POWER blog: Selv om man bor i Slagelse kan man godt have Roskildesyge

I denne blog fra MODDII er vi med Heroic til bootcamp før DreamHack i Leipzig og med til selve eventet i Tyskland.

MODDII fra Heroic har været til tasterne og forfattet endnu en blog til os her på Dust2.dk. Vi er med til bootcamp før DreamHack i Leipzig og hører lidt om deres kampe til eventet. 

Efter en dejlig lang tiltrængt juleferie, hvor jeg ihvertfald har brugt en del dage på badeværelset fordi jeg ikke vidste hvilken ende jeg ville skyde skarpt med, så skyder vi endelig 2017 igang med en bootcamp op til Dreamhack Leipzig. Det er fantastisk at træde ind i RFRSH Entertainment's lokaler som de har stillet til rådighed for både os i Heroic og gutterne fra Astralis.

Vi starter bootcampen med at spille DreamHack Masters Las Vegas 2017 Europe closed qualifier mod Flipsid3 i en BO3. Vi starter rigtig godt ud på deres map pick hvis jeg selv skal sige det og vinder da også overpass 16-13, a little to close for comfort.

Desværre slutter festen her da vi taber de næste to maps, og drømmen om at opleve Las Vegas må blive en anden god gang. Vi har en del vi skal have styr på inden vi rejser til Dreamhack Leipzig, så vi må bare udnytte vores bootcamp så meget vi kan, så vi kan begynde at sejre i de kampe som vi simpelthen skal vinde. Vores tanker går meget på ESL Pro League Relegation kampen mod Rogue som finder sted når vi kommer hjem fra Leipzig.

Det betyder så meget for os som hold, at vi kan få lov at spille en league med alle topholdene i europa, det kan kun gavne vores udvikling. Vinder vi den kamp vil det for os være som at vinde en turnering. Vi prøver så vidt som muligt at lade den kamp ligge til efter Dreamhack Leipzig, men det er fandme svært!

Under bootcampen fik vi fornemt besøg af vores sportsdirektør Kasper Hvidt, som for nyligt skiftede sin håndboldkarriere ud med esporten. Vi holdte et teammøde med Kasper og hold kæft han er en cool person, det er en ære at skulle arbejde sammen med en så dedikeret person indenfor det fag han end vælger.

Det er blevet tid til at vi skal bevæge os afsted mod DreamHack Leipzig, vi er havnet i gruppe med qwerty som er Maikelele´s nye team, samt LDLC og Fnatic academy.

UHHHHHHHh hotelværelset er med badekar, så er det måske atter tid til en omgang rosin hud, elsker fandme badekar.

Vi skyder turneringen igang med åbningskampen mod qwerty.  Det bliver cobblestone som skal spilles. Vi starter fantastisk ud med en 6-1 score, hvor de fleste af runderne er Snappidrengen der henter dem hjem til os. Han var seriøst et beast.

Jeg husker dog en ret så sindsyg runde med younggun Niko som har sparet en stor colt, og vi andre har eco, men Niko vinder runden ved at gå i total matrix mode. Vi napper første halvleg som CT med en 11-4 score, og lukker kampen med en 16-8 score.

Vores næste kamp er mod LDLC, og igen blev mappet cobblestone. Ja hvad er der at sige om den kamp end at vi faldt langt bagud med en score på 8-13. Vi endte fandme med at gøre et lækkert comeback, takket være nogle syge runder fra mine teammates, og er dermed videre fra gruppespillet, og skal spille semifinalen når vi har haft en dags pause fra counterforce.

Det er blevet sidste dag ved Dreamhack Leipzig og semifinale tid. Eftersom vi vandt vores gruppe skal vi møde nummer 2 fra den anden gruppe som er BIG. Jeg kender spillerne ret godt da vi er venner IRL, og ved hvor godt de rammer ingame, så er da en smule nervøs men det skal nok blive sjovt ihvertfald. Vi starter BO3én ud med vores map pick som er train, og ender første havleg 11-4. Vi ender kampen 16-4 og sidder med en super god fornemmelse i maven, men det holdte ikke længe.

Næste map er dust2 og deres pick, det er jo ingen hemmelig at det ikke er det vi har spillet  aller mest, men vi har da førhen gået hen og vundet kampe på det, så vi må jo bare give den en ekstra skalle. Vi er sådan set bagud hele den første halvleg og ender med en 11-4 score til BIG. HALLO det skal fandme ikke stoppe her gutter, vi kan fandme godt, og vi får da også kæmpet os tilbage på en 11-11 score, desværre vinder BIG kampen 16-14, øv.  

Sidste og afgørende map bliver Cobblestone, og det er her vores rejse slutter i Tyskland da vi taber kampen 16-9. Pis. Vi slutter eventet med en 3.- 4. plads, og må indrømme at det var en skuffelse for mig, men det er bare at sadle om og op på hesten igen. Jeg tror fuldt ud på at vi nok skal opnå en masse her i det nye år.

Vi smutter tilbage på hotellet, og går mere eller mindre direkte i seng (skal først lige have rosinhud i badekaret) da vi skal tidligt op og påbegynde vores rejse hjem mod Danmark, da vi i morgen også har IEM Katowice 2017 open qualifier.

Vi ses hjemme i Danmark.

#1(Med 1 svar)
31. januar 2017 kl. 08:52
7ri
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Sølv Sæsonkort Sæson 16
Sølv Sæsonkort Sæson 17
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Altid fedt at læse dine blogs moddi :) og jeg husker tydligt det stunt niko lavede med hans M4 da i havde eco. fuck en vild runde, og klart i fik en masse hype op omkring det.

Ser frem til at læse mere fra dig/jer.
#6(Med 0 svar)
4. februar 2017 kl. 18:03
MODDII
haha ja nikodrengen er syg :D Håber også der kommer en masse spændende oplevelser at skrive om i 2017 :D
#2(Med 1 svar)
31. januar 2017 kl. 09:06
Azioom
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det er seriøst altid fedt at læse dine blogs, moddii!
#5(Med 0 svar)
4. februar 2017 kl. 18:02
MODDII
tusind tak :D
#3(Med 1 svar)
31. januar 2017 kl. 09:31
JKN
Lækker blog, stærkt I slog Rogue i den vigtige kamp.

Vil meget gerne høre mere omkring udskiftningen af Friis i næste blog?
#7(Med 0 svar)
4. februar 2017 kl. 18:04
MODDII
:P
#4(Med 1 svar)
31. januar 2017 kl. 11:54
nic0w
"jeg ikke vidste hvilken ende jeg ville skyde skarpt med" Hahaha flækker.. :D

PS de nye trøjer er blær (Y)
#8(Med 0 svar)
4. februar 2017 kl. 18:05
MODDII
Har du aldrig prøvet sådan en omgang mave sygdom :D Fandme uhyggeligt
#9(Med 0 svar)
10. februar 2017 kl. 09:00
zyppp
Vinder af Dust2 Fight Club
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Flække blog MODDII :) Elsker dem.

- Synes det er fedt du nærmest kan flydende dansk, selvom du er svensk :D
#10(Med 0 svar)
12. februar 2017 kl. 23:53
APTEM
MODDII so young Kært barn har mange navne
#11(Med 2 svar)
14. november 2017 kl. 10:34
Radski
god vlog :)
#12(Med 1 svar)
14. november 2017 kl. 11:00
thiezen
vlog? xd
#13(Med 0 svar)
14. november 2017 kl. 11:06
Radski
:333ups
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.