Opret Log ind
Acomi: "Målet er at komme i top 10 på længere sigt"
Dust2.dk Fight Club er om få timer, og dertil har vi været ude og høre fra nogle af de deltagende spillere om deres forventninger.
Skrevet af: Arthrangos    11. januar 2017 15:49      

Dust2.dks Fight Club starter om få timer. Vi har inden opstarten været ude og høre fra nogle af turneringens deltagende hold, som alle har vidt forskellige ting at fortælle om deres hold.

dk wardz, dk Eastern Vikings

Hvor meget har I ændret på holdet siden afskeden med Juleez?

Vi har siden afskeden med Juleez kigget de fleste maps igennem igen, samtidig har vi været nødsaget til at gennemtænke rollerne på holdet, da Juleez og socN på ingen måde spiller den samme rolle.

socN har nu været fast spiller hos jer i ca. halvanden måneds tid. Er alt som det skal være nu, eller har I stadig meget at arbejde med?

Der er stadig rigtig meget arbejde der skal gøres. Vi mangler stadig en del på diverse maps, men det går fremad. Vi har dog spillet en rigtig flot CEVO sæson, hvor vi pt er i Playoffs. Derudover havde vi et rigtig godt run i Dreamhack Las Vegas kvallen, hvor vi desværre blev slået ud af K1ck I overtime. Men som det ser ud nu, spiller vi godt, men der er stadig en masse arbejde foran os.

dk gnu, dk über n00bz

Har I kunne nå at forberede jer til Fight Club med de to udskiftninger?

Vi har fået praccet rigtig meget de sidste 2 dage, for at finde ud af vores roller på holdet. Vi har lavet gode resultater i pracc, udelukkende på at tosse rundt. Så er det bare, om vi kan gøre det samme i aften, eller om vi ender med at leve op til vores navn.

Hvor meget kommer det til at betyde ingame, at MENIX og Lass3 ikke længere er en del af holdet?

Det har gjort, at vi ikke har en fast AWP-spiller, så AWP’en skifter ejermand mange gange igennem en kamp. Dog arbejder vi på at gøre en af os til en mere fast AWP-spiller. Jeg nominerer selvfølgelig mig selv, men det må jeg ikke så længe jeg kun laver warning shots.

Jeg føler, at jeg har mere ro og overblik når jeg caller med dfen og siNde på holdet, hvilket gør vi har bedre mulighed at spille på den måde jeg vil, dog spiller vi lige nu på samme måde som vi spiller H1Z1... HS! Videre! Næste!

Er Vaz0r blevet fast mand i über n00bz?

Vaz0r er ikke fast mand endnu, dog er han ved at føle sig til rette. Ham og wusung er i hvert fald begyndt at råbe af mig, når de får chancen, fordi jeg råber af dem i pracc.

dk s0mmer, dk eSpuma

I går overraskede I, da I slog Fragsters i en CEVO-kamp. Var dette rent held, eller er det niveauet, som vi kan forvente at se fra jer til Fight Club?

Det er altid fedt at spille mod Fragsters, og de er blevet helt vilde, efter de har hevet frøslev ind. Vi har altid følt, at vi godt kunne slå dem, og det var rigtig fedt, at vi endelig var i stand til at gøre det i en officiel. Vi har arbejdet hårdt, så det er ikke noget, vi ser som heldigt, men nærmere at de ting, vi arbejder på, virker. Forhåbentligt kan vi holde niveauet til Fight Club, da der er nogle gode hold med, der sagtens kan gå hen at overraske.

I skrev kontrakter med eSpuma i slutningen af november måned. Hvor meget hjælper eSpuma jer med at ramme hoveder, pracce, planlægge osv?

Vi har fået en rigtig lækker aftale med Apel der sørger for, at vi får nogle trygge rammer, støtte til lans samt nogle stærke målsætninger der i den grad holder vores motivation højt. Hvad angår in-game, står vi stadig for det meste selv.

dk b0ychild, dk TANTRUM

TANTRUM er et relativt nyt navn på den danske scene. Hvor længe har I spillet sammen?

Basso, kr1zzer, tekziNz og jeg har spillet sammen i lidt tid nu, og vi er umiddelbart enige om, at vi fire skal spille sammen. Vi har haft et problem med at finde en femte mand, og derfor har vi spurgt Squidi, om han kunne have lyst til at prøve det af, og det havde han! Denne startfemmer har ikke spillet sammen i så lang tid, og vi er endnu ikke sikre på, om Squidi bliver vores sidste spiller. Men det kan man da håbe på!

Har holdet som en helhed et mål?

Vores mål til at starte med er selvfølgelig at blive et fast lineup, derefter vil vi selvfølgelig gerne have et samarbejde med en organisation igennem 2017. Da vi stadig er uprøvet på den danske scene, er det svært at placere os ved siden af de andre nye og gode hold.

dk Acomi, dk T46

En måned efter I startede i T46, valgte DongeR at forlade holdet, og en lille uge efter lagde AnageR mus og tastatur på hylden. Hvordan er I kommet over den problematiske start, og hvad er status nu?

Før DongeR og AnageR valgte at forlade holdet, var vi igennem en rigtig dårlig periode, hvor det virkede som om, intet fungerede længere. Så valgte DongeR at forlade holdet, hvilket ikke var forventet, men et eller andet skulle der ske, før vi kunne få tingene til at fungere igen. Derfor valgte DongeR at forlade holdet, og lidt efter valgte AnageR så at stoppe med CS. Nu er vi så tilbage med den core, som egentlig startede holdet. Det har selvfølgelig været et stort tab at miste to spillere, men vi blev enige om at give det en chance og prøve nogle forskellige spillere af. Vi har været positivt overrasket over KeyziN, som vi har spillet med i en længere periode, men vores sidste spiller har vi ikke valgt endnu, men i øjeblikket prøver vi med Phx.

Har de adskillige problemer gjort, at I have har haft tid til at pracce?

Efter Dust2 nyhederne om, at AnageR og DongeR var leavet, har der været rigtig mange som har spurgt ind til tryout, så vi var egentlig ret hurtigt igang igen med pracc, så vi kunne få fundet vores sidste to spillere. Lige nu går det stille og roligt fremad med holdet, og vi har en forventning om at være i boblerne til en top 10 i næste måned. Målet er at komme i top 10 på længere sigt.

Kampene starter kl 18:30, og der vil inden da ligge en optakt klar, hvor du kan få et overblik over dagens program.

#1 KeyziN
2017-01-11 15:58
Flække artikel!


Edit: 1st
#3 Mads
2017-01-11 16:12
T46 keyzin expected?
#9 KeyziN
2017-01-11 16:43
Acomi lyver. Jeg har underperformet. Jeg stopper CS
#10 Narky
2017-01-11 17:10
keyzin 4 t46 expected
#12 KeyziN
2017-01-11 17:24
Shhhhh altså
#2 ZARQ
2017-01-11 16:03
Så vidt jeg husker er TANTRUM ikke et nyt navn på den danske scene der har da været fremme før tilbage i 1.6 tiden med b0ychild og BULI og husker ikke lige resten af spillerne hvis jeg ikke tager helt fejl :)?
#6 zanoj
2017-01-11 16:23
NiNK, hNrk, Palsholt / rafikoN, z0rgan, DANNY + mange flere
#8 b0ychild
2017-01-11 16:36
NiNK, Danny, BULI, hNrk, b0ychild

Andre var vi ikke i TANTRUM! Men KiRbYtEaM derimod, der var vi alle med :D
#16 zanoj
2017-01-12 08:49
Nå, ja.. men i kunne fandme ligeså godt have heddet det ene som det andet da :D
#15 ZARQ
2017-01-11 18:57
Nemlig lige de spillere der kunne bare ikke lige komme på deagle danny og NiNK og hNrk ;)!
#4 Martin
2017-01-11 16:19
Solidt arbejde Art!

"Jeg nominerer selvfølgelig mig selv, men det må jeg ikke så længe jeg kun laver warning shots."

Haha :D Ham gNUen :D
#5 Vazor
2017-01-11 16:20
også er det ikke engang lyv :P
#7 jiG
2017-01-11 16:33
tekzinz is back <3
#11 Kevz
2017-01-11 17:15
Glæder mig!
#13 MENIX
2017-01-11 17:58
" Vi har lavet gode resultater i pracc, udelukkende på at tosse rundt. Så er det bare, om vi kan gøre det samme i aften"

- ja det skete hvertfald ikke i mandags!
#14 ritz
2017-01-11 18:34
brutal, savage, rekt

Menix :D
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere