Opret Log ind
alexsomfan: "Oddsene er ikke helt på vores side"
Dust2.dk har fået IGL'en fra det velspillende kinetic-mandskab i talerstolen.
Skrevet af: mad0    23. maj 2020 08:15      

alexsomfan agerer både far for sit nyfødte barn, men også for sine fire holdkammerater.

kinetic har spillet en glimrende sæson af Elgigantaen Ligaen, hvor de indtager en flot 4. plads, som er med at sikre dem adgang til slutspillet, der har plads til seks hold.

Dust2.dk har i den forbindelse kontaktet holdets IGL, alexsomfan, for at høre mere om holdets egne forventninger, livet som en nybagt far, der både skal passe CS-drømmen og sit nyfødte barn og mere. 

Selvom "oddsene ikke helt er på deres side", så er forventningen, både personligt og som hold, at gå hele vejen og vinde Elgiganten Ligaen.

I, kinetic, indtager i øjeblikket en top 5-placering. Den placering må uden tvivl leve op til jeres forventninger for sæsonen, men hvor meget længere kan I nå? Kan I gå hele vejen, eller er I tilfredse med blot en plads i slutspillet?

Personligt er det hele vejen. Jeg er ret sikker på, det også er en fælles målsætning, at vi går efter at vinde ligaen. Oddsene er måske ikke helt på vores side, og feltet er stærkt, men alt andet vil uden tvivl være en skuffelse. Jeg føler, det er svært at se sig tilfreds med en plads i slutspillet, når alle i ligaen kan slå hinanden. Undtaget  er Ignite, de kan selvfølgelig ikke slå os. Hehe. Spøg til side, så tror jeg alle dem, der ligger lunt i slutspillet, føler de kan og skal vinde, så det gør vi også.

For nylig blev kinetics IGL farmand, og det har medført, at han engang imellem bliver forstyrret, når holdet er i aktion. Det virker dog ikke til at være et problem, da holdet, trods få forstyringer, slår næsten alle på deres vej.

For nylig skete et af verdens vidundere for dig, da dagen kom, hvor du blev far. Hvordan har det påvirket holdets træning, officielle og så videre, samt hvordan har det påvirket dig på et personligt plan?

Det er fantastisk, intet mere. Det hele er stadig nyt, og der er også tidspunkter, hvor det kan være en udfordring, men det tager, man som det kommer. Hun er heldigvis et ret nemt barn, dog er der kontroverser engang imellem, når vi spiller.

Så sent som i går, blev jeg pisset ned af benet, så jeg var nødt til at passe hende i et par minutter. Men heldigvis grinede de andre af det, men... der er også tider, hvor det kan være et problem, hvis hun græder, og jeg prøver at call. Vi tager det som en øvelse, hvis vi på et tidspunkt skal spille i en støjende hal, når alt det her corona-fis er ovre.

Ambush er mandskabet, som alexsomfan ser udgøre den største trussel, hvis det gælder et hold, som i øjeblikket er placeret under dem. Efter Aalborg Rebels nederlag i mandags, så ser alexsomfan også, at hans mandskab sejrer mod dem.

Grundspillet af ligaen er langt fra over, så hvem ser du som jeres største modstandere, hvis du skal vælge nogle af de hold, som i øjeblikket er placeret under jer på tabellen?

Helt sikkert Ambush. De ser ud til at have fundet rytmen med Typos, og så har de bare en erfaren herre i Inzta, der gør, at de også gør det godt på den taktiske side. Det er klart vores største “trussel”, og mon ikke vi nok skal få en tæt kamp mod dem næste gang. Aalborg Rebels har jo lige tabt til et pigehold. Efter alt at dømme, blev de udspillet, så dem har vi bare at slå næste gang. 

I holdets første runde af ligaen, stødte holdet sammen med Lyngby Vikings, som de overmandede. På mandag står den på vikingerne igen, som er begyndt at se stærkere ud de sidste par runder.

På mandag har I to opgør på programmet, når I støder sammen med Obsidian og Lyngby Vikings. I faktisk overraskede faktisk det sidstnævnte hold i jeres første møde dem. Kan I genskabe samme historie, og hvordan tror du, at opgøret mod et svækket Obsidian-mandskab vil forløbe?

Sidst vi mødte Lyngby, var det et helt andet hold, vi spillede mod. De virkede ufokuserede og uden selvtillid, og det tvivler jeg stærkt på, er det samme, der sker igen på mandag. Jeg har spillet nok mod Lyngby til at vide, at det var en engangsforestilling. Nu burde de også have etableret raalz ind i deres spillestil, men vi må se. De tabte jo til Ignite forleden. Obsidian ved jeg ikke rigtig, hvad jeg skal forvente. De har en masse young guns, der kan kører en over, så hviler vi lidt for meget på laurbærrene, kan det gå hen og blive en farlig kamp. Men vi har praccet to gange de sidste to uger, så vi er velforberedte.

Holdkortet i kinetic ser således ud:

  • dk alexsomfan
  • dk scott
  • dk Patti
  • dk PihL
  • dk dinesen

På mandag skal holdet i aktion, når Obsidan og Lyngby Vikings ligger og venter.

#1 sirr
2020-05-23 09:31
Mange burns og kække bemærkninger. Jeg ka' li' det!
#3 xdpiratmanden
2020-05-23 12:53
Der bliver ihvertfald sat mere ild i kinetic og ignites “beef”
#2 HumanIC
2020-05-23 11:29
Kender kun en mand som kan clutche 2v4 med et grædende barn på skødet!!
Danmarks største stjerne
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere