Equip og HDE.Hype skal skyde fra sig i dag, hvis de vil have en chance for at ramme slutspillet. (Privatfoto)

Equip: "Det har været en super fed oplevelse"

Equip sætter ord på ligaen som helhed, det at være i fokus, fremtidsplanerne og mere.

Her til aften skal 1.- og 2. Divisionerne afgøres, og i aften er det dermed også HDE.Hype-mandskabets sidste kampe sammen, da vi i det seneste interview lærte, at spillerne havde valgt at gå hver deres vej, når skoleåret var omme.

Gennem hele sæsonen har Equip været i talerstolen hos Dust2.dk i flere omgange, hvor han har sat ord på holdets officielle kampe i weekenderne, efterskolelivet og mere.

Endnu en gang er Equip blevet inviteret i talerstolen, hvor han fortæller om det at være i fokus, den unge IGLs fremtid, tanker om ligaen og meget mere.

I dag kan muligvis være sidste gang, at vi ser Equip i talerstolen i denne sæson, da holdet meget vel kommer til at misse slutspillet, hvilket Equip desværre også tror bliver en realitet.

Nej, jeg regner ikke med, at vi spiller os videre til slutspillet. Vi kan ikke nå at få høstet nok point hjem til top 3. Regner stærkt med vi undgår relegation, omend nedrykning. Det ville være pinligt om vi så skulle spille næste sæson under HDE eller ej. 

Skole og esport kombineret har på mange punkter været en fed oplevelse for Equip, men det har ikke været nok til at lokke den unge IGL til hverken Campus Vejle eller Fjerritslev Gymnasium.

Den 16-årige knægt har allerede fået diverse tilbud rundt omkring på scenen, men han er stadig ikke helt afklaret med, hvor han vælger at putte sin tid og energi efter sommerferien.

Skole og esport kombineret har været rigtig fedt på mange punkter. Jeg er dog ikke klar til at flytte hjemmefra allerede næste skoleår, som jeg ville ha’ været nødsaget til. Oveni det synes jeg ikke esportsundervisningen virker seriøst nok. Så jeg tager en lokal 10. Klasse med hovedfokus på CS.

Angående min fremtid indenfor CS; jeg har fået lidt forskellige tilbud. Klubber, hvor mit job skal være at samle et hold op fra bunden, to allerede etableret 1. Divisionshold. Men hvad jeg går med er stadig uvist. (Jeg undersøger stadig muligheder) 

Personligt vil jeg rigtig gerne et sted hen, hvor der er gensidig respekt, plads til at lave fejl og fokus på udvikling. En ting er sikkert, så snart sommerferien rammer, starter træningen til næste sæson!

"Det har været en super fed oplevelse"

Equip var blandt en af de to personer, som Dust2.dk havde valgt at følge tæt gennem hele sæsonen, både i op- og nedturer. 

Selvom resultaterne ikke var, som man havde håbet, så synes Equip, at han har bragt muligheden til at vise, hvem han er som person og spiller. 

Det har været en superfed oplevelse. Øv resultaterne ikke har været der til at vise frem. Jeg synes dog alligevel, jeg har formået at give et godt billede, af hvem jeg er som person og spiller. Jeg brænder stadig 110% for drømmen, og giver ikke op lige foreløbig. Det ikke sidste gang i ser mig på forsiden!

I den nuværende sæson blev et nyt format til ligaen prøvet af, hvor alle hold møder hinanden i to omgange, som derfor gør, at sæsonen bliver dobbelt så lang, kontra den tidligere sæson.

For Equip er ligaen en super platform for de spillere, som endnu ikke har vist deres værd på scenen. Det giver gode muligheder for at spille sig op til nogle af de bedste i Danmark samt promovore sig selv gennem interviews, streamede kampe og mere.

Personligt kan jeg rigtig godt lide, hvad ligaen gør for os spillere og hold, som er på niveauet under sub-toppen i Danmark. Det giver os både spotlight, gode kampe og mulighed for at spille med hos de bedste i Danmark, hvis man selvfølgelig er god nok til at rykke op i Elgiganten Ligaen. Jeg elsker alle de nye tiltag, interviews med de forskellige hold, transfervinduet, forfølgelsen af mig og så videre.

Det nye format er fedt med alle skal møde hinanden to gange. Det kan helt klart hjælpe med hold, som holder længere tid sammen end det famøse gyldne måned. Formatet giver også de hold, som har spillet sammen længere tid og har en større map pool, en fordel med måden veto kører på, og det synes jeg især er fedt. 

Vores præstation var præget af vores humør. Da vi aldrig rigtig har haft humøret eller lysten til at vinde, har det resulteret i, at vi har tabt en masse kampe, vi kunne ha’ vundet, hvis humøret og indstillingen havde været et andet sted. Det er ekstremt ærgerligt, da der klart er potentiale i alle på holdet, efter min optik. Men sådan er det en gang imellem, det har stadig været en lærerig sæson. 

HDE Hype består af følgende spillere:

  • dk Equip
  • dk Borch
  • dk SEV
  • dk DamkildE
  • dk matheLL

I dag skal holdet spille deres resterende opgør i 1. Divisionen. Holdet støder sammen med Halstedhus.OffToLA, VUSQ og Rydhavde Slots Efterskole, men desværre bliver ingen af opgørene streamet på Dust2tv i aften.

#1(Med 0 svar)
31. maj 2020 kl. 15:54
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Du skal nok blive til noget Equip!
Glæder mig tii at se hvad fremtiden bringer dig! :)
#2(Med 1 svar)
31. maj 2020 kl. 16:19
Frix-
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Equip til astralis
#3(Med 0 svar)
2. juni 2020 kl. 16:14
oN0t
+1 her
#4(Med 0 svar)
2. juni 2020 kl. 16:29
Phoey
Du skal sgu nok blive til noget Rasmus. Det er der slet ingen tvivl om.
Glæder mig til at se dit talent udfolde sig de kommende sæsoner.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.