Opret Log ind
R0nic: "Vi skal slå SoA og kinetic"
Inden en ny sæson Elgiganten Ligaen skydes i gang i aften, har Dust2.dk fanget R0nic fra IGNITE, som blandt andet fortæller, at de ser sig bedre end flere hold i ligaen.
Skrevet af: enits    6. april 2020 11:00      

R0nic og resten af IGNITE er klar til aftens kamp i Elgiganten Ligaen mod Sigma.

I aften går det hele løs, når en ny sæson af Elgiganten Ligaen skydes i gang. Men inden det hele går løs, har Dust2.dk fanget R0nic fra IGNITE, som også er at finde i denne sæson af Elgiganten Ligaen.

I sidste sæson havde IGNITE det utrolig svært med kun en enkelt sejr efter nogle tætte kampe. De endte derfor med at rykke ned, men er igen at finde i Danmarks bedste liga, efter de købte et spot.

Hvad gør I anderledes i denne sæson for at ramme et bedre resultat?

Vi har bragt Jmoments ind i stedet for Celebrations og vi har gjort det ret godt i ESEA Main og i pracc. Dog har det været lidt hårdt i kvalifikationer. Sidste sæson var mange af vores kampe tætte, og jeg føler ikke, vi var så dårlige, som det så ud, selvom vi kun vandt en kamp, som dog var over AGF, der vandt hele sæsonen.

Hvordan ser du jeres niveau i forhold til de andre hold i Elgiganten Ligaen?

Vi vil gerne som minimum blande os i midten af ligaen. Vi føler, vi kan slå alle hold, når vi rammer vores topniveau, men vi føler også, vi kan tabe til alle hold, når vi rammer vores bundniveau. Dog skal vi i min optik slå SoA og kinetic. At kinetic er over os i Elgiganten Gamer Top 15, kan vi slet ikke forstå, og vi vil gerne bevise, hvorfor de ikke skal være det

Altando er også over jer på Elgiganten Gamer Top 15, men føler du kun, at det er kinetic, som I skal slå?

Vi har tabt til Atlando i både ESEA Main og til GGW, så det er forståeligt, de ligger over os på Elgiganten Gamer Top 15. Men vi ser os stærkere end Sørby Flames, da vi lige har slået dem ud i slutspillet til ESEA Main i en BO3.

Men vi vil jo gerne slå alle, og det bliver rigtig spændende at se, hvad det nye format i ligaen kan. Det belønner de hold, som har en bred mappool, og straffer de nyere hold.

Udover at I har skiftet en spiller ud, hvad er så forskellen på jeres niveau nu sammenlignet med jeres niveau i sidste sæson?

Vores niveau sidste sæson ville jeg ikke sige var lavt. Sidste sæson tabte vi mange pistolrunder, men på det seneste er vi begyndt at vinde dem, så måske det er forskellen? Derudover har vi et bedre miljø på teamspeak, hvor folk er gladere for at spille og stemningen er i top i officielle kampe.

I aften klokken 18:00 skal IGNITE møde kinetic, mens de klokken 22:00 skal i ilden mod Sigma. Det bliver spændende at se, om R0nic og kompagni kan få en god start på sæsonen. 

Du kan se hele kampprogrammet for Elgiganten Ligaen her.

IGNITE består af følgende spillere:

  • dk miko
  • dk RYTTER
  • dk Lorrdy
  • dk R0nic
  • dk Jmoments
#1 kajzka
2020-04-06 11:24
De spillede da ikke relegation sidste sæson, hvor de næsten lige klarede skærende som der bliver nævnt i nyheden. I en anden nyhed blev der nævnt de rykkede direkte ned af POWER ligaen?
#3 enits
2020-04-06 11:32
Det har du da fuldstændig ret i. Det har jeg rettet til.
#2 whitebear22
2020-04-06 11:30
Hvor dejligt - en spiller, der formår at være både realist og optimist på en og samme tid ift. holdets og egne evner.

Man kunne sagtens frygte, at alle havde set lyset i at udtale sig som landsbytossen, efter at vestr slap afsted med det(og fik ros for det) i sidste sæson.
#4 nicofredens
2020-04-06 11:58
kinetic er ez, I behøves ikke engang at tænde skærmen
#5 dinesen
2020-04-06 12:59
toxic :(
#6 JawBreaker
2020-04-06 13:43
Det bliver spændende at følge dem...
#7 Opal
2020-04-06 13:46
Hvordan kan det være, at man må købe sig et spot højere oppe, når man er rykket ned?

Kan snildt forstå, at man kan købe sig ind i ligaen, da ejerskab er en del af konceptet (hvilket jeg er fan af), men når man er rykket ned, så er der vel en grund til det.

Ønsker Ignite alt det bedste, de har helt sikkert gang i et stærkt projekt, men jeg undrer mig over, at man ikke er "låst" til den division man ender i sæsonen før. Om det så hedder Ignite eller Astralis er mig underordnet.
#8 TheKonkel
2020-04-06 15:44
Så du syntes det er mere fair at et hold der aldrig har spillet eller støttet ligaen skulle have spottet gratis (for kun ligagebyret)? Måske endda et hold som ikke ville kunne konkurrere på det niveau ?

Jeg kan godt se din pointe, men nu er det sådan at vi har købt et spot af ex-maknitude som ville være gået dødt ellers. Er det så ikke fair nok at et af holdene som var rykket ned forrige sæson får lov at købe spottet ? Dust2 er jo inde over hvem der får lov at købe spots, jeg syntes det giver en meget stærkere liga at det er organisationerne der ejer spots, og ikke spillere.. Det var vist også tanken fra start med ligaen..

Hvis man vil styrke scenen, så giver man virkelig hold/organisations ejerne noget at forhandle med hvis spillerne kun kan spille ligaen ved at være en del af dem. Jeg syntes Dust2 er ved at skabe et rigtig godt produkt, og det produkt bliver kun stærkere af at have hold med som brander på SoMe og har følgere.

Jeg er super fan af nogle af tankerne omkring Flashpoint, en franchise liga i mit hoved kan virkelig styrke scenen.
#9 SEVEN
2020-04-06 16:00
Din første sætning er jeg lidt uforstående over for.. Jeg kan godt se hvad du mener, men altså.. Ja, det er da præcis sådan det skal være? Hvis man rykker ned fra Superligaen og op fra 1. division er det da også muligt at man vil få prygl i Superligaen, men dominere i 1. divison og omvendt for det andet hold.. Men det er jo sådan en liga fungerer?

Det er fint nok når I har købt pladsen af et hold der ikke længere kan være med.
Jeg er ikke fan af at dem med flest penge får pladserne :)
#12 TheKonkel
2020-04-06 16:08
Nu har jeg ikke noget med købet at gøre, men jeg har ikke indtryk af vi har budt over andre i den her handel..

IGNITE har spillet i toppen af ligaen i 11 ud af de 12 sæsoner vi har deltaget i, og kun en enkelt gang har vi måttet spille 1. Div og rykke op igen. Og ja kun en enkelt sæson har vi ikke deltaget i ligaen som jeg husker det, grundet IGNITE intet hold havde. (derfor vi måtte starte i 1. div da vi fik et hold igen.)
#16 Opal
2020-04-06 17:00
I er muligvis de bedst kvalificerede til at deltage i toppen. Som sagt synes jeg det er et stærkt projekt i har gang i, men det fjerner bare noget af ligastrukturen, at man kan rykke ned og så smide lidt kontanter (eller få adgang til en pracv gruppe) og så være oppe igen. Hvorfor så overhovedet have nedrykning?

Mine tanker/kritik går slet ikke på jer som organisation, men princippet i at man kan få stykke prygl, ryge ned og ukvalificeret komme op igen ved at have pengene klar.
#19 kajzka
2020-04-06 17:35
Fuldstændig enig her. Man må vel tage konsekvensen af at have haft en dårlig sæson og spille sig tilbage op.
#11 Sander
2020-04-06 16:06
Helt generelt kommer det med køb og salg af pladser til at blive kigget på. Det stammer jo helt tilbage fra da ligaen var en "lukket" klub med 8 pladser, og var i bund og grund bare tiltænkt for at få noget økonomi i gang på det her niveau. Forud for den her sæson tog det dog en ret så uheldig drejning, som vi ikke gider i fremtiden, så det kan sagtens være, at vi når frem til, at man ikke kan købe/sælge pladser mere fremover :P
#13 TheKonkel
2020-04-06 16:10
Hvad er det for en uheldig drejning ?
#14 Sander
2020-04-06 16:20
Opal har en pointe i, at der er noget weird over, at man rykker ned men så bare køber sig op. Men det helt store problem har været kinetics gamle plads som jo nærmest endte med at blive solgt 5 gange inden sæsonen, og det var mere for at man bare skulle af med pladsen end at der rent faktisk kom nogen og bød et større beløb så man gerne ville sælge. Det har aldrig rigtig været hensigten med det.
#15 TheKonkel
2020-04-06 16:34
Jamen jeg er enig.. Men den eneste grund til at spots bliver åbne er jo at hold ikke kan stille op eller orgs lukker..

Men ligeså forkert som det er at "købe sig op" er det vel også forkert at Lyngby Vikings får direkte adgang til Ligaen uden at skulle igennem 2. og 1. div :D

Jeg vil ikke ligge skjul på jeg syntes det var helt smadret at man i den bedste liga i danmark potentielt kunne se halvdelen af holdene rykke ned.. Det virker ret voldtsomt..

For et par sæsoner siden var jeg i den situation jeg havde et Spot i toppen, men samlede et hold op som netop var rykket op og ejede et spot selv.. Dengang byttede vi det ene spot til kinetic for en chance i en pracc gruppe.. ikke en krone skiftede hænder...

Det vidste sig jo så at kinetic klarede sig ganske godt i ligaen, så ddet havde da været ærgeligt hvis de skulle have været igennem 1.div.

Jeg ville ikke ane hvorddan jeg skulle sætte strukturen på op ognedrykning osv.

Men jeg ved at jeg er stor fan af at Ligaen bør være fuld af orgs/hold som ejer spotsne, og at et spot aldrig kan være ejet af en spiller. Hvis man vil spille med i det bedste må man repræsentere nogen, og ikke bare et random holdnavn :D
#17 Opal
2020-04-06 17:06
Jeg syntes egentlig at princippet fra starten, hvor man gav X kroner for at have et spot i to sæsoner var rigtig fint. Båse for at give noget økonomi til jer, men også fordi holdene så have investeret i projektet og derfor (forhåbentligt) dedikerede sig mere til projektet.

Hvordan den endelige model bør være, vil jeg ikke gøre mig for klog på, men jeg tænker at det vil give mening, hvis organisationerne så lige hanker op i sig selv og sørger for at have et hold i den periode de har købt ind til. Det er en svær balance, når man også gerne vil holde et ordentligt (og fair) niveau i alle divisioner, så al hele og lykke med at greje den :p
#18 TheKonkel
2020-04-06 17:18
Der vil bare være scenarier ligesom at ambush faktisk sørger for at have et midlertidigt lineup til deres spot sidste sæson. men inden sæsonen er slut signer inzta og co. og derved faktisk har 2 spots.. den eneste måde vi undgår sådan et scenarie er jo ved at det er orgs som ejer spots. og at orgs sørger for at have kontrakter på deres spillere..

Så længe spillerne selv kan eje spots, er der ingen forhandlingsværdi i at orgs ejer et spot i den bedste danske liga..

Lad os sige at kontrakten mellem spiller og hold ophører efter endt sæson, så er der en værdi i at sign med orgen til endnu en periode. hvis spillerne vil holde sammen og de har lyst til at spille den bedste liga i DK, med den bedste dækning.

Men det er ikke fordi jeg er uenig med dig overhovedet.
#10 whapz
2020-04-06 16:01
De får smadder af kinetic
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere