TSM mister holdet til Misfits

seang@res' tidligere teammates forlod i går TSM, og få minutter efter blev deres nye hjem offentliggjort - inklusiv seang@res.

I går aftes gik TSM og spillerne hver til sit, og kort tid efter blev det offentliggjort, at organisationen Misfits har hentet de fem spillere hjem.

seang@res fik sparket af TSM tilbage i slutningen af december, blot en uge efter, at han blev en del af holdet. Organisationen valgte at tage afsked med ham, da de ikke var tilfredse med hans indflydelse i den PEA-besked, der dagen inden blev offentliggjort.

De spillere, som spillede for organisationer, der var med i PEA, blev herefter givet et ultimatum; at vælge mellem PEA League og ESL Pro League. Mere om dette kan læses her.

Nu har de restende fire spillere valgt at følge med seang@res og skrive kontrakter med Misfits. Misfits' nye hold består af følgende fem:

Misfits offentliggjorde deres nye hold gennem en video, som du kan se her.

#1(Med 0 svar)
15. januar 2017 kl. 12:09
Kroggen
n1
#2(Med 6 svar)
15. januar 2017 kl. 12:11
pookmohone
Altså jeg ved godt der har været alt det PEA halløj men er det ikke ret respektløst af spillerne bare og forlade deres org ??
#3(Med 5 svar)
15. januar 2017 kl. 12:21
byx
Der ligger nok mere bag det. Nu er det jo heller ikke fordi TSM har en specielt god fortid med deres hold ^^
#4(Med 4 svar)
15. januar 2017 kl. 18:43
nik8rls
Specielt god fortid med deres hold? Vil du ikke lige uddybe? :)
#5(Med 3 svar)
15. januar 2017 kl. 18:48
byx
Dengang Astralis hørte under TSM ville de ikke lade Frederik Byskov være spillernes manager, så de ansatte ham selv ud fra den løn de fik fra TSM, og det var TSM vist også utilfredse med, og så skabte de deres eget under navnet Astralis. Der ligger sikkert mange andre ting i det, og med sikkerhed ting jeg intet aner om, men det jeg lige skrev der fortalte device i en af deres #tothestars episoder eller lignende.

Synes også det var ret uprofessionelt at TSM sparkede seangares ud, så deres historie med csgo er ikke specielt lykkelig..
#9(Med 1 svar)
15. januar 2017 kl. 19:04
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Det skal jo så også lige tilføjes, at han i starten var ansat af TSM, men da han så indledte dialog med andre orgs frem mod kontraktudløb, blev TSM sure, for det mente de ikke han måtte, når han var ansat af TSM. Så efter Club blev han vel nærmest fyret og derfor 'ansatte' spillerne ham selv og betalte ham fra deres egen løn. Men der gik ikke særlig lang tid, før spillerne og TSM brød med hinanden, som vist var en måned inden kontrakten løb ud, og der blev de til ?. Og så annoncerede de astralis i januar, så han har nok arbejdet en del på det i løbet af december og januar :-)
#11(Med 0 svar)
16. januar 2017 kl. 00:57
byx
Ja okay som sagt sagde jeg det også med forbehold i udgangspunkt med det som device udtalte :)
#10(Med 0 svar)
15. januar 2017 kl. 19:10
nik8rls
Det med Byskov kan jeg godt følge dig i. Man burde gøre mere ud af at holde fast i en mand, som holdet er så glade for. Også selvom han ikke udføre hans medieopgaver som aftalt. Men spillerne forlangte jo også en højere løn, hvilket TSM ikke var i stand til at give dem. Derfor lod de dem gå, endda uden noget buyout. Så synes egentlig at de håndterede selve afskeden godt.

Angående Sean, må jeg se mig uenig. Jeg synes helt klart, at det er Sean der er forkert på den. At Regi så går direkte til en fyring, kan man argumentere for at være et hastetræk. Men TSM er jo stærkt afhængige af deres medie og sponsorer, så kan godt forstå tankegangen bag det. Og at Sean ikke ville gennemføre et opkald med Regi, det er virkelig uprofessionelt af ham. Dog burde Regi have uddybet, hvordan det var, at Sean skadede TSM-brandet. Bare svært at gøre, når Sean ikke vil gennemføre et opkald.
#6(Med 3 svar)
15. januar 2017 kl. 18:51
Pertew
God stil af spillerne at følge med sean gares.
#7(Med 0 svar)
15. januar 2017 kl. 18:58
notaN1dgl
Vinder af Kongen af Danmark
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Sashi
+1
#8(Med 0 svar)
15. januar 2017 kl. 18:59
byx
enig
#12(Med 0 svar)
16. januar 2017 kl. 09:57
Slettet bruger
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
+1
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.