Liquid sørgede for at spille sig videre til slutspillet trods en forfærdelig start.

Liquid afværgede katastrofen

Verdens 6. bedste hold var efter to nederlag i gruppespillet halvt ude af DreamHack Masters Spring, men Liquid sørgede for at vinde den sidste kamp.

Liquid stod med det ene ben ude af DreamHack Masters Spring i Nordamerika, men en sejr over MIBR lørdag aften sikrede Liquid en plads i slutspillet.

EliGE, nitr0 og co. havde ellers tabt til både Chaos og FURIA i gruppens to første kampe, men da tre ud af fire hold går videre til slutspillet, skulle Liquid bare besejre MIBR for at skyde sig videre.

Liquid kunne dog godt være røget ud trods sejren, da Liquid, MIBR og Chaos endte i en 3-way-tie, men her var det sidstnævnte, der trak det korteste strå med færrest vundne runder.

Grundet andenpladsen starter Liquid i lowerbracket i slutspillet sammen med MIBR, mens FURIA træder ind i upperbracket sammen med vinderen af Gruppe B.

De deltagende hold dyster om en præmiepulje på 685.000 kroner, hvoraf 274.000 kroner går til det vindende hold. Derudover er der også point i ESL Pro Tour på højkant.

#1(Med 0 svar)
25. maj 2020 kl. 10:11
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er simpelthen ikke godt nok af Liquid. Fair at tabe til Furia, som er varme pt.



Men at man kun lige netop hiver bagdelen med i LB er pinligt.
#2(Med 0 svar)
25. maj 2020 kl. 17:15
BehinD
Kæft hvor round robin bare elendigt, 3 hold ender med samme point antal og chaos ender med at ryge ud. Tiebreakers burde bare ikke være noget at bekymre sig om til sådan en turnering. At vinde over Liquid og tabe til MiBr burde man ikke ryge ud af når mibr kun slog chaos. Man kunne ligeså godt bare gøre som til ESL Katowice hvor alle hold starter i upper bracket og efter 2 tabte kampe er man ude. Så behøver vi ikke det er RR rod.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.