Optakt Gruppe B: Rogue skal fortsætte

Det ene spørgsmålstegn efter det andet kan man sætte ved holdene i Gruppe B til DH Leipzig. Rogue bør dog have mere end fine chancer for avancement.

This girl is on fire! synger Alicia Keys, og med Rogue's flotte præstation i den seneste weekend, er vi ikke i tvivl om, at Alicia Keys har spået fremtiden, og vidste, at lidt over fire år efter udgivelsen af sangen, ville Rogue shine efter en tur over atlanten.

Rogue skal i hvert fald forblive on fire hvis de skal sikre sig videre avancement fra en stærk Gruppe B ved Dreamhack Leipzig, der har en præmiepulje på 100.000$, og har sin start i morgen.

Gruppe B:

  • FlipSid3 (markeloff, B1ad3, WorldEdit, wayLander, electronic)
  • Vega Squadron (chopper, jR, Keshandr, mir, hutji)
  • Danmark Rogue (TENZKI, bubble, v1c7oR, glace, cadiaN)
  • BIG (gob b, LEGIJA, tabseN, keev, nex)

Gruppen byder udover Rogue på tre spændende hold. FlipSid3, der om ti dage skal deltage ved ELEAGUE majoren, det nyformede tyske powerhouse, BIG, samt russiske Vega Squadron, der bankede NiP ud af major kvalifikationen med en 16-1 lussing.

Rogue skal spille til deres bedste

Det 60% danske hold skal holde tungen lige i munden fra første startskud, da de dårligt kan tåle at gøre det samme som de gjorde til ESEA finalerne, hvor de tabte den første gruppekamp stort til LDLC.

Deres modstandere har enten samme erfaring som hold, samme individuelle skillniveau eller den her x-factor, den kan match Rogue på en af parametrene. Altså mp Rogue ikke starte for skidt ud, for så kan de hurtigt ende i decideren igen.

Selv om mange måske ikke ved første øjekast opfangede TENZKI's fantastiske præstation ved ESEA Lan Finals, så sluttede han eventet af med en rating på hele 1.31, hvilket kun blev overgået af den polske stjerne MICHU.

Den lavest ratede spiller for Rogue til den turnering var bubble, men med en K/D på 1.20, så kan det heller aldrig betegnes som dårligt. Alle fem spillere præstere på et højt niveau, og det samme skal ske hvis de vil kæmpe med om guldet i Leipzig.

Rogue må for alt i verden ikke ramme ind i en "Tricked-kamp", hvor Rogue de to sidste gange de har mødt Tricked, er gået helt i stå, og tabt rimelig stort. Jet-lag fra USA-turen kan spille en mindre faktor, men vigtigste er alt er, at Rogue prøver at holde momentum.

gob b på vej med nyt bedst tysk hold?

For at kunne udføre noget stort, skal man tit have tænkt stort. Det har gob b gjort, da han valgte ikke at forlænge hans kontrakt med hans amerikanske hold NRG, og tog turen tilbage til Tyskland.

Her har han taget sine to NRG-holdkammerater med, tabseN og LEGIJA, som begge har spillet under mousesports. Derudover har holdet, der nu går under navnet BIG, hentet ALTERNATE-stjernen keev, imens nex er blevet hentet fra en bænkplads hos mousesports.

Holdet ser sprængfarligt ud, men gob b som den store mastermind, LEGIJA som den ultimative support-spiller og så tre stjerner. nex viste i en periode hos mousesports, at han kan kæmpe med mod de bedste, imens keev klart var et niveau højere end resten af spillerne hos ALTERNATE.

BIG spillede med allerede i kvalifikationen til Dreamhack Las Vegas, hvor de spillede tre tætte maps mod mousesports, som de så endte med at tabe. De kender hinanden i forvejen, men spillet sidder der helt sikkert ikke endnu, men på hjemmebane og med stærke spillere, så kan de måske komme ud af gruppespillet.

Hvad kan holdene fra østen?

Der er lidt over de her hold fra Rusland og Ukraine, når de skal spille noget omkring majors. Men selv om de to hold ind til nu har gjort det godt i major-sammenhæng, så er det her ikke en major, og så er spørgsmålet, hvor gode de er.

Vega Squadron overraskede alt og alle til major kvalifikationen. Det er på trods af, at deres alle deres resultater på nært et, var rigtig rigtig godt. De slog NiP ud af majoren med en 16-2 sejr, hvilket chokerede hele scenen. Et flot resultat, der dog blejner lidt, når man ser på, at de kun knap og nap slog et dårligt CLG hold, og ikke havde alt for meget at byde på mod EnVyUs, G2 og Immortals.

FlipSid3 har generelt ikke være glade eller gode til at spille kampe op til majoren. De ser i hvert fald ud til at gemme på mest muligt, for så at overraske til majoren. Ved Dreamhack ZOWIE Open slog de Dignitas (nu North), men tabte til GODSENT og Kinguin, og røg ud af gruppespillet.

I denne uge har de derimod slået Heroic i Dreamhack Las Vegas kvalifikationen, og fik et stærkt FaZe mandskab ud på tre maps. Spørgsmålet er hvor meget FlipSid3 vil prøve af før majoren, og hvor meget de tør udfolde sig, når deres kommende major-modstandere højst sandsynligt vil se kampene igennem et par gange.

For begge hold gælder det egentlig, hvordan de griber eventet an. For FlipSid3 må det store tvivlsspørgsmål være, hvor meget man vil vinde, kontra hvor meget man vil spare til majoren. For Vega Squadron, så skal de prøve at komme ind med samme underdog-attitude som til major-kvalifikationen - på den måde, kan de kun overraske.

Rogue og FlipSid3 videre

Selv om BIG har et sprængfarligt holdkort, og spiller på hjemmebane, så tror jeg ikke de kan få det til at fungere optimalt på så kort tid. Derudover tror jeg ikke Vega Squadron kan overraske to gange i træk.

FlipSid3 giver odds 1,70 igen på en sejr over gob b's BIG, som derimod giver odds 2,10 igen. 

Du kan derimod få et solidt odds 1,55 igen på en sejr til danske Rogue, imens en overraskelse fra Vega Squadron giver odds 2,35 igen hos eOddset.

Det bliver spændende at se, om Rogue kan holde formen og momentum fra sidste weekends triumf, og om FlipSid3 vil afprøve lidt ting. Jeg tror gruppen ender med følgende udfald:

  1. FlipSid3
  2. Danmark Rogue
  3. BIG
  4. Vega Squadron

Jeg tror simpelthen ikke Vega Squadron har niveauet, så det skal være op til BIG på hjemmebane at levere end overraskelse, som Rogue ikke må blive offer for.

#1(Med 0 svar)
12. januar 2017 kl. 09:02
AlexBorg
FlipSid3 og Rouge burde vinde det her, men alle 4 hold står til at kunne slå hinanden...
#2(Med 0 svar)
12. januar 2017 kl. 09:35
SkeeN
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Nice
#3(Med 0 svar)
12. januar 2017 kl. 09:36
Mort
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
1. Big
2. Cadians Hold
#4(Med 0 svar)
12. januar 2017 kl. 09:47
zypath
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Tror desværre det bliver rigtig svært for Rogue. Men held og lykke :-)

Jeg tror det ender sådan her:
1. Flipside
2. BIG
3. Rogue
4. Vega
#5(Med 0 svar)
12. januar 2017 kl. 10:11
Apnemt
B er klart også x fctoren for mig her..
#6(Med 0 svar)
12. januar 2017 kl. 10:13
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Tror på glaces hold!
#7(Med 0 svar)
12. januar 2017 kl. 10:16
crZy
Umiddelbart tror jeg big og Rogue
#8(Med 0 svar)
12. januar 2017 kl. 10:37
DamiX
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Vil elske at se vega vinde :D
#9(Med 0 svar)
12. januar 2017 kl. 12:31
ukendtkustner
1. BIG
2. Rogue
3. Flipsid3
4. Vega
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.