Opret Log ind
Nu støder mousesports og BIG sammen
Gruppe B i DreamHack Masters Spring fortsætter i dag, hvor karrigan skal forsøge at lede sit hold til en sejr over BIG.
Skrevet af: Arthrangos    23. maj 2020 13:35      

karrigan sidder klar til kamp mod BIG.

DreamHack Masters Spring byder i dag på to opgør i gruppe B. Først skal karrigan dyste mod BIG, og herefter skal syv danskere på serveren, når MAD Lions tager kampen op mod Complexity.

karrigan og kompagni er de større favoritter til at vinde dagens første kamp, da de med den erfarne ingame leader og talentfulde spillere som ropz og woxic består af et rigtig solidt hold.

De kan dog samtidig se frem til udfordring fra BIGs syrsoN, og hvis XANTARES samtidig leverer hans online performance, som man tidligere har set, kan BIG sagtens gøre dette til en svær kamp for mousesports.

DreamHack Masters Spring 2020 - Europe
Bedst af tre maps
mousesports
1 - 2
BIG
de_nuke 22 - 20 de_nuke
de_vertigo 14 - 16 de_vertigo
de_dust2 2 - 16 de_dust2

Senere på dagen mødes MAD Lions og Complexity, som bør blive til en endnu tættere kamp, da begge hold består af en masse firepower.

DreamHack Masters Spring 2020 - Europe
Bedst af tre maps
MAD Lions
0 - 2
Complexity
de_mirage 14 - 16 de_mirage
de_vertigo 9 - 16 de_vertigo
de_nuke de_nuke

Kampene streames live på DreamHacks Twitch, som du finder herunder.

#1 DH_JanLund
2020-05-23 15:27
Er mouse helt væk. Havde de bare gennemset BIGs Nuke kamp fra igår var de ikke blevet overrasket så mange gange. Det er godt nok skræmmende. Troede tophold analyseret hinanden :D
#3 DH_JanLund
2020-05-23 16:54
og Vertigo præcis det samme. Øv hvor er det træls de har tabte det taktiske overblik :/
#2 sirr
2020-05-23 16:52
Det gør næsten ondt at se mouz spille nu ift hvor de var for 2+/- mdr siden :( .. Så det meste af Vertigo, og jeg kan godt forstå Allan har påpeget personlige fejl flere gange - shit hvor er der mange dumme peaks og hvor de før ramte de vigtige skud, virker det til de er uskarpe for tiden :/
#4 Apnemt
2020-05-23 17:32
Man kunne da godt tænke spekulere i om ChrisJ tid er ved at være ovre her, også i den her kamp levere han slet ikke 😳
#5 PillerPaller
2020-05-23 18:43
Der var godt nok også god værdi i BIG på oddset, i forhold til, at Mouse ikke har præsenteret i top 20 cs i efterhånden et godt stykke tid : )

Kunne godt se et eller to skift på mouse , hvis de taber til ML og spiller sig ud af Dreamhack. ChrisJ er nok den mest oplagte, men tænker at Karrigan nok også er i gang med at spille sig ud af start 5.
#6 fLix8
2020-05-23 18:57
Jeg håber at de får lov til at fortsætte med det nuværende lineup, om ikke andet så indtil der kommer LAN igen. Synes stadig det er utroligt svært at bedømme holdenes præstationer online. Der er virkelig mange tophold som ser ud til at lide under det, ihvertfald I deres første online kampe.

Mouse har virkelig spillet dårligt på det seneste, men noglegange skal lineuppet også have tid til at finde sig selv igen. De har vist, at de kan vinde turneringer, nu skal de bare tilbage på toppen igen. Jeg ville vitterligt hade at se Mousesports ende som FaZe.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere