Ugen der gik på Dust2.dk

wezx, Typos og HammusOGmix er en del af dette tilbageblik på den forgangne uge.

I denne omgang af 'Ugen der gik på Dust2.dk' kigger vi tilbage på en forholdsvis stille uge, hvor de mest læste historier var i den kontroversielle ende af skalaen.

Derudover har coronavirus ramt scenen endnu mere, mens FunPlus Phoenix' indtræden i CS:GO fortsætter med at ligne et cirkus.

Redaktionen anbefaler

Flere events rammes af coronavirus

I den forgangne uge blev yderligere to events ramt af coronavirus, da statsminister Mette Frederiksen forlængede de nuværende restriktioner til også at gælde i påsken. Det gik ud over Copenhagen Games, som endnu ikke helt ved, hvad der sker med 2020-eventet.

Også Majoren i Rio i maj er blevet ramt, da den er rykket til november, hvor årets anden Major skulle have ligget. Den anden Major er derfor aflyst, men præmiepuljen fordobles til 13,5 millioner kroner.

Læs mere:

FPX-kaos i Flashpoint

Miseren omkring FunPlus Phoenix' deltagelse i Flashpoint fortsatte ind i den forgangne uge, hvor Swole Patrol blev annonceret som erstatning for de danske spillere. Få dage efter var det i stedet Bad News Bears, som skulle spille for FPX, da organisationen angiveligt ikke kunne blive enige med Swole Patrol alligevel.

Læs mere:

Køb og salg af pladser i ESEA

wezx lagde natten til fredag en beskrivelse omkring et køb af en plads i ESEA Advanced på Twitter, som har fået Typos til at se rigtig skidt ud. Sørby Flames endte nemlig med at stå uden en plads i ESEA, da Typos trak handlen tilbage, men i sidste ende blev de reddet af Incognita. Alt dette sker på trods af, at man slet ikke må købe pladser af hinanden.

Læs mere:

Mest læste nyheder i den forgangne uge

  1. wezx om Typos: "Det er en udspekuleret hævn"
  2. Nyt hold i 1. Division: "Vi har klart de bedste individuelle spillere"
  3. Medie: Jamppi sagsøger Valve grundet påstået VAC-ban
  4. blameF sender North ud af ESL Pro League
  5. Kasper Hvidt: "Der er altid usikkerheder"

Brugere med flest kommentarer i den forgangne uge

  1. whitebear22
  2. Rubel
  3. Nikon10
  4. SoA_JustinSane
  5. Luffe-
#1(Med 7 svar)
30. marts 2020 kl. 13:42
LakeTown
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Vil gerne lige pointere at køb og salg af pladser ikke er ulovligt i ESEA, efter kontakt med admins.

Det er ulovligt at forsøge at rykke op ved at købe andre ud af deres spot.
Eksempel. Jeg køber et advance spot med 5 aktive spillere som vil forsætte næste sæson, men vælger at deranke fordi de bliver betalt godt.

Det er i orden, hvis et hold disbander og det bliver erklæret dead at overtage spottet hvis man er i kontakt med ESEA om processen og forklare situationen.

Aluminati, som folk der deltager i ESEA's ligaer sikkert kender, vil kigge på at omskrive reglerne da som jeg nævnte for ham, at de fortolkes på forskellige måder, om dette bliver gjort vil tiden vise.


Håber det vil kaste lidt lys på situationen omkring overtagelsen af ESEA spots.

Jeg vil gerne takke de brugere som gjorde opmærksom på regelsættet som skabte en reaktion hos os i Sørby. Så vi undersøgte sagen så alt foregår efter bogen!
#2(Med 3 svar)
30. marts 2020 kl. 15:27
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Syntes ikke det giver mening, hvad du skriver.. Dårlig formulering.. Kan du ikke sende SS af hvad Aluminati skrev om det. ?
#6(Med 2 svar)
30. marts 2020 kl. 16:22
LakeTown
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Selvfølgelig.

gyazo.com/8a321a98b0500f256d6e934335b4c68f

Artiklen han linker til : support.esea.net/hc/en-us/articles/360008740894-Wh..

Jeg kontaktede ham for at clear den og for at forhåbentlig bringe lidt lys på det at skifte spot i ESEA, for det ved alle og ESEA også sker hele tiden. (vi har ikke fået tilbudt et nyt spot og er glade for at være tilbage i vores main spot:D)

Som du kan læse der, giver han lov til at overtage spottet, ellers havde vi en rigtig fin snak på discord efterfølgene da jeg ville spørge ind til reglerne.

Min opfordring er bare, at skrive til ESEA hvis man får tilbudt et spot, det fik jeg fortalt var måden at gøre det på.
Håber du kan forstå hvad jeg skriver, og håber der er andre danske hold der kan bruge det til noget, for man bliver ikke bannet ved at overtage spots i ESEA.

I har nok ret i at det ikke kan fortolkes på andre måder, det var forkert ordvalg, min pointe er bare at alle hold gør det, og det er jo ingen hemmelighed så jeg ville undersøge hvad ESEA's politik er omkring det, og dele det med scenen, og de følger den artikel som han har linket der. Thats it.
#7(Med 1 svar)
30. marts 2020 kl. 16:31
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Men har det her ikke været ESEA's problem længe? At deres regler løbende laves via artikler. Det var fandeme ofte også svært at finde info om præmier, op- og nedrykning, antal hold i slutspil osv. tidligere, for det hele skete via nyhedsartikler på siden. Jeg synes det er blevet nemmere at finde, men det er simpelthen for dumt at have X i reglerne men Y i en artikel. Normalt vil man jo gå efter det, der står i reglerne.
#8(Med 0 svar)
30. marts 2020 kl. 16:31
LakeTown
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Uha, det vil jeg ikke gøre mig til herre over :D
Det er nemmere at spille powerligaen i forhold til regler kontra ESEA det vil jeg dog sige ^^
#3(Med 2 svar)
30. marts 2020 kl. 15:36
Narky
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Nu skal jeg ikke sidde og påstå det ene og det andet, men hvordan kan dette misforstås?: “ Under no circumstances should teams attempt to avoid the Move up process by purchasing a roster / paying members of a team to give them their team page in a higher division. Depending on the evidence found then teams who are discovered doing this may be banned from the ESEA network and disqualified from the Season.”

Der bliver bogstaveligtalt skrevet at man under ingen omstændigheder må betale for et andet holds spot i en division over en selv og hvis dette bliver opdaget så står man både til evt. diskvalifikation og ban fra ESEA.

Er jeg den eneste der tolker det på den måde at det ikke kan stå tydeligere?
#4(Med 0 svar)
30. marts 2020 kl. 15:42
JSand
Dust2 fantasy vinder
Jeg kan helt ærligt heller ikke se, hvordan det ellers skulle fortolkes, men hvis Aluminati vil omskrive reglerne, så er det vel fint :D
#5(Med 0 svar)
30. marts 2020 kl. 15:57
TheKonkel
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Derfor jeg var interesseret i et ss af hvad aluminati skrev til ham.. Jeg tolker det på samme måde.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.