wezx har fået sit oprindelige spot i ESEA tilbage.

Sørby Flames får deres ESEA Main spot tilbage

Selvom drengene ikke skal begå sig i ESEA Advanced, så er wezx og kompagni glade for at få det oprindelige spot tilbage.

I går opstod noget af et drama mellem wezx og Typos,  hvor Typos angiveligt havde taget wezx ved næsen ved at trække i land i forbindelse med salget af et ESEA-spot. 

Sådan lagde wezx i hvert fald ud på Twitter.

Situationen opstod i går, da wezx og Sørby Flames skulle have købt et spot i ESEA Advanced af Typos, hvorfor de selv valgte af sælge deres egen plads i ESEA Main. I sidste en de fortrød Typos dog handlen, hvilket efterlod Sørby-mandskabet uden en plads i hverken ESEA Main eller Advanced.

Typos valgte ikke at reagere offentlige, mens han samtidig endnu ikke reageret på Dust2.dks henvendelser, hvorfor det ikke har været muligt at høre hans version af sagen.

Der ser dog ud til at være kommet styr på sitautionen nu, da wezx og drengene fra Sørby har fået deres oprindelige spot i ESEA Main tilbage, da Incognita efterfølgende har kontaktet dem og tilbudt at lade pladsen gå tilbage til Sørby.

Det skriver wezx på Twitter.

Vi er meget taknemmelige og glade for, at Incognita og ivaNb har kontaktet os og tilbudt os at lade aftalen om vores nuværende ESEA Main spot gå tilbage igen. Tusind tak og stor respekt til jer! Det har uden tvivl været en følelsesmæssig rutsjebanetur for holdet, og selvom vi på mange måder føler os snydt og taget ved næsen, vælger vi som hold at lægge låg på og rette vores fokus mod de kommende turneringer. Vi er utroligt kede af alt det postyr, denne episode har skabt, men er samtidig utroligt glade for den støtte vi har mærket udefra.

Til sidst kalder vi den lige her. Vi ses i ESEA Advanced efter næste sæson.

Ifølge ESEAs regler, er det dog imod ligaens regelsæt at købe og sælge spots i forskellige divisioner, og hvis en overtrædelse af denne regel sker, kan holdene, som gør det alligevel, risikere at blive bannet fra ESEA og diskvalificeret fra sæsonen, men om dette får konsekvenser for Sørby, vides ikke.

Sørby Flames skal derfor endnu en gang spille i ESEA Main i næste sæson, mens de også skal begå sig i POWER Ligaen, som starter den 6. april.

#1(Med 1 svar)
28. marts 2020 kl. 10:38
Sander
DPL Admin
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Sjovt man faktisk ikke må købe sig op, det foregår jo ret åbenlyst og har gjort det i mange år
#3(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 11:28
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Yeah, jeg sad også og undrede mig over det da jeg læste den oprindelige artikel.

Forstår godt man ikke må købe sig op, da det kan være konkurrenceforvridende og få folk op, der ikke har noget at gøre der. Det jeg ikke forstår er, at esea ikke vælger at håndhæve de regler.
#2(Med 3 svar)
28. marts 2020 kl. 10:39
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
Satme stort af Incognita. Sådan virkelig meget, kæmpe respekt.

thank mr incognita
#9(Med 2 svar)
28. marts 2020 kl. 14:47
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Incognita er et hold btw seb. Ikke en person
#10(Med 1 svar)
28. marts 2020 kl. 15:24
SEBM1337
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sølv Sæsonkort Sæson 15
i know haha
#11(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 16:28
xdpiratmanden
Sølv Sæsonkort Sæson 18
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ja okay super :D
#4(Med 4 svar)
28. marts 2020 kl. 11:30
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Nogle der ved hvad de her spots koster? Det er fedt at se at SF får et spot tilbage, om end jeg er modstander af at man kan købe sig til bedre spots - og det undrer mig gevaldigt at en organisation som SF vælger at gøre det (Jeg ved at mange gør, men lige netop at de gør, kommer bag på mig).

Øv, havde håbet på svar fra Typos :(
#5(Med 3 svar)
28. marts 2020 kl. 11:44
wezx
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 16
Det var et ønske fra holdet, at prøve kræfter med en liga ét niveau over. Idéen med købet var 100% den udvikling, som man kan få ved at spille mod bedre hold. Vi havde intet kendskab til reglerne omkring køb af spots og vi burde have været mere undersøgende inden købet. Vi havde på ingen måde til hensigt at bryde reglerne og vi forsøger ikke, at købe et ESEA spot i fremtiden.
#6(Med 2 svar)
28. marts 2020 kl. 12:15
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Det lyder sgu lidt underligt - hvor er det nogensinde "lovligt" at "købe" sig til et bedre spot i et rangeringssystem som her? Det virker, undskyld mig, som en dårlig undskyldning.-

Jeg kan sagtens forstå at man havde lyst til at prøve et niveau højere, men hvis man ikke kan komme dertil på normal vis, så er der en grund til det - tænker jeg. Jeg ved dog at ESEA kan være noget gøgl at spille i - men synes bare det er en uheldig måde at gøre tingene på.

Jeg ville også gerne spille en Major, men tænker ikke det ville være fair at købe sig dertil, såfremt det var muligt (.. you get the drift, om end det er dramatiseret en smule).
#7(Med 1 svar)
28. marts 2020 kl. 14:07
tornadoskytten
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Typisk bliver spots i esea ligaerne solgt/givet væk til andre hold, da det oprindelige hold er gået i opløsning. Det sker hver eneste sæson i mange af de lavere rangerede ligaer.
Holdene køber sig typisk ind på spots, som i sidste ende ikke vil blive brugt.

IMO er det jo en fin løsning, da spottet ellers går tabt. I dette eksempel ville det jo være fint, at give/sælge spottet videre til et andet dansk hold, fremfor et hold fra et andet land ender med at få det tildelt af esea - eller spottet slet ikke bliver brugt og "holdet" går 0/x i løbet af sæsonen.
#8(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 14:25
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Ja, hvis et hold opløses er det selvfølgelig en måde at få fyldt ligaen på - omvendt ville man tvinge ESEA til at finde en god løsning (fx at tage de der lige præcis missede oprykninger osv.) hvis man ikke lavede de her handler.

ESEA er helt sikkert ikke uvidende om at det sker - men man kan som organisation bidrage til at det kunne blive bedre, tænker jeg.
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.