Inzta og Ambush søger efter toppen i Danmark.

Inzta: "Vores mål er at komme i top 6 i Danmark"

Ambush' IGL, Inzta, er kommet i talerstolen hos Dust2.dk, hvor han sætter ord på slutspillet, formatet i ligaen, overraskelserne og skuffelserne og meget mere.

I dag skal sidste spilledag i Elgiganten Ligaen afvikles, hvor mandskaberne til slutspillet skal findes, og ligeldes skal de dårligste hold i denne sæson, som skal spille relegation, findes.

Dust2.dk har i den forbindelse fået Intza i talerstolen, som sætter ord på hvem der er favoritterne, de skuffende hold i sæsonen, formatet og forventninger til slutspillet og fremtiden for Ambush-mandskabet.

Ambush indtager i øjeblikket en 5. plads i Elgiganten Ligaen, og det er nok til at få dem i slutspillet. Holdet har dog tre svære modstandere på programmet, så muligheden for at skuffe finder sted. 

Det vil være meget skuffende, hvis vi ikke tager en plads i top 6 i Elgiganten Ligaen. Jeg føler, vi selv står og kan afgøre det her på sidste spilledag, så hvis vi falder igennem, må det være på egen regning. Og det er bare ikke godt nok.

Skulle holdet gå hen og sikre sig en plads i slutspillet, så mener Intza, at det er svært at sætte ord på holdets chancer, da niveaut er højere end de tidligere sæsoner.

Ambush og Intza er mest bange for Lyngby Vikings, som de aldrig har formået at overkomme i nogle sammenhæng. Samtidig har Inzta og kompagni også haft problemer mod Aalborg Rebels, så dem ser han frem til at møde i en bedst-ud-af-én.

Det er svært at sige, om vi tager titlen i ligaen. Jeg synes, at denne sæson har været meget stærk i forhold til tidligere sæsoner, og ud fra vores spil gennem sæsonen, får vi det svært mod nogle af de hold i top 6. Vi har aldrig formået at vinde over Lyngby, i hverken bedst-ud-af-én eller bedst-ud-af-tre, så de må klart være vores største konkurrenter. Vi har også tabt begge vores kampe i ligaen til Aalborg Rebels, så det ville være sjovt at se, hvordan en bedst-ud-af-tre mod dem ville udspille sig.

Den første udgave af Elgiganten Ligaen prøvede at tage en nyt format i brug, hvor alle mandskaber møder hinanden to gange i en bedst-ud-af-én. 

For Inztas vedkommende, så er det rart med flere kampe, så mindre tilfældighed finder sted samt får man et bredere og bedre helhedsbillede af holdene.

Det er bedre med flere kampe i ligaen, det kan jeg godt lide! Før kunne det godt blive meget tilfældigt med én bedst-ud-af-én mod hvert hold, da det jo er forskelligt, om man rammer dagen eller ej. Her får vi et mere bredt og helhedsbillede af, hvilke hold, som fortjener en plads i slutspillet.

Nogle hold har præsteret suverænt, mens andre hold ikke har lavet op til forventninger.

Inzta indrømmer, at Ignite-mandskabet har overrasket ham meget, mens Atlando-gutterne ikke har levet op til de forventinger, de havde sat forinden sæsonen, da holdet præsterede godt i mithR-challenge.

Jeg må være ærlig at indrømme, at et hold som Ignite har overrasket mig. Inden sæsonstart spåede jeg dem ikke til en top 6-placering, men de har bestemt modbevist dette. Et hold, som jeg troede kunne overraske, var Atlando-gutterne. Måske fordi vi også selv havde det svært mod dem, samt fordi de lige inden havde haft et godt run i mithR-challenge, men de er desværre faldet igennem.

Søger efter at komme i top 6 i Danmark

For knap fem dage siden blev Elgiganten Top 15 Gamer opdateret, hvor Ambush-mandskabet blev på en 8. plads, da holdet har præsteret godt i diverse turneringer.

Den placering lever op til en af de målsætninger, holdet havde sat for sig i 2020, men Inzta og resten af Ambush har siden hen sat for øjenene, at de vil være et top 6-hold inden 2021.

Et delmål for os i 2020 var at ramme en top 10-placering i Danmark på ranglisten, og det derfor er nice, at vi ligger nummer 8 lige nu. Vores overordnede mål for 2020 i forhold til rangering er dog at ramme top 6. Så jeg håber / tror på, at vi kan bevæge os endnu længere op de kommende par måneder. 

Holdkortet i Ambush ser således ud:

  • Danmark Inzta
  • Danmark Ryxxo
  • Danmark IceBerg
  • Danmark zeq
  • Danmark Typos

I aften står Obsidian, Lyngby Vikings og AGF på programmet i Elgiganten Ligaen.

#1(Med 0 svar)
8. juni 2020 kl. 14:08
Andyy
Ryxxo > device
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.