i fødekæden? Er Heroic et større hold end jeres?

Det mener vi ikke selv, men RFRSH har været hurtigere til at etablere et mere lukrativt setup. Det er uheldigt, vi ikke har kunne overbevise folk om at have mere tillid til vores plan, vi havde været en contender til top 3, hvis vi havde været i stand til at beholde niko dengang.

Men hvorfor kan i ikke beholde dem? Er kontrakterne for små? Hvad tror du ligger til årsag for at spillerne fravælger Tricked til fordel for Heroic?

Jeg tror helt sikkert kontrakter var for små, hvis vi ser vi tilbage på handlen med niko, og der var også internationale muligheder inden for kort periode, hvilket der ikke var i udsigten hos os. Nu kender vi nogenlunde løn niveauet, og det kan vi fint matche fremadrettet, vi havde nogle spillere, som var rigtig 'hyped' efter vores sidste møde, da de fik af vide, at vi endnu engang hævede niveauet inden forhandlingsperioden. Så jeg tror JUGi vælger os fra, fordi han mener, der er større sportslig chancer i Heroic, og at der venter nogle venskaber der betyder en del for ham.

Hvad er status på handlen med JUGi mellem Heroic og Tricked så lige her og nu? Bliver det til noget?

Lige nu tvivler jeg på, der sker noget, de har brugt standins med stor succes, så tror ikke det haster så meget for dem, og de har fået saboteret vores fremmarch endnu en gang, selvom det nok ikke er bevist.

Du vælger at bruge ordet sabotere. Synes du ikke heroic har været fair i forløbet?

Nej det synes jeg ikke, men det er ikke noget, som jeg gider gå i dybden med

Kan du beskrive forløbet set fra din stol? 

For os har det været alt for kaotisk og rodet. Det skaber noget unødvendig støj, som man burde kunne planlægge sig ud af. Desuden mangler der noget sportslig forståelse, så det ikke kun ender ud i ben hård forretning.
Jeg føler hvert fald de "spiller"-ejede hold mangler lidt struktur på, hvordan sådan noget her skal ske.

Hvis skiftet ikke går i gennem; hvad er så fremtidsudsigterne for JUGi?

Han skal jo stadig tjene sin løn, men det bliver nok mere PR arbejde og streaming, den står på, da vi selvfølgelig allerede er ved at se på andre spillermuligheder. Det har vi snakket med JUGi om inden han skrev under med Heroic, så det har han været helt afklaret med.

Hvilke punkter adskiller Tricked og Heroic pt?

Prisen.

Er det noget, vi kan blive konkrete på?

Har set flere skrive at vi ønsker en million for ham, men det er altså ikke rigtig, vores pris ligger noget under. Vi synes den pris, vi har sat, er mere end fair for Danmarks største awp talent, som også har nogle af de bedste ratings på HLTV.

Hvornår forventer i at præsentere en erstatning?

Inden for 14 dage.

Det ser ud til, at JUGi kommer til at vente 11 måneder, før han igen skal spille officielle kampe, medmindre Tricked og Heroic finder en løsning.

#1(Med 8 svar)
8. februar 2017 kl. 14:03
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
"Så det overrasker os lidt, da Jugi vender retur og siger han gerne vil af sted til Heroic."

Hvordan man det overraske at JUGi vil til et langt større hold, med langt større fremtidsmuligheder? Ligemeget hvor meget man har snakket om indbyrdes, så er det mulighed for at spille til de helt store turneringer, og være med i ESL Pro. 100% forståeligt han gerne vil væk når han får sådan et tilbud.
#9(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:19
Azioom
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 17
Må se mig enig med dig her. Heroic har langt mere lukrative league pladser, og mange flere High tier invites end tricked har, så det giver kun mening at Jugi har lyst til at tage det skifte, nu når muligheden er der
#14(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:22
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
e9 :)
+1
#31(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:36
cLAW
Enig, heroic er som sagt også mere internationalt end tricked er, det er nok derfor. Dermed ikke sagt at det var en fair beslutning, men jeg tager ingen sider da vi ikke kender hele historien.
#48(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:50
Holztan
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Han udtaler jo netop at de lige har haft et teammøde - man ved jo ikke hvad der er blevet talt om på det møde, så måske derfor at de bliver overrasket? Måske har JUGi givet udtryk for noget andet på det teammøde, deraf overraskelsen.
#80(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 15:50
DMGZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Muligvis pga deres teammøde - ville du ikke blive overrasket hvis det samme skete for dig?
#92(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 16:26
b0ychild
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Jeg ville ikke blive overrasket hvis jeg havde siddet og snakket med holdet og alle var enige om vi skulle til at flække hele verdenen, og personen så fik et LANGT bedre tilbud, valgte og takke ja.
#116(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 17:51
chr1s
helt enig
#156(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 22:57
Zemax
Enig. Sådan har det historisk set altid været i CS, og er også en logisk måde at tænke på.

Tror bare mere manden er skuffet, end noget andet. Dog må man også erkende at man sælger til en direkte konkurrent, og prisen så også skal være derefter. Ingen har jo tvunget JUGI til noget, og hvis man som organisation investerer penge i en spiller, må han også levere/respektere kravene i kontrakten. Det er jo mere eller mindre op til Heroic, om de vil betale hvad det kræver, hvilket de nok i sidste ende gør.
#2(Med 16 svar)
8. februar 2017 kl. 14:09
nikofyr
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Dick move fra Tricked :) Super ærgerligt for Jugi.
#10(Med 3 svar)
8. februar 2017 kl. 14:19
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Nu ved vi jo ikke hvad Heroic har budt, om det er for lavt eller om tricked er helt urealistiske.
Det er helt bestemt syndt for Jugi, men han er trods alt på en kontrakt med tricked på nuværende tidspunkt, og har selv skrevet den under.
Jeg kunne godt forestille mig at agenter og advokater bliver mere normalt inden for esport når man ser sager som den her.
#165(Med 2 svar)
12. februar 2017 kl. 12:32
Mindless
800 kilo er hvad jeg har hørt tricked kræver for Jugi
#166(Med 1 svar)
12. februar 2017 kl. 13:04
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Mere end hvad faze gav for nogle af deres? :D
#167(Med 0 svar)
12. februar 2017 kl. 13:38
Mindless
åbenbart
#23(Med 11 svar)
8. februar 2017 kl. 14:30
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Dick move? Det er da ren business, fuldt forståeligt at Morten vil drive sin forretning efter bedste henseende, se det lidt som de handler der engang imellem er i fodbold verdenen, hvor primadonna spillerne vil væk og ikke vil/kan bruges af samme årsag op til et kontraktudløb. Heroic må jo bare affinde sig med kontrakter osv. De skal passes og hvis de vil have Jugi, må de jo betale for ham eller afvente til 01/01/18. Show must go on.
#38(Med 10 svar)
8. februar 2017 kl. 14:41
nikofyr
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Så du tror at RFESH, som top professionel virksomhed med eSport som kernekomptence ikke kan værdiansætte eSport udøvere korrekt?
#42(Med 8 svar)
8. februar 2017 kl. 14:47
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
De har i hvert fald vist i det her tilfælde at de forstår at ødelægge meget af den respekt om dem selv, der er i det danske eSport miljø. Og de har i det tilfælde her gjort det sværere for dem selv i fremtidige forhandlingsforløb at sætte sig i et godt lys. Den opførsel her virker som det er nogle unge knægte på 20 år der har siddet bag bordet og udarbejdet. I hvert fald ud fra det interview her, hvis man ikke forstår en mand er bundet af en kontrakt og ikke indstillet på at man ikke bare kan få den kontrakt opløst uden at ligge penge på bordet for dette, så er man da ikke helt inde i markedets regler. Synes ikke det er at agere professionelt på nogen måder.
#47(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 14:50
nikofyr
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
"Den opførsel her virker som det er nogle unge knægte på 20 år der har siddet bag bordet og udarbejdet. "
Hvilken opførsel er det du snakker om?

Hvor er det du mener, at RFESH ikke agerer professionelt på nogen måder?
#54(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:59
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Skriver kontrakt med en spiller, som er på kontrakt andetsteds 11 måneder før udløb. Enhver forretningsmand med respekt for sig selv, ved da hvis man har en konkurrent/forhandler som man skal gøre fremtidige forretninger med, så skal man ikke agere på den her måde og handle udenom for at pisse på dem... Det siger vel sig selv?

Hvis Tricked bare giver sig, så kan de heller ikke beskytte deres forretning og derfor forstår jeg fuldt ud hvorfor Jugi er blevet bænket. Havde gjort det samme selv. RFESH har måske følt deres bud ikke var nok, men så må de jo enten respektere kontrakten eller finde en anden mand andetsteds. Deres ageren med at handle udenom Tricked efter deres bud er blevet afvist, det er at pisse op og ned af ryggen på en man sidder i forhandlinger med. Derfor. Simpelt og klart for enhver med lidt sans på forretning.
#51(Med 5 svar)
8. februar 2017 kl. 14:54
Fairhed
Men hvad er der galt i at skrive en kontrakt som først er gældende, når den nuværende udløber? RFESH har da på intet tidspunkt forsøgt at tvinge ham ud af den nuværende kontrakt. Hvis de to organisationer ikke kan blive enige om en overgangssum, som vil gøre skiftet permanent med øjeblikkelig virkning, vil han forsat være bundet af den nuværende kontrakt.
#56(Med 4 svar)
8. februar 2017 kl. 15:00
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Der er juridisk intet galt i det, men læs ovenstående #54. Som sagt så ødelægger man forholdene til sine "feederhold" ved ikke at respektere dem. Hvis de ikke har kunnet blive enige om en pris, så må man jo gå andetsteds og finde en anden som passer ind til den profil de har søgt.
#66(Med 3 svar)
8. februar 2017 kl. 15:14
Fairhed
Svært at tale om forholdene, når man ikke ved den konkrete pris, som er blevet sat på det øjeblikkelige skifte. Heroic har jo netop spillet med standins i og med, at man ikke har kunne få førsteprioriteten på holdet. Er det de 11 måneder, som du mener er for lang tid eller hvordan?
#140(Med 2 svar)
9. februar 2017 kl. 01:13
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er jo i bund og grund fuldstændig ligegyldigt hvad der er blevet budt. Kontrakter er jo til at blive overholdt fra begge parter? Hvis Heroic ikke kan få første prioriteten på plads, så må de kigge efter nummer 2. Tricked har ageret total i orden efter min mening. Hvis de ikke statuerer et eksempel, så kan de aldrig holde på deres spillere og bygge noget op.
#152(Med 1 svar)
9. februar 2017 kl. 13:32
Fairhed
Du må lige fortælle hvor du mener kontrakten er blevet brudt?
#153(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 14:36
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Kontrakten er da ikke blevet brudt? Har jeg da ikke skrevet? Den skal jo bare overholdes nu, Jugi sidde på bænken indtil hans kontrakt med Tricked udløber og så kan han drage til Heroic.
#154(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 15:21
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Der er vel ingen der kan finde ud af at prissætte spillerne lige nu - den fase er simpelthen for flydende og konstant udviklende.

Man kan forsøge at definere den, hvilket begge parter bidrager til. Jeg er ikke enige i at RFRSH har bedre forudsætninger på den del, foruden at have en bedre føler med marketings værdien i det hele.
#3(Med 2 svar)
8. februar 2017 kl. 14:12
SNAZ
Hunden :))
#32(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 14:37
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tænker SoA ARZI?
#102(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 16:48
MENIX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
:DDD Jeg venter bare på der kommer en kommentar nu
#4(Med 2 svar)
8. februar 2017 kl. 14:13
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
Enhver spiller på det hold ville sige ja til et tilbud fra heroic må man desværre indrømme, da de har større navne høje løn med i EPL får langt flere invites. Selvom jeg ser trickeds trup som meget stærk og rigtig godt potentiale så vil det at komme op og spille med toppen af verden hurtigere virke mere attraktivt. Håber i finder i en løsning hurtigst muligt eller heroic betaler ham ud så det ikke kommer til at ødelægge det for jugi.
#85(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 16:09
KS2dragon
Vinder af Dust2 Masters
ja
#129(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 20:41
PERCY
Vinder af Dust2 Masters
Støttet Dust2.dk med 3 julekugler i 2019
jo
#5(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:13
KajusKalorius
Det er da ikke tricked, men Jugi der ender som den helt store taber her.
#6(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:16
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
spildt talent i 11 måneder... :) medmindre heroic self lige betaler lortet haha

Anyway tRICKED må jo gøre hvad de vil - men hvem ved hvor Heroic er om 11 måneder? :O
#7(Med 12 svar)
8. februar 2017 kl. 14:20
glace
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Vinder af Dust2 Final Four
Det er også svært hvis man som holdejer ikke kan se hvordan både Heroic og REFRESH er langt større og har 10x mere potentiale som organisation/virksomhed end tricked. Undskyld Morten, men det er sgu lidt snæversynet.

Sådan er det at være det "mindre" hold - Det er altid der erstatningerne vil blive hentet.

Utrolig synd for JUGI, der har vist tillid ved at skrive under et år, og det her er så hvad man får retur. Som phy selv skriver - Et af Danmarks største awp talenter, som tricked så sætter en brat stopper for kommer til at spille CS de næste 11 måneder. God måde at støtte dansk esport på.
#11(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:20
gleerup
Enig med dig Glace ;)
#12(Med 8 svar)
8. februar 2017 kl. 14:21
PMVejle
Det kan du ikke komme ud og udmelde på nogle måde jo Nicolai, du har ingen indblik i hvad der sker i Tricked eller RFRSH forretningsmæssigt. Du ved ikke hvordan tallene ser ud for nogle af virksomhederne?
#17(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:25
pookmohone
Det da underordnet hvordan virksomheden ser ud når enhver kan se at heroic er langt foran tricked når det kommer til kvaliteten af holdet.

Mon ikke heroic med rfrsh i ryggen også har noget mere og rykke med rent økonomisk
#18(Med 6 svar)
8. februar 2017 kl. 14:28
glace
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Vinder af Dust2 Final Four
Det ændrer vel ikke på objektivt set, at strukturen i RFRESH er langt mere attraktiv. Og det at være en del af et større projekt, som involverer 3 store CS hold. At husere samme lokaler som Astralis, træningsfaciliteter på et klasse niveau, pops, messioso, realition, Kasper Hvidt som sportsdirektør og tilknyttet sportpsykolog. Samt at I har flere hold der skal varetages, hvor at RFRESH "kun" har CS-holdene i hovedsæde.

Samt at lønnen er langt højere på nuværende tidspunkt, går igennem open kval hver gang, får invites til turneringer og %-er af det hold man er med til at bygge op.

Hvordan kan I hamle op mod det? Intet ondt mod dig, Morten eller jeres organisation.

Og nej, jeg kender intet til tallene på bundlinjen eller hvad har I udvikling.
#26(Med 5 svar)
8. februar 2017 kl. 14:33
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Det er jo fuldstændig ligegyldigt, hvem der har de bedste økonomiske forhold osv. Kontrakter skal overholdes og Heroic må afvente til 01/01/18. Jeg synes Tricked har handlet fuldt ud fornuftigt i denne sag og synes det er fjollet at folk taler imod det. Hvis kontrakter ikke skal blive respekteret, hvorfor skal man så betale spillernes lønninger?
#36(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:40
glace
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Vinder af Dust2 Final Four
-
#37(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 14:39
grand
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
*eller købe ham fri ;)
#39(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:42
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Ja lige præcis.
#40(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 14:45
pookmohone
Er helt enig i at kontrakten skal respekteres, og at heroic må betale det han er værd hvis de vil have ham. Det er bare den del med at Tricked ikke vil bruge et af de største talenter i danmark i et helt år, og bare smide ham på streaming tjeneste som nok ikke ligefrem er så indbringende når man er på danmarks 4-5 bedste hold.

Det er jo også helt vanvittigt og skrive under på en kontrakt som starter om 10 måneder... giver ingen mening ud over at han prøver og presse tricked, som så nu giver kæmpe bagslag.
#44(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:49
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Kan forstå Tricked, eksemplet kan godt ses andetsteds i sportens verden. F.eks. senest med Payet i West Ham, men hvis man ikke stiller et eksempel så handler det også om at man ikke har noget at forhandle med fremadrettet i Tricked's tilfælde.
#75(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:30
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Er det ikke lige så meget heroics skyld?
#157(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 23:04
Zemax
Du har helt ret i at det er der erstatningerne bliver hentet, men kontrakter eksisterer ikke blot for at sikre spilleren, men også organisationen.

JUGI er det værd, som Tricked siger han er. Heroic kan så vælge at punge ud eller lade være. JUGI kunne lade være med at binde sig i så lang tid.

Ja tilbuddet er sikkert bedre, og Ja Heroic er større. Det ændre dog ikke ved at hvis Tricked skal fremad, så går det bare ikke at man konstant sælger ud af sine bedste spillere, uden at få en pose penge for dem. Sådan er det også i den alm. sportsverden.

Og for at være helt ærlig, så kalder du, og en masse andre Jugi for et af de største talenter, så det er klart at Tricked ikke vil sælge for håndøre.
#8(Med 3 svar)
8. februar 2017 kl. 14:17
xone
Jeg synes sgu det er underligt, hvis man som trickeD ejer ikke ser sig selv som værende et feederhold for top4 holdene.
#16(Med 2 svar)
8. februar 2017 kl. 14:24
xone
top3 even.

Giv mig redigerings muligheder i mere end 10sekunder :(
#103(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 16:50
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Du har i 5 min ;-)
#113(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 17:35
xone
10sekunder!
#13(Med 12 svar)
8. februar 2017 kl. 14:22
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Jeg er 100% med tricked her.

Alle vil gerne have at eSporten tages super seriøst, men alligevel mener de at kontrakter blot er papir. Jeg forstår simpelthen ikke at folk kan pege fingre, af nogen som helst andre end Heroic. Hvis de var gået direkte til Tricked, før de henvendte sig til spilleren, så var det ikke endt sådan her.
#19(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:27
Buglezz
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Hvis de går direkte til orgen, er det jo for at købe ham fri? Altså via forhandling?
Hvis de som de har gjort, går til spilleren, kan spilleren fortælle orgen at han gerne vil videre, og kan dermed måske påvirke fremtidens handlinger mellem organisationerne, eftersom han har mere indsigt i egen org.
#20(Med 3 svar)
8. februar 2017 kl. 14:27
glace
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Vinder af Dust2 Final Four
Tror du skal læse artiklen igen. De har da netop henvendt sig til Tricked, hvor de ikke kunne blive enige. Og har så efterfølgende skrevet under med JUGI. Præcis som f.eks. mouz og HellRaisers gjorde med oskar.
#77(Med 2 svar)
8. februar 2017 kl. 15:39
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
men man går jo ikke til spilleren, hvis ikke man kan blive enig med organisationen.

Det er netop derfor at der bør være regler omkring det, som der er i fodbold og andre seriøse sportsgrene. Det er klassisk Counterstrike-mentalitet. De vil gerne have lønninger og alt det flotte, men at leve op til et regelsæt omkring en kontrakt, det er ikke specielt attraktivt.
#109(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 17:15
glace
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Vinder af Dust2 Final Four
Det sker da netop også i fodbold, at du skriver under på en ny kontrakt, når din nuværende udløber. Der er forskellen så bare at de har agenter, som du henvender dig til - Hvilket du ikke har i CS.

Jeg kan slet ikke se problemet i at sikre JUGI's ydelser fra 2018. Det er vel også at lave et statement. Og som Nyholm også tweeter, så skrev de først kontrakt med JUGI, EFTER at han var blevet bænket. Altså var beslutningen allerede taget.
#137(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 23:31
VNG
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Nu er der jo netop regler, omkring en tidsperiode hvor det er tilladt og ikke tilladt. Det er på ingen måde tilladt, at kontakte en spiller uden om klubben, hvis der er mere end 6 måneder tilbage af en kontrakt.

Netop for at undgå at andre 'klubber' kan forpeste en spillers interesse i hans nuværende kontrakt.

Den regel (sammen med en masse andre), savner man lidt her. Det er ren børnehave omkring de kontrakter.
#21(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:28
pookmohone
Enig i at det er dick move og skrive under med ham fra 2018 inden man har forhandlet om en buyout, men mener så også at tricked burde kunne se at heroic bare er et så meget bedre sted for jugi at udvikle sig, og dermed burde man kunne finde ud af et buyout
#24(Med 3 svar)
8. februar 2017 kl. 14:30
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Enig.

Det er dog syndt for Jugi, men han har selv skrevet under på kontrakten. så skulle man have tænkt på en form for frikøbsklausul inden man skrev under, for at undgå en situation som denne.
#25(Med 2 svar)
8. februar 2017 kl. 14:32
pookmohone
Tænker ikke frikøbsklausuler er noget som nogen bruger i cs, uden og være 100% sikker. Men ka være det noget man skal til at tænke på. Det kan vel bare være et problem at en spillers værdi svinger meget hen over et år både pga præstationer og pga den generelle værdi stiger helt vildt
#34(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:38
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Tja, jeg ved at nogle orgs gør. jeg ved dog ikke hvor udbredt det er.
#79(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:40
FISK3NNN
Du kan være sikker på, at spillere som "lever" af CS, har en "buyout klausul"
Alt andet ville være helt væk.

Hvis jeg var Heroic havde jeg taget en snak med en advokat... Tvivler på at de kontrakter er bulletproof... mon ikke en god advokat kan finde en løsning...

imo er det her at bondefange Jugi totalt.
-selvom han selv har skrevet under.
#28(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:33
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Well spoken Dennis og helt enig.
#158(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 23:07
Zemax
Jeg er fuldstændig enig.

Ikke blot det, men ingen ser det fra organisationernes side. Det er dem der investerer mange penge i spillere, og giver en masse unge drenge store kontrakter, og økonomisk sikkerhed. Tror folk at de gør det af ren, og skær godhed? De vil have noget for deres investering. Det får de ikke hvis de bare lader deres bedste spillere gå for håndøre.
#15(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:23
pookmohone
Som så mange andre skriver må de da lige tage sig sammen og blive enige om et buyout, og have jugi gående i et år uden og spille konkurrence cs er jo rent spild...
Håber satemer for tricked at de sørger for han kommer afsted ellers følger jeg da godt nok ikke dem længere.
#22(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:29
LakeTown
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Kan sku heller ikke forstå det kan komme som en overraskelse at JUGi vil skifte til Heroic holdet er jo rent sportsligt kilometer foran tricked..
#27(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:33
byx
Kan godt se det er en træls situation for tricked, specielt efter deres holdmøde og at dette skete så hurtigt efterfølgende, men uanset de fejl der er blevet begået, er det virkelig synd hvis en så dygtig spiller skal lave PR arbejde og streame i knap 11 måneder pga. en kontrakt i mine øjne.

Håber inderligt parterne kan finde frem til en holdbar løsning.
#29(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:35
Divi
Tricked havde en god stime og imo, så skulle Jugi bare have sagt til Phy og sit hold at Heroic havde kontaktet ham og ladet Phy klarer om han blev købt eller ej. Fortsæt forhelved som hold i de 11 måneder og se hvor du/i ender istedet for det her cirkus.
#30(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:35
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Ret nedern for Jugi :/
#33(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 14:38
Django
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sporten her kan bare ikke tages seriøst, hvis man ikke respekterer kontrakter, så det giver da fuldt ud mening. Uanset om Tricked og Heroic ikke kan blive enige, så kan de jo ikke forvente at man bare ignorerer kontrakter. Heroic ville ikke stå en chance i en retssag, hvis de bruger Jugi inden, uden at have købt ham ud af hans kontrakt. Det er meget simpelt.

Hvis Man City ønsker at købe en spiller fra Man Utd, så kan de ikke forhandle kontrakt på plads med ham FØR de har handlet færdig med klubben, de retningslinjer er jeg ganske klar over ikke eksisterer indenfor eSport, men kontrakten imellem Jugi og Tricked skal jo ikke bare opløses fordi Jugi gerne vil videre. Så må Heroic byde mere eller vente til Januar 2018. Det er
#41(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:47
temps
Enig. Morten har en forretning at drive. Tricked skylder ikke Heroic noget som helst. Som du nævner med fodbold, så er det bare sådan at man aldrig går direkte til spilleren, men derimod agent/hold. Hvis de ikke kunne blive enige om pris, skulle Jugi og Heroic ikke have startet på deres forhandlinger, det er utroligt uprofessionelt, fra begge parter. I øvrigt forstår jeg ikke hvorfor Jugi valgte den vej, når han har 1 år tilbage af kontrakten, det er da logisk nok at det ville skabe gnidninger på Tricked holdet. Når det så er sagt, er det synd for Jugi. 11 måneder er lang tid i CS.
#35(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 14:39
vestr
Phy er ignorant. Jugi er fornuftig. RFRSH er nærrige.
#112(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 17:22
revilioN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
der er snak om muligvis 800k dkk (siger rygterne) :D det er et rimelig højt beløb
#43(Med 5 svar)
8. februar 2017 kl. 14:48
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Spændende udvikling i dansk eSport (hihi Slot, munkefar og hvem der ellers måtte blive ramt).

Det samme er vel lige sket, i en noget anden målestok, for West Ham i fodboldens verden. En spiller vil ikke være på sit hold mere, da et andet hold ønsker ham (lukrativiteten heraf er irrelevant). Holdet der sidder med kontrakten har lavet en økonomisk forpligtigelse og en principiel beslutning skal tages. Det er en konkurrent, som ønsker at tage ens spiller. Det skal man naturligvis vurdere om der skal gøres et eksempel ud af og man skal indregne spillerens værdi. Det er vel der vi er nået til i eSporten.

Spændende hvad udfaldet bliver her og ser vi måske de første problematikker med RFRSH, som Richard Lewis og derigennem Silan, allerede har været inde på.
#46(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 14:50
rizc
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Fuck nu af med det store S mate :D
Du får en lammer inden jeg køber dig en øl næste gang vi ses!
#50(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:54
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
eSporten vokser, det gør S'et også!

Og en øl lyder rart.
#159(Med 2 svar)
9. februar 2017 kl. 23:22
spdr
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hold da op en udvikling esport har været igennem når man ser sådanne eksempler. Jeg føler kun det er nogle år siden vi sad sammen og kommenterede en kamp til et lan i Jylland.

PS. Jeg er vild med det store S
#164(Med 1 svar)
12. februar 2017 kl. 11:33
steady
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Haha, hvad helvede er du her også endnu Dohn!? Skønt.

Men ja, til tider føles det også som om colten kunne zoome for 14 dage siden :D

Jeg skal da lige høre; spiller du igen :D?
#168(Med 0 svar)
15. februar 2017 kl. 16:19
spdr
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ja ja, jeg lever da stadig :-D

Jeg spiller ikke desværre, har ikke en gang en computer som kan trække spillet. Men med så meget eksponering spillet får, kribler det da lidt i fingrene :D Man bliver jo helt nostalgisk!
#45(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:49
rizc
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Dayum.
Kan sagtens forstå Phy i den her, men stadig ærgeligt at der ikke kunne laves en direkte løsning.
Håber der sker noget, det ville være et stort tab at have Jugi på bænken i 10 måneder (for den danske scene generelt).
#49(Med 10 svar)
8. februar 2017 kl. 14:52
sopheyy
Jugi er en idiot, Heroic er idioter og Tricked er clean.
Længere er den vist ikke :D
#52(Med 2 svar)
8. februar 2017 kl. 14:55
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
what? xD Håber det er ironi det her!
#135(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 21:19
sopheyy
Havde man vidst at der var blevet løjet kamp meget fra trickeds side, så havde den kommentar nok været anderledes :D:D:D
#138(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 23:55
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
haha
#53(Med 6 svar)
8. februar 2017 kl. 14:56
vestr
Hvorfor er jugi og menneskerne bag heroic idioter?
#58(Med 4 svar)
8. februar 2017 kl. 15:06
temps
Jugi fordi han rent faktisk, af egen fri vilje, skriver en kontrakt der først træder i kraft om 11 måneder. 11 måneder, er utroligt lang tid i CS. Logisk at det ville skabe gnidninger på holdet, så bænken er det eneste fornuftige sted at sætte ham. Heroic har juridisk set ikke gjort noget forkert. Men at man vil skrive kontrakt med en spiller, der først er klar om 1 år, synes jeg er lidt mærkeligt, i en sport som CS. Igen, 11 måneder er lang tid. Derudover, plejer det at være anset som uprofessionelt, at rent faktisk forhandle direkte med spilleren, i stedet for hold/org/agent.
#64(Med 3 svar)
8. februar 2017 kl. 15:13
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Han har jo ikke skrevet kontrakt inden Heroic henvendte sig til Tricked. Det er jo sket efterfølgende fordi Tricked og Heroic ikke har kunne komme til enighed?
Tricked dummer sig jo hvis de holder på jugi i alle 11 måneder.
Den ideelle ting ville være en lejekontrakt i 11 måneder. Heroic står for jugis løn, giver et mindre honorar for at leje spilleren. Begge organisationer må så finde ud af hvilke kampe jugi må spille og ikke spille.. Det ville være min umiddelbare bedst tænkelige strategi fra Trickeds side ;) De får PR for deres spiller samt betaler ikke en skid for den PR.
#67(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 15:19
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
En lejekontrakt må klart være den ideelle løsning for alle parter.
Der er dog igen en pris forhandling man skal igennem. og det virker til at tricked går hårdt til den. men det er vel bedre end at betale løn og så lade ham gå gratis om 10 måneder.
#73(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:23
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Yeah det tænker jeg også..
Spørgsmålet er om Heroic kan vente 11 måneder på jugi, og samtidig er spørgsmålet om Tricked gider at gå og betale for jugi 11 måneder frem.. Tror lidt det handler om hvem fanden der giver sig først :D
#74(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:25
temps
Hele situationen er blevet håndteret yderst uprofessionelt. Hvilket i mine øjne, bevidner at esport har langt endnu hvad angår kontrakter, og hvad der ellers nu er bag scenen. Det synd for Jugi, det synes jeg virkelig det er. Men han burde lige have trukket vejret, evt. lave en mundtlig aftale, nu når de gik den vej, og forhandlede indbyrdes. Synes det er Jugis egen skyld, han er havnet i suppedasen.

I fodbold er det sådan, at man ikke må forhandle kontrakt med en spiller, før der er 6 måneder tilbage af nævnte kontrakt. 6 måneder er ikke specielt meget i fodbold, samme princip burde indføres i esport også. Jeg danner mine meninger og holdninger ud fra kendskab til fodboldens verden, derfor mener jeg det er uprofessionelt at tage forhandlingen mellem spiller og hold, selvom det skulle være gjort efter forhandlinger brød sammen mellem Tricked og Heroic.

Enig med den bedste løsning nu, er en eventuel lejekontrakt, med et honorar i, til Tricked, og aftaler hvor og hvad Jugi må spille. Det er spildt talent, at Jugi sidder i 11 måneder, og laver intet.
#61(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:08
Hani
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
jeg synes alle er idioter i den her.
Jugi - fordi at han ikke har afstemt forventninger med tricked inden han skriver kontrakt med Heroic. (han kunne have ventet til 1 måned før hans kontrakt udløb. og så blive brugt indtil da)
Heroic - fordi at de prøver at strongarme tricked til at sælge jugi billigere ved at skrive kontrakt med ham allerede nu.
Tricked - fordi at de nu vil have et kæmpe talent gående og betale løn og så lade gå gratis, istedet for at blive enige om en aftale der ikke pauser jugi's karriere.

Tricked har dog ret.
#55(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 14:59
tHOMSEEE
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
FeelsBadMan :((((((( jugi og hans røde kuffert skal over til heroic
#57(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:04
Nordby
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
rigtig barnligt af tricked at de ikke kan se det fra hans side og forstå for stor en chance det er for en af danmarks største talenter. Så må man lige sluge pillen her og gøre hvad der er bedst for det kæmpe unge talent. Self skal de have en hvis pris for at ophæve kontrakten, men enighed må være en mulighed, og der er kun 2 måder det ikke kan forekomme, at heroic ikke er klar til at smide pengene efter ham, eller at tricked kræver for meget, og uanset hvad er det her i hvert i fald en synd situation for JUGI
#59(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 15:06
detura
Phy for satan
#87(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 16:14
FISK3NNN
EksDDD
#60(Med 15 svar)
8. februar 2017 kl. 15:06
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
En fair pris for et af Danmarks største awp talenter???
Når prisen er tættere på 1 million end 500.000, så tror jeg sgu ikke vi skal snakke om en fair pris.
Hvis jeg ikke tager fejl af henblik på rygter etc, så får jugi ikke meget mere end 150.000 resten af kontrakten ud. Dette betyder at Tricked vil have noget i mellem 600-800.000 bare for jugis hltv stats og fordi han nok er DKs største talent som awp.
Hvordan gik Niko så "billigt", når hans udvikling var langt hurtigere end jugis? Det må da være betegnelsen af et stort talent også??
ALLE mine tal er ca tal uden at have et konkret bevis på det er rigtige tal. Jeg går bare ud fra nogle rygter der altid kører på scenen!!!
Endvidere forstår jeg ikke hvorfor folk snakker om kontraktbrud som sådan? Heroic henvender sig til jugi og tricked og forsøger at få en aftale i hus.
Hvordan bryder han kontrakten ved at skulle joine holdet i 2018 når han ikke længere er på Trickeds kontrakter?
Synes dog man skulle have spillet videre med ham da han var én af de bedste hvis ikke den bedste i truppen og stadig ville kunne hive Tricked holdet fremad de næste 11 måneder :)
Set fra deres side er det da også pisse ærgerligt at spille med en spiller der snart smutter alligevel.. Det sker jo også i fodbold, og det er jo aldrig sjovt at miste sine spillere vel? ;)
Sådan er det i alle sportsgrene.. FCK henter alle de gode spillere rundt i landet.
Forstår jugis valg til fulde. Heroic med jugi > tricked med jugi.. Tricked får knap nok invitationer til internationale events, de skal kvalle sig. Heroic får invitationer hele tiden. Det gavner da kun jugis udvikling at joine Heroic.
Held og lykke jugsen! :D
#62(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 15:13
cadiaN
Heroic
Dansktoppen
Major deltager
Der var 1 måned tilbage af kontrakten hos Niko, der er 11 hos jugi - noget af en forskel :D
#65(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:14
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Det har du selvfølgelig ret i.. Den havde jeg lige glemt :(
#63(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:13
rizc
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Vil meget gerne høre prisen, men det får vi nok ikke lov til.
De fleste argumenter derom er moot indtil vi ved hvad Tricked's pris er eksakt.
#69(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 15:20
glace
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Vinder af Dust2 Final Four
Tror vi er meget uenige om hvad "billigt" er for 1 måned.
#70(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:21
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Ja jeg tog fejl der. Glemte at han havde 1 måned tilbage, som jeg også skrev til cadian! :( Kan ikke redigere i det nu! xD
#94(Med 7 svar)
8. februar 2017 kl. 16:31
FeTiShMB
Major deltager
Naturligvis er prisen helt fair hvis man ikke havde i sinde at sælge til at starte med? Når man dertil tænker på hvem de sælger til så det vel også ganske forståeligt.

Problemet ved at han skriver kontrakt med heroic fra 1/1-2018, uden at gøre mig klog på det, kunne vel tænkes at hænge sammen med den slags kontrakt former man ser i fodbold hvor en spiller først må forhandle til anden side når der er 6mdr tilbage? kan være jeg tager fejl!

Jeg forstår også godt JUGI, men jeg forstår ikke hvorfor alle har så ondt i røven over at tricked ikke vil sælge? Så må han da lade være med at skrive kontrakt for 12mdr hvis han ikke har lyst til det alligevel.
#97(Med 5 svar)
8. februar 2017 kl. 16:40
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Tja du har ret.. Spørgsmålet er bare hvad en fair pris ligger på!
Tror ikke folk har ondt i røven over at Tricked ikke vil sælge.. Mere at de vil holde på ham i 11 måneder og give ham gratis væk til den tid? Det er jo mærkeligt, spændende, nyt. ;)
#99(Med 4 svar)
8. februar 2017 kl. 16:44
FeTiShMB
Major deltager
Langt fra nyt, devve sad på bænken i cphw modtog løn osv. Hvis lønnen i tricked er så lav som det rygtes er det jo ik så slemt at holde på ham.

Ved godt man skal passe på med at sammenligne, men hvis tricked vil gøre sig nationalt så ser man jo i fodbold at de største nationale rivaler betaler meget mere hvis de handler direkte hos hinanden. Desuden er der vist et rygte der går på at der er en anden org der er villig til at betale prisen, hvis det passer så det jo en fair pris.
#101(Med 2 svar)
8. februar 2017 kl. 16:47
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Ja udover at spilleren skal acceptere at blive købt ud til et andet hold. Han er jo ikke bare en dukke!
Endvidere er vi enige, og det er også derfor jeg skriver længere oppe at en eventuel lejeaftale ville være den mest ideelle løsning, som det ser ud nu. Gratis PR til Tricked, samtidig med Heroic har muligheden for at spille med jugi..
Det må de dog selv finde ud af :D
#104(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 16:52
FeTiShMB
Major deltager
Men så er prisen også helt fair, muligt JUGI ikke lyster det men ændre bare ikke på at de er i deres gode ret til at kræve prisen - specielt hvis der er villige købere. Du beskriver det blot en smule partisk i din første kommentar.

Desuden så skal der komme en afklaring, det er totalt uholdbart at tilknytte en spiller om 11 måneder. Det er lysår i cs.
#106(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 17:04
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Nu må vi se hvad der sker!
Om ikke andet er beløbet i Trickeds hænder og ikke mine.. Jeg synes en 7-900.000 er alt alt alt for meget for en spiller.. Det er selvfølgelig min holdning!
Men du har ret. Hvis der er købere der vil smide 7-900.000, så bliver Heroic nødt til at smide de penge op hvis de vil have ham pt.
Set på fodbold perspektiv, så falder prisen vel også en del efterhånden som ventetiden går! :)
#120(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 18:22
noche
Støttet Dust2.dk med 2 julekugler i 2019
Det virker som om de kun har indregnet "hvad er han værd for os som spiller" og "hvad er han værd for modstanderen som spiller", og langt fra "hvad han er værd for os på bænken". Hvis hastes beløb er bare i nærheden af korrekte, så er det en langt større sum end holdet med Jugi på holdkortet kan tjene hjem på et år eller de tilbageværende 11 måneder, og den difference på indtjeningen, der er ned til erstatningen af spiller for Jugi. Sådan en spiller kan de gå ud og finde ganske billigt eller måske endda gratis.

Så skal der virkelig være hold i rygtet omkring den anden organisation, og at Jugi er interesseret i at spille for den. Er han ikke det er buddet et eller andet sted ligegyldigt, fordi han samtidig skriver kontrakt med Heroic for 2018, omend det kan bruges som forhandlingsreference. Hvad en spiller er værd for et hold er ikke ensbetydende med, at han er det samme værd for et andet. To hold, hvor det ene er på rygtebasis er ligefrem heller ikke en stor efterspørgsel.

Personligt vil jeg mene, at de ville kunne nå et ganske fornuftig lag i en forhandling, hvis viljen var til det, og at dette ville kunne være en styrkelse af begge organisationer. Økonomien i et salg kun kan gavne Tricked i stedet for at have ham på bænken, hvor han formentlig ikke generer den store indkomst.

Andre herinde har foreslået en lejeaftale, hvilket i min verden lyder som en glimerende ide.
#123(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 18:31
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
enig!!
#146(Med 1 svar)
9. februar 2017 kl. 09:42
leceleb
Måske de fik solgt niko for "billigt", og det kostede dem en masse at finde en ny og opbygge holdet igen. Det koster mange penge for dem at investere i en spiller, som man ikke ved om har det eller passer ind på holdet.
Tror de har lært af det og derfor ved at hvis de "bare" skal være en talent fabrik, skal det koste noget for dem som vil købe spillere, for det har kostet Tricked at udvikle spillerene.
Og fordi de mister spillere, vil de ikke have muligheden for at komme helt frem på scenen. Derfor syntes jeg de er i deres gode ret til at sætte prisen som de vil. Ingen sætter pris på hvor meget tid de har brugt på Jugi.
Tricked er en forretning som alle andre, og den skal også køre rundt.

Men man skal os tage hatten af for Tricked, som finder de unge spillere, som ingen andre satser på og laver dem til talenter. Det er noget af en bedrift.
#147(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 10:43
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Tricked finder ingen talenter :)
De nupper de spillere andre har trænet op og så giver de dem resultater på et bedre hold..
De fleste joiner et hold som tricked grundet orgen og lønnen.. Præcis det samme som jugi og niko ville til heroic.. Mere løn, flere turneringer etc..
Den skal du sgu lidt længere ud på landet med ;) Kald det talentudvikling eller hvad du vil, jeg er uenig lige i det punkt.
Det deres Tricked.acd har gang i er noget helt andet, som er spændende. Vi må se om de nogensinde hiver et tricked.acd medlem op til Tricked holdet.
#68(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:20
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Der bliver satme draget mange konklusioner her.
Der er altid 2 sider af en sag - Morten har fremlagt sin side, men uden vi kender til Heroic/RFRSH siden, så er det voldsomt one-sided.

Summasumarum må næsten være, at det er en virkelig træls situation for alle andre end RFRSH. Tricked skal ud og finde en erstatning for Jugi og Jugi skal ikke spille officials (indtil videre).

Ville være spændende at få RFRSH's version af sagen.
#71(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:22
tmL
Guld Sæsonkort Sæson 15
Jugi skulle aldrig have skrevet under på noget som helst uden at have clearet det med Tricked. Det er jo idioti af en anden verden. Jeg kender ikke Jugi personligt og det er ikke noget hate mod ham på det personlige plan, men fy for helved. Hvordan kan man få sig selv til at skrive under på en NY kontrakt uden at tingene er iorden. Det er helt væk. Lige nu sidder Jugi nok med en dårlig smag i munden. Han vidste godt da han skrev under at tingene ikke var på plads og skriver alligevel under. Håber sgu de finder en løsning hurtigst muligt, for ellers sidder jugi og får løn af tricked til næste år uden at spille, plus at det ikke er sikkert han stadig har en plads i Heroic. De her ting SKAL simpelthen være i orden inden en ny kontrakt bliver indgået. Hvad er pointen med en kontrakt ellers ?
#72(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 15:22
madsztw1
så tricked vil hellere betale en af dks største talenter i 11 måneder, pause hans udvikling, og så lade heroic få ham uden at få en eneste krone? der er jo ikke en eneste der vinder i den her situation, forstår slet ikke hvad tankegangen har været
#81(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:53
GlogZ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Well ligesom Heroic prøver at presse prisen ned ved at have underskrevet en kontrakt fra 2018, prøver Tricked vel at hæve prisen med denne taktik. Jeg tror/håber bare det er et spørgsmål om tid før de finder en løsning, men det virker til de har sat en meget høj pris desværre.
#76(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:35
Steffe
Det er godt nok trist for Jugi =,(
#78(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:40
LETHAL
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vinder af Dust2 Fight Club
Virkelig en uheldig situation haha :D
#82(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 15:53
KS2dragon
Vinder af Dust2 Masters
hold ud jugz :(
#83(Med 2 svar)
8. februar 2017 kl. 16:01
Hukse
Vinder af Dust2 predictions - DreamHack Masters Malmø 2017
Da Scream skiftede fra G2 til Titan i September 2015 var prisen €150K. Scream nåede at spille for G2 i 12 dage, så han havde også lige signet.

Jeg tænker Tricked forlanger alt for meget, jeg ved der er sket en kæmpe udvikling siden 2015, men hvor meget kan man forlange?
#98(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 16:40
BarcodeNone
hmm, faktisk en god lignende sag.
Og dertil skal det jo ligges i den sag at G2 nok kunne sætte prisen så højt de turde alene på grund af screaM's potentielle sticker-salg (no joke)
#144(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 04:52
Canoodle
Sagen med ScreaM er liiidt anderledes men pretty textbook buyout. Han skrev ikke under på en ny kontrakt bag om ryggen på G2 eller før sin egen kontrakt udløb - Titan henvendte sig direkte til Carlos, ScreaM var interesseret, Carlos forhandlede med Titan og blev enige om en pris, hvorpå ScreaM's kontrakt blev opløst, fremfor at give spilleren væk gratis eller lade ham sidde på bænken, og fik så skippet ScreaM afsted for 150k euro.
#84(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 16:01
cube
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Dust2 fantasy vinder
Guld Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Counter Strike og eSport generelt står et utroligt svært sted lige pt. ifht. spilleres værdi i evt. transferer. Med så få større handler, så er det svært at vide hvorvidt rfrsh er nærige, tricked er grådige eller om det bare er svært at vurdere en spillers værdi på det nuværende marked :)
#86(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 16:10
empyreaN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jugi :((((((((((((
#88(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 16:15
Kevz
Trist for Jugi, Fair nok han skal overholde en kontrakt, men man kunne vel være det større menneske og finde en løsning istedet for at sætte sig på bagben og blive pigesur.

Nu ser vi :-D
#89(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 16:17
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
#RUNJUGIZAN
#90(Med 4 svar)
8. februar 2017 kl. 16:19
LakeTown
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Virker lidt til at ledelsen i tricked ville lave en god handel for dem selv og da det ikke kunne lykkes vælger de at bænke en af Danmarks største talenter af princip.



JUGi har i sin fulde ret til at skrive med nøjagtig hvilket hold han vil efter sin kontrakt er udløbet med tricked men ligeledes har tricked ret til at fucke hans karriere op så meget som de lyster mens han er på kontrakt :) en ond cirkel når penge begynder at betyde mere end personer..



håber folk får hovedet ud af "nummeren" og tænker over de konsekvenser deres valg kan have i fremtiden iform af at sætte "en af Danmarks største awp talenter" tilbage med 11 måneder..

ligeledes håber jeg at spillere kan tage ved lære og diskutere tingene ordenlig med deres organisationer helt ned til de små inden de bare træffer et fremtidsvalg som tydeligvis har en effekt på den organisation man er i
#96(Med 2 svar)
8. februar 2017 kl. 16:35
FeTiShMB
Major deltager
_ved du_ at han er i sin fulde ret når han stadig har 11mdr tilbage?

Jeg har før været på kontrakt hvor der stod jeg ikke måtte forhandle til anden side før 3mdr udløb. Skal ik gøre mig klog på noget, hvis du ved det ;)
#139(Med 1 svar)
9. februar 2017 kl. 00:48
LakeTown
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Nej det har du ret i Fetish der kan selvfølgelig være en klausul i som siger han ikke må skrive med andre, men er ret sikker på pipen vil have haft en anden lyd hvis der var tale om direkte kontraktbrud, men nej jeg ved det ikke med sikkerhed :)
#145(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 08:46
FISK3NNN
e9..
havde der været direkte brud på kontrakten, så tror jeg også det havde været en anden sag..
#118(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 18:07
ChaosCamel
Tricked som hold kan jo heller ikke udvikle sig, før om 11 måneder, hvis de beholder jugi i lineuppet skal du tænke på, og så var det 4 talenter der gik til spilde og ikke et. Jeg havde gjort det samme, hvis jeg var i trickeds situation :)
#91(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 16:20
vaMp
#FREEJUGI
#93(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 16:26
n1m4
$$$
#95(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 16:33
FeTiShMB
Major deltager
Forstår helt sikkert tricked. Hvorfor skulle de dog sælge uden at få det maksimale ud af det.
Ja da, det øv for JUGI og de sportslige muligheder er langt større i heroic pt. men det ændre ikke på at han er på kontrakt hos tricked og det er vel ham selv der har skrevet under på 12mdr?

Desuden må der vel også være nogle ambitioner hos tricked efter de fik sier capital ind. Selvom lønnen halter langt efter de andre hold.
#100(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 16:46
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Lige nu virker Trickeds ambitioner, til at have overtaget deres realisme. Altså i forhold til at de tror de er direkte konkurrenter med Heroic. Der er en verden til forskel i min optik, og tror jeg også de fleste der har kommenteret her inde, synes. Det skal vidst justeres lidt :) Bare se på basen af de rutinerede spillere til forskel, den er godt nok kæmpe stor. Jeg ved i hvert fald godt hvor jeg helst ville spille hvis jeg var Jugi :)

Lorte situation for alle, men jeg forstår slet ikke alle dem herinde der hater på Tricked.. Jeg kan satme godt forstå man ikke bare lader sig køre om hjørner med. Derudover bliver vi jo så alle sammen igen mindet om at cs stadig ikke er nået et helt super professionelt stadie på de her punkter, for der burde jo også være et regelsæt for forhandling med spillere ligesom der er i fodbold, mit indtryk er at det i hvert fald er en stor gråzone efter at have læst de fleste kommentarer herinde.
#105(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 17:03
zaioh
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det var da helt hovedløst at skrive under på en kontrakt, der først gælder fra 1/1-18. Medmindre selvfølgelig det er en bevidst strategi af Heroic for at presse prisen helt i bund.
#107(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 17:04
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
hvorfor laver Jugi ikke bare en smurf med nyt steam id og bruger hidemyass til at ændre ip så er der aldrig nogle der ved det er ham der spiller for heroic <o(((((><
#114(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 17:36
NaToSaphiX
Vinder af Dust2 Masters
Nøglespiller
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Hvis jeg får brug for en advokat, så ringer jeg dig op
#108(Med 3 svar)
8. februar 2017 kl. 17:09
JaySomz
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Alle taber jo nu.
Tricked betaler unødvendigt 11 måneder og får ingen transfer penge.
Heroic kan ikke stille med det hold de vil og skal formodentlig skrive kontrakt med en ny spiller for resten af 2017.
Jugi misser 1 år, hvor han skal lege streamer istedet for Danmarks bedste awp.

De burde være i alles interesse at finde en løsning.
#110(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 17:20
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
+1 #freejugi
#115(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 17:40
Mrnobody
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
+2 #freejugi
#125(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 18:54
artifyy
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
+3 #freejugi
#111(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 17:21
revilioN
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
fy for helvede
#freejugi
#117(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 17:52
xela
#FREEJUGI
#119(Med 5 svar)
8. februar 2017 kl. 18:16
wadion
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Man må sige at Heroic har JUGI'et i spinaten... (xD)
#124(Med 2 svar)
8. februar 2017 kl. 18:40
wookiebookie
wow
#130(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 20:46
wadion
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
nejnej, det her en cs nyhed?
#133(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 20:54
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Wow
#160(Med 1 svar)
10. februar 2017 kl. 02:01
droob
wow
#163(Med 0 svar)
10. februar 2017 kl. 13:53
wadion
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
csgo wow
#121(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 18:23
ZARQ
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det her giver ingen mening i mine øjne altså?

Hvorfor rive et talent ud fra et hold og lade ham spille på "intet hold" i næsten et år i stedet for og finde en god løsning på det hele?

Helt hen i vejret det her!
#122(Med 4 svar)
8. februar 2017 kl. 18:27
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Jugi kan stå til kæmpe mæssige erstatningssager hvis de vælger at sagsøge.

Men ærligt! Csgo har brug for et transfer vindue, det er simplehen ikke fair for hold, at de ikke kan nå, deres mål for året, når de store orgs, bare tager deres spillere, det er en fejl fra CSGO, og ikke jugi eller tricked.

Men jeg er ikke på Trickeds side i den her! selvom jeg gerne vil har et transfer vindue.
Da JUGI også er et menneske, og i ødelægger hans drømme og hans chance til at opnå noget stort.
#131(Med 2 svar)
8. februar 2017 kl. 20:48
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Hvem mener du kan sagsøge hvem? Og hvorfor?
#134(Med 1 svar)
8. februar 2017 kl. 21:07
maggieb
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Har hørt om forskellige sportskontakter, hvor de sagsøger spillere fordi de bryder den.
#136(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 22:25
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men han har ikke brudt noget?
#162(Med 0 svar)
10. februar 2017 kl. 10:47
str1x
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
E9
#126(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 19:05
lokeboy
de smager bare deres egen medicin de huggede niko og jugi fra alfa i sin tid der brokkede tricked sig ikke :):)
#127(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 20:12
chikano
Når man gør noget professionelt i (e)sports verdenen så du på "kontrakt du selv underskriver" den er bindene og sådan er det bare
#128(Med 7 svar)
8. februar 2017 kl. 20:15
jollarn
Hvad bliver sådan nogle cs spillere handlet for? f.eks niko til Heroic, hvad var prisen der?
#132(Med 0 svar)
8. februar 2017 kl. 20:50
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
ikke specielt meget da hans kontrakt udløb en månede efter kontrakten blev købt ud.
#141(Med 2 svar)
9. februar 2017 kl. 02:36
xone
screaM blev handlet for 150k euro mener jeg at det var.
#142(Med 1 svar)
9. februar 2017 kl. 04:42
er1K
ScreaM blev mig bekendt tilbudt til Titan for 100.000$.

Fun fact var, at ScreaM allerede på det tidspunkt var blevet cuttet fra lineuppet - og i stedet for, bare at lade ham gå - så blev han tilbudt til Titan af OCELOTE, for at han kunne lave lidt mønt på det.

Han er en dygtig forretningsmand, ham OCELOTE.
#151(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 12:33
TheSmilingGun
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Var det ikke kun et rygte det med de 100k? Synes aldrig man fik det bekræftet officielt.
#143(Med 2 svar)
9. februar 2017 kl. 04:44
er1K
Mit gæt er, at det er:

(x*3)*y

x = månedsløn
y = resterende måneder af kontrakten

Så det afhænger vel af hans nuværende løn =)
#148(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 10:46
haste
Vinder af Dust2 Masters
Vinder af Dust2 Final Four
Tror det nærmer sig noget ala (x*6)*y sådan hurtig hovedregning xD
#150(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 12:10
GnuEN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
aka 3xy :D
#149(Med 0 svar)
9. februar 2017 kl. 11:58
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
JUGIbro kom til thailand og game med mig i 1 år så kan vi være farang streamers og tjene millioner de er helt vilde med alle som ikke er thaier, især white skin og koreanere det er PERFEKT
#155(Med 1 svar)
9. februar 2017 kl. 21:46
donfrankie
Går en kontrakt ikke begge veje?
I fodbold må man jo ikke bare lade en spiller gå og pille næse.
Man forpligter sig jo til give spilleren ret til at bruge de træningsfaciliteter man har til rådighed og ved bare at bænke en spiller uden en sportslig grund så kunne man være tæt på køre chikane på spilleren.
Hvis de havde hentet en spiller ind og så annonceret at han var bænket fordi det var det optimale for holdet på lang sigt, så kunne jeg forstå det, men det gavner jo ikke en spillers værdi han bare er bænket.
Der er ingen vindere i den her sag, men indtil der kommer nogle fælles regler, angående kontrakter og hvornår man må kontakte en spiller under kontrakt ligesom i fodbold, så vil den her slags sager opstå.
Personligt mener jeg det burde være 3 måneder. Alt kontakt inden da burde gå gennem organisationen.
#161(Med 0 svar)
10. februar 2017 kl. 10:39
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det er vel derfor han skal streame osv :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.