Heroic er braget ned ad ranglisten efter udskiftningen af Snappi og es3tag.

Danskere ramler ned af ranglisten

Heroic og Complexity er faldet markant efter HLTVs opdatering af ranglisten.

Da det er mandag, så har HLTV.org endnu en gang opdateret ranglisten, hvor flere danskere er faldet markant ned ad ranglisten.

Heroic, som i går valgte at bænke Snappi såvel som es3tag, er det danske hold, som er faldet længst ned på HLTVs rangliste, som blev opdateret for kort tid siden. Danskerne er nemlig faldet hele syv pladser, hvilket ser dem på en 26. plads, og de er derfor det lavest rangerede danske hold på ranglisten.

Heroics fald skyldes, at de har mistet to spillere, men det samme kan man ikke sige om blameF og k0nfigs hold, Complexity, som ligeledes er faldet markant. De er nemlig røget fra en 14. plads til nu at ligge nummer 20 efter et skuffende gruppespil til ESL Pro League sæson 11.

Udover disse to fald, så er der ikke sket de store ændringer på ranglisten udover for brasilianske MIBR, som er steget med hele fem pladser, hvilket ser dem smutte ind i top 20 igen, efter en imponerende stime til Flashpoint 1.

Manglen på ændringer ser derfor også, at både Astralis og MAD Lions beholder deres spots fra sidste uge, som ser Astralis på en andenplads, mens MAD Lions ligger nummer 13 i verden. OG er derimod steget en enkelt plads, hvorfor de nu er nummer  14 i verden.

Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.