Opret Log ind
FUAH vinder Dust2.dk POWER Challenger
Det blev til en kort finale, hvor det var FUAH, der gik med førstepladsen.
Skrevet af: Arthrangos    18. januar 2017 22:33      

Dust2.dk POWER Challenger finalen er netop afsluttet, hvor det blev FUAH, som snuppede førstepladsen, og dermed en plads til Dust2.dk eOddset Masters #6.

Overpass startede godt ud for FUAH, da de på CT-siden startede ud med at føre 5-0. eSpuma fik herefter hentet to runder hjem, men på tredje runde tog acoR AWP'en i brug, som viste sig at være et godt køb, da han pløkkede alle eSpuma spillerne. Lidt efter var scoren 8-3 til FUAH, hvor smf tog AK'en i brug, som han havde gemt fra tidligere runde, og skød fire eSpuma-spillere i hovedet. Ved halvleg lyder scoren på 9-6 til FUAH, og FUAH startede også godt ud på T-siden, ved at vinde pistolrunden. Man forventede derfor, at FUAH også ville få den næste runde, men bomben blev aldrig plantet, og tmL havde gemt sig for terroristerne. eSpuma snuppede altså den 17. runde, men herefter tog FUAH over igen, og kom foran 14-7. Dernæst blev det til et køb af fire deagler og én five-seven for eSpuma, og pistolerne var åbenbart nok til, at eSpuma kunne hente endnu en runde hjem. Det blev dog ikke til mere end otte runder for eSpuma, da FUAH lukkede Overpass 16-8.

Finalen fortsatte ud på Cobblestone, og FUAH startede endnu engang godt ud. Faktisk så godt, at det først var ved 12. runde, at eSpuma hentede en runde hjem ved, at tiden gik ud, da acoR gemte sig oppe i et træ. eSpuma fik hentet et par runder mere hjem, og ved halvleg lød scoren på en 12-3 føring til FUAH. Der skulle derfor blot fire runder til, før FUAH havde sikret sig mappet, og dermed også kampen. Det var nu eSpuma's tur til at være terroristerne på Cobblestone. En split A-taktik, hvor tre mand løb ned i dropper gjorde, at eSpuma fik pistolrunden, hvor alle mand fra eSpuma også overlevede. eSpuma fik herefter skaffet de to efterfølgende runder hjem, men så snart FUAH fik andet end pistoler, begyndte de at vinde runder hjem igen. Scoren lød nu på 14-6 til FUAH, men eSpuma havde ikke givet op, og et B rush gjorde, at de fik en runde mere hjem, samt stjålet nogle af FUAH's våben. FUAH stod nu uden rifler, og eSpuma fik derfor hentet to nemme runder hjem. eSpuma fortsatte den gode stime, og scoren lød pludselig på en lille 14-13 til FUAH. Det var først her, at FUAH formåede at vinde runder igen, og de to manglende runder fik de skam også. FUAH vandt dermed Cobblestone 16-13, og kampen slutter derfor 2-0 til FUAH.

Stillingen ender dermed således:

  • 1. dk FUAH (haste, LOMME, smF, gade, acoR)
  • 2. dk eSpuma (tmL, hooxi, s0mmer, VigzZ, Lenny)
  • 3.-4. dk TANTRUM (Squidi, tekziNz, Basso, kr1zzer, B0YCHILD)
  • 3.-4. dk WILDCAT$ (quiNz, zind strik, LATINOBOMBEN, rtA)
  • 5.-6. dk Eastern Vikings (wardz, vhL, gravityy, socN, KnowN)
  • 5.-6. dk BVM (Arnolder, miNdza, Maziaz-, t0mmyy, blameF)
  • 7.-8. dk Cosmos (KaDaZ, mrWhiner, baaden, Zebbe, SLumdawG)
  • 7.-8. dk UNBOUND (TMB, kwezz, Streak2k10, khurii, blaq)

Alle stats fra Dust2.dk POWER Challenger kan ses forneden, hvor især acoR er at se flere steder.

FUAH har altså sikret sig en plads til Dust2.dk eOddset Masters #6, som finder sted den 23.-25. januar, hvor der er 12.500 kroner i præmiepuljen. Vores næste turnering er Dust2.dk Open #4, som finder sted den 22. januar. Du kan altid klikke ind på 'Turneringer' på vores side, hvor Sander har lavet et samlet overblik over vores turneringer.

#1 LETHAL
2017-01-19 08:48
Tillykke med spottet :-D
#2 Nulse
2017-01-19 09:11
blaq new scream?
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere