TANTRUM videre efter tæt decider

TANTRUM så længe ud til at være tæt på sejren på sidste map, men Eastern Vikings formåede at gøre deciderkampen tæt efter et flot comeback. TANTRUM vinder efter overtime.

Godt nok var de første par kampe hurtigt overstået og knap så interessante, men deciderkampen havde alt hvad man kunne have ønsket sig. Kampen stod mellem Eastern Vikings og TANTRUM, der begge forinden havde tabt til WILDCAT$ og slået UNBOUND.

Lineups på alle holdene i Gruppe A:

  • Danmark Eastern Vikings (wardz, vhL, gravityy, socN, KnowN)
  • Danmark TANTRUM (Squidi, tekziNz, Basso, kr1zzer, B0YCHILD)
  • Danmark WILDCAT$ (quiNz, zind strik, LATINOBOMBEN, rtA)
  • Danmark UNBOUND (TMB, kwezz, Streak2k10, khurii, blaq)

Kampen startede på cache, hvor de to hold var gode til at bytte runder. Ingen af de to hold kunne få et afgørende forspring, og TANTRUM førte 8-7 ved pausen. TANTRUM trak så fra til en føring på 12-8, men så begyndte Eastern Viking's T-taktikker at virke, og EaV fik vendte kampen, og vandt første map med 16-13.

Andet map var dust2, og her startede EaV som T. Igen delte de to hold runderne mellem sig, og EaV førte kun med 8-7 ved pausen. Men TANTRUM havde tydeligt forberede sig på deres T-side, hvilket EaV ikke havde noget modsvar til. TANTRUM vandt de_dust2 med 16-12, og tredje map skulle spilles.

Sidste map var train, hvor TANTRUM så ud til at have en lille smule bedre styr på deres CT-side, end EaV havde på deres T-side. TANTRUM kunne efter flere tætte runder, se sig selv foran med 9-6 ved pausen. En vunden pistolrunde til TANTRUM, og så var de pludselig foran med 12-6. Men så lukkede EaV ned som CT, og fik kampen vendt, og efter flere flotte runder stod kampen 13-13. Et par runder frem og tilbage, og så skulle kampen i overtime.

- Se vhL's fantastisk flotte 1v4 clutch her, der sikrede EaV overtime.

Her vandt EaV 2-1 som CT, hvilket lagde presset over på TANTRUM. Men det kunne ikke afgøre kampen, og med 18-18 skulle de to hold ud i endnu en overtime. TANTRUM vandt herefter deres CT-side med 3-0, og det kunne EaV ikke klare. TANTRUM vandt sidste map med 22-18,

Dagens resultater:

Tidspunkt   POWER Challenger #5 - Gruppe A Map Resultat
18:30   Danmark WILDCAT$  vs. Danmark TANTRUM  BO1 16 - 03
18:30   Danmark Eastern Vikings vs. Danmark UNBOUND BO1 16 - 01
19:30   Danmark WILDCAT$ vs. Danmark Eastern Vikings BO1 16 - 06
19:30   Danmark TANTRUM  vs. Danmark UNBOUND BO1 16 - 05
20:30   Danmark TANTRUMvs. Danmark  Eastern Vikings Cache
Dust2
Train
13 - 16
16 - 12
22 - 18

Tirsdag går det så løs i Gruppe B ved POWER Challenge #5, hvor eSpuma, Cosmos, puta, FUAH og BVM skal i kamp. Har du et lavet en flot aktion i en af vores turneringer, eller i en anden officiel turnering, så send dit klip til os her, og så kan dit klip måske komme på forsiden.

#1(Med 0 svar)
17. januar 2017 kl. 08:30
ClinT
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Faldt desværre i søvn på sidste map :) men god BO3 underholdning.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.