Fremadrettet vil Astralis være seks spillere.

Kasper Hvidt: "Der er altid usikkerheder"

HLTV.org har fanget zonic og Kasper Hvidt for at høre mere fra Astralis-lejren.

Det er ved at være en uge siden, at Danmarks førende hold, Astralis, tilføjede den tidligere Heroic-spiller, es3tag, fra og med den 1. juli. Utraditionelt vil es3tag ikke agere som udskifter, men derimod som en sjette mand, der har samme vilkår, som de andre spillere.

HLTV.org har derfor sat zonic og sportsdirektøren i Astralis, Kasper Hvidt, i talestolen for at høre mere om fremtidsplanerne med es3tag og holdet.

Astralis' træner starter ud med at pointere, at es3tag vil have de samme vilkår, som de fem andre spillere på holdet. Baggrunden af tilføjelsen skyldtes, at holdet vil sikre at deres sundhed og helbred.

Den 24-årige spiller, es3tag, vil være en del af alt fra forberedelse, træning og holdarbejde. zonic nævner også, at nogle af spillerne kommer til at spille mere end andre, men at han også tror, at hver spiller vil se en turnering fra sidelinjen.

es3tag vil være have samme vilkår, som resten af holdet. Vi har seks spillere på holdet, ikke fem spillere og én udskifter. Nogle kommer til at spille mere end andre, men vores fokus bygger på at skabe langvarig præstation og sundhed for vores spillere, og jeg tror også, at alle kommer til at sidde en turnering over, siger zonic til HLTV.org.

Alle vil være en del af forberedelsen, træning og holdarbejde. Jeg er sikker på, at vi kommer til ændre nogle ting på vejen, udvikle og finde nye, forbedrede måder for vores spillere og gruppe, og det, vi gør, vil have effekt på alle spillerne, siger zonic.

Ved søgen efter en sjette spiller, var holdet på udkig efter en alsidig spiller, der kunne hoppe med i projektet lige fra start. Det menes man at have fundet i es3tag, fortæller zonic til HLTV.

Vi ledte efter en alsidig spiller, der så at sige kunne hoppe ind løbende. Vores preferencer var efter nogen, som kender til kulturen i holdet, nogen, der sætter holdet forrest samt har et højt bundniveau. es3tag kan tage næsten alle roller på et hold, og vi er også heldige med at få en spiller, som har været en del af vores "performance kultur". Deruover er han også en flink fyr, hvilket også har betydning for måden, vi vil arbejde på som en gruppe.

Den store faktorer i Astralis' overvejelser var at forsøge at give spillerne hvile samt fjerne noget af presset fra deres skuldrer. Holdet skal formå at fortsat være konkurrencedygtig, og det skal opnås med 100% opladte spillere.

En stor faktor i vores overvejelser ved tilføjelsen af en sjette mand, var hvile samt at fjerne en byrde fra spillernes skuldre. Ingen er i stand til at kunne arbejde 24 timer i døgnet, året rundt - ikke engang CS:GO-spillere. Lige nu er presset stort på hver spiller, da de ved, at holdet ikke kan træne eller spille, hvis man skærer sin finger eller lignende.

Det vigtigste for at være konkurrencedygtig, er, at vi kan gøre brug af så mange spillere, som er så tæt på 100% klar - både mentalt og fysisk. Det ville give alle spillerne en bedre mulighed for at oplade sig, når de ikke er på 100%. I dag har spillerne ikke chance for at oplade sig, siger Kasper Hvidt.

Danskerne har dog ikke i tankerne at skifte spillere midt i en kamp eller under en turnering, men de lægger ikke skjul på, at det er noget, som de vil komme til at overveje at tilføje på lang sigt.

Det er ikke i planerne at skifte spillere midt i en kamp eller under en turnering, men det ville være dumt, hvis jeg ikke siger, at det ikke er noget, som vi vil overveje at tilføje på lang sigt. Det hele baseres på præstation og spillernes sundhed, hvilket er en vigtig faktor for at være i stand til at præstere turnering efter turnering, sæson efter sæson.

Kasper Hvidt er heller ikke bange for at sige, at CS-scenen ikke er bygget omkring hold med seks spillere, men han mener dog, at det er noget, som alle hold bør få implimenteret.

Sportsdirektøren fastslår også, at holdet ikke gjorde det for at have én ekstra spiller i diverse turneringer og ligaer, men derimod for at støtte spillerne.

Jeg synes, at det er tydeligt at CS-scenen er bygget meget omkring hold med fem spillere, med mere fokus på spillerne end holdene. Om det er ranglisterne, turneringernes reglsæt eller de fysiske bootcampfaciliteter, så er det dét samme.

Vi har et meget konstruktivt frohold med de fleste, hvis ikke alle, interessenter. Og det at tilføje en ekstra spiller til holdet, er noget, som vi diskuterer med vores kollegaer. Jeg vil gerne fastslå, at valget ikke har noget at gøre med at have seks spillere i hver konkurrence og turnering, men derimod noget, som vi har valgt at implimentere for at støtte vores spillere. Synes jeg at alle hold burde have seks spillere inkluderet på deres holdkort? Helt bestemt. Det har dog bare ikke været i vores fokus.

Til slut i interviewet ligger Kasper Hvidt dog ikke skjul på, at der altid vil forekomme usikkerheder, når man bevæger sig ud i noget nyt. På lang sigt tror han dog, at ændringen kan medføre, at spillernes karrierer bliver længere.

Der er altid usikkerheder eller åbne spørgsmål, når man bevæger sig ud i noget nyt. Jeg tror, at en del fans og eksperter er kommet nogle reele og åbenlyse bekymringer, og jeg vil ikke fortælle, at vi har fundet den perfekte løsning til hver udfordring, man møder som et CS-hold.

Vi er ikke blinde, og det vil kræve en del arbejde fra alle, og det vil også betyde, at vores kultur om åben kommunikation er vigtigere end nogensinde før. Hvad jeg vil sige, er, at jeg har ingen tvivl om, at dette vil bidrage positivt overfor spillernes mentale og fysiske helbred, og det vil i sidste ende forlænge deres karrierer.

Astralis deltager i øjeblikket i ESL Pro League S11, hvor holdet startede ud med at sikre sig førstepladsen i deres gruppe med fire ud af fem mulige sejre.

#1(Med 3 svar)
27. marts 2020 kl. 20:20
kREZ
"Ingen er i stand til at arbejde 24 timer om ugen året rundt"

- Det ligner en tastefejl fra zonic, ellers så hopper jeg gerne på det fuldtidsjob!
#3(Med 2 svar)
27. marts 2020 kl. 20:23
mad0
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Ups, jeg tror mere, at det var mig, der lavede en tastefejl! :D
#5(Med 0 svar)
27. marts 2020 kl. 20:28
kREZ
Så lad gå! :-D

Men nu sutter din sætning for vildt haha. Den skal du altså lige omskrive!
#7(Med 0 svar)
27. marts 2020 kl. 20:34
kREZ
Din sætning er stadig hel elendig efter update. :D

Du bør skrive: 24 timer i døgnet, året rundt.
#2(Med 0 svar)
27. marts 2020 kl. 20:21
Lemmy
God indsigt i de nuværende situationer der foregår!
#4(Med 15 svar)
27. marts 2020 kl. 20:24
weKz
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Men det satme os farligt, jeg glæder mig til at høre spillerens reaktion, når han bliver vraget til en Major.
#6(Med 0 svar)
27. marts 2020 kl. 20:30
kREZ
Helt enig. Jeg tror hurtig det kan blive negativt.
#8(Med 13 svar)
27. marts 2020 kl. 20:36
ThisIsHeathen
Jeg tænker at man har delvist løst det problem i fx foldbold, så hvorfor skulle man ikke også kunne her? Jeg tænker ved at have den rette indstilling på holdet, er det ret plausibelt at det kan fungere. Det handler vel bare om. at ændre lidt på kulturen ift. hvordan et CS hold bliver sat sammen?

Om ikke andet, bliver det interessant projekt at følge.
#9(Med 4 svar)
27. marts 2020 kl. 20:46
kREZ
Hvor ser du man delvist har løst det problem i fodbold? Fordi det forstår jeg ingenting af, det er da netop et kæmpe problem i fodbold
#10(Med 3 svar)
27. marts 2020 kl. 20:52
ThisIsHeathen
Nu kan jeg kun tale om de hold, hvor jeg har lidt indsigt i, samt jeg er klar over at ikke alle hold er gode til at håndtere det, derfor skrev jeg kun delvist.
Med det sagt, så har jeg den opfattelse af at fx Liverpool har løst det problem helt fantastisk. De har en god rotation på holdet og har formået at beholde spillere, såsom fx Origi og Shaqiri som selv med deres rolle som rotationsspillere, har givet 100% hver gang de har fået chancen, selvom de ikke kommer til at erstatte de spillere som har deres position.
Ovenstående viser mig, at det er muligt, under de rette omstændigheder, med de rigtige spillere. Så hvis der er et hold i CS verdenen, som jeg ser kan tackle dette, er Astralis helt klart det hold vil kunne det.
#13(Med 2 svar)
27. marts 2020 kl. 21:08
kREZ
plbold.dk/nyhed/savner-spilletid-utilfreds-shaqiri..

Her overvejer han i starten af sæsonen at forlade pga manglende spilletid.

Men jeg synes slet ikke du kan sammenligne det.
Fordi, det er noget helt andet i fodbold, hvor du kan skifte dem under kampen, men det lader til de skal sidde en hel turnering over, så forstil dig hvis Origi eller Shaqiri ikke får lov at spille 1 eneste kamp i premier league kamp eller champions league (Formegentlig de 2 turneringer de har med flest kampe)

Og det lidt det du kommer til at se her.

Udover alt det, så skal du huske på at spillere som origi og shaqiri er ansat til at sidde på bænken, derfor skal man være glad og gøre sit bedste når man får muligheden, det meget normalt.

alle 6 astralis spiller er under samme kontrakt af hvad man hører dem sige, og det samme gælder es3tag, det vil sige, alle er ansat til at spille fuldtid, men får ikke en fuldtids rolle.

Jeg er spændt, og jeg tror også Shaqiri sælges i næste vindue
#16(Med 1 svar)
27. marts 2020 kl. 21:16
kREZ
Ydemere så har origi brokket sig over manglende spilletid i 3 år indtil han blev rigtig god!
#19(Med 0 svar)
27. marts 2020 kl. 22:00
ThisIsHeathen
Korrekt, men de er fortsat på holdet. De har haft samme situation i hele deres kontrakttid, og Origi samt Shaqiri har sagt at de forsøger at få mere spilletid, hvilket er helt naturligt og bidrager til en forhøjning af niveauet på holdet som helhed.
Hele min pointe er, at der findes en situation, måske kun i en tidsperiode, hvor det er muligt, hvor at alle stadig udviser et højt niveau. Det var egentligt den pointe jeg ville frem med, da jeg synes at den generelle konsensus er at det er et dødfødt projekt, hvilket jeg ikke er enig i.

*Glemte lige at give en kommentar til dit sidste statement ang. ikke alle får en fuldtidsrolle. Det er ikke det indtryk jeg får når jeg læser statements fra Astralis, så jeg er ikke enig i den kommentar. Der bliver sagt at: "alle spillere kan blive skiftet ud, måske nogen mere end andre"- eller noget i den stil. Så udfra de kommentarer de har givet, kan vi kun gå ud fra at på langt sigt får alle en fuldtidsrolle.
#32(Med 7 svar)
28. marts 2020 kl. 13:47
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Fodbold og CS har jo den afgørende forskel, at du kan foretage udskiftninger undervejs i kampen. Den mulighed har man ikke mig bekendt.

Derudover opstår der væsentligt flere chancer i form af erstatninger for skadede spillere og karantæner, ligesom træthed oftere fører til, at et hold skifter lidt ud :)
#38(Med 4 svar)
28. marts 2020 kl. 17:56
ThisIsHeathen
Helt enig. Jeg formulerede ikke det jeg mente godt nok, til at begynde med. Dog vil jeg mene, at mit halvhjertede forsøg på en sammenligning stadig holder lidt vand. Med det mener jeg, at der stadig er spillere som ikke nødvendigvist bliver udtaget til hver kamp, da der er 3/4 eller flere spillere som kæmper om den samme plads, som også skal have spilletid. De vælger dog stadig at blive, selvom de kan få flere minutter et andet sted, dog med den forudsætning at det er på et lavere niveau.
Hvis jeg havde tænkt mig lidt mere om, så havde jeg brugt Sergio Romero fra Utd. som et eksempel.

Min pointe var bare, som jeg også skrev i #19, at der er et senarie, hvor det her kan fungere. Det kræver også at tuneringsreglerne på sigt bliver ændret lidt, for at kunne imødekomme denne "nye" måde at strukturere et CS hold.
#39(Med 3 svar)
28. marts 2020 kl. 18:45
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Nu giver sammenligningen lidt mere mening ;)

Når det så er sagt, så har jeg svært ved at se det fornuftige i at signe Es3tag. Som jeg tolker dit bud på, i hvilket scenarie det kan fungere, så har man signet en spiller til en meget hypotetisk situation. Ingen af de store TO’s har - officielt - meldt ud, at de vil ændre reglerne for at tilgodese seksmandshold. Derfor vil man skulle sidde hele turneringer over, som tingene er nu.

Enten bliver Es3tag oftest valgt fra og gider det ikke i længden eller også kan en af de andre ikke affinde sig med at gå fra starter til bænkevarmer. Det er der ingen af dem, der vil, tror jeg. Og med deres C.V., så kan de sagtens finde bedre tilbud end det.

Scenariet, hvor det kan fungere er ganske simpelthen et tænkt et af slagsen, tror jeg :)
#40(Med 2 svar)
28. marts 2020 kl. 19:03
ThisIsHeathen
Jeg er helt enig, at det er en mulig udfald. Jeg tror dog, at alle spillere på forhånd har accepteret denne beslutning, og er villige til at tage konsekvensen af denne. Med det mener jeg at skulle side en turnering/kamp ude, pga. de ikke har præsteret til træning, officielle kampe, de er blevet syge eller føler sig udbrændte.
Dette er for mig det vigtigste element i denne situtation.
Hvis du kan få alle seks spillere, til at købe denne idé, hvilket på baggrund af deres officielle udmeldninger, virker til at de har, så kan dette i teorien godt fungere. Igen, jeg vil mene det afhænger af om hvorvidt holdet som helhed er istand til at tilsidesætte personlige egoer og tænker som et hold. For at igen at bruge min halvdårlige sammenligning med fodbold, så har man også spillere der, som har denne mentalitet, som er holdet over spilleren.

Alt dette er dog hypotetisk, og jeg er i hvert fald spændt på hvordan det udvikler sig. Jeg håber at Astralis er i stand til, at kunne få dette til at fungere.
#47(Med 1 svar)
28. marts 2020 kl. 19:53
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Måske Es3tag. Men de andre har formentligt ikke vidst det, da de skrev under med Astralis for længe siden.

Har det betydning for din løn, dine goder og dine bonusser, at du nu sidder over? Jeg ved ikke, om det står i de 5 “gamles” kontrakter, men hvis det gør, er det eddermame godt, fremsynet juridisk arbejde, den, som har lavet kontrakterne.

Tag ikke fejl - jeg håber, de kan få det til at virke og hvis man skulle pege på et hold, hvor det var muligt, ville jeg pege på Astralis. Jeg tror desværre bare, det ender med exit til en af de 6 :)
#48(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 20:31
ThisIsHeathen
Ret mig gerne hvis jeg tager fejl, men jeg mener de udtalte, at alle på holdet godkendte dette, før det blev iværksat. Så jeg ved ikke, hvor du har den information fra, at de ikke var indvilliget i beslutningen.

Ift. din næstsidste paragraf, kan hverken du eller jeg udtale os om dette, da vi har ingen anelse om hvordan deres kontrakt er skruet sammen. Det kan være at de har et afsnit ift. at blive "bænket", og den gør sig gældende når de ikke spiller. Det kan være den ikke findes, og Astralis er tvunget til at betale fuld løn samt pengepræmier. Det kan også være at de kun får løn, men får ikke en del af pengepræmier i en turnering de ikke har spillet i. Der er simpelthen alt for mange variabler, og ingen faktra vi kan binde vores antagelser i, så det ser jeg ingen pointe i at tale om. Jeg kan dog forestille mig, at en organisation som Astralis, har tænkt over dette på forhånd.
#42(Med 1 svar)
28. marts 2020 kl. 19:39
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
During offline competition, lineup changes are only allowed in between
maps. The player will not receive additional time to set up compared to the
time it would have taken with the original player

Fra esl regel og angående pro league
#46(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 19:49
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er da heller ikke regler, som tilgodeser udskiftninger. De giver jo ikke muligheden for at skifte undervejs i kampen, og man må da håbe på, at intet ifm. opsætning går galt - bare ærgerligt så 🤷🏼‍♂️
#11(Med 0 svar)
27. marts 2020 kl. 20:56
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Spændende interview med god indsigt!
#12(Med 19 svar)
27. marts 2020 kl. 21:07
Jaegeren
Støttet Dust2.dk med 12 julekugler i 2019
Jeg synes at, først når det bliver tilladt at skifte spillere imellem maps kan et hold vende det til noget rigtig godt. Med det nuværende format, hvem skal så spille Major hvis alle 6 spillere er raske og varme in-game?
Bliver svært for zonic, eller hvad?..
#14(Med 0 svar)
27. marts 2020 kl. 21:09
kREZ
+1
#15(Med 0 svar)
27. marts 2020 kl. 21:14
Rubel
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Præcis min tanke også!
#20(Med 8 svar)
27. marts 2020 kl. 22:47
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er da ikke anderledes end trænere i mange sportsgrene. Nogle gange er mange klar og hurra for det. Det hjælper heldigvis alle til og ville holde sig skarpe, og samtidig løser de det tåbelige problem der har været i cs længe. At enten spiller et hold med standin, eller også må du hive en ind for en kort periode, da en anden er kommet til skade. Hvis man tror de aldrig kommer til skade eller bliver syge og er supermennesker, så er det klart man ikke kan lide ideen. Det her er da fantastisk til når man har en spiller som måske ikke lige er hvor de skal være i en periode eller har brug for en pause. At der vil være tidspunkter hvor alle er skarpe, er jo bare en luksusproblem. Tror Åge Hareide kender til det.

Det kan også betyde at vi fremover ikke ser hold kaste håndklædet fordi en af deres spillere smutter, da de stadig er 5.
#21(Med 1 svar)
27. marts 2020 kl. 23:53
wake
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Kan kun se mig enig i det du skriver. Kunne næsten have copy paste det fra mit hovede :D
#23(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 08:10
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
:)
#22(Med 4 svar)
28. marts 2020 kl. 00:18
Spantinho
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Ud fra hvad jeg kan finde frem til, kommer han på kontrakt på lige vilkår med de andre spillere. Det gør ham godt nok til en dyr herre at have siddende på bænken. Jeg mener heller ikke, det helt kan sammenlignes med fysiske sportsgrene, hvor skader er langt hyppigere end i CS. Man kan også klare sig langt bedre syg i CS end i fx fodbold. Selvfølgelig er det en fordel at have en ekstra spiller tilknyttet, men det er dyrt, og er det virkelig nødvendigt, når de ikke kan skifte mellem maps?
#24(Med 1 svar)
28. marts 2020 kl. 08:12
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Er skaderne så reelt hyppigere i almindelig sport kontra cs, eller bliver spillerne ved at at grinde igennem med smerter i håndled/skuldre/albue/nakke, fordi de ved at der ikke er en udskifter tilgængelig og en skadesperiode medfører en fyreseddel?

Spekulationer, ja, men der er ikke nogen forskning på området, så at afskrive det helt er ikke en mulighed.
Ved at have en 6. Mand på rosteren, er der mulighed for at give pause til de pressede, så man ikke ender ud i langvarige skader og man hele tiden har et frisk og kampklar hold.
#28(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 08:17
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Enig
#27(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 08:16
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Det er også dyrt at pracce op til diverse events, hvis en spiller så pludselig får en skade eller bliver syg. Så skal man enten droppe eventet eller finde en standin som man vil bruge et event, som samtidig smutter fra sit nuværende hold, fordi de også har nogle ting i den periode.

Alle vil da hellere betale for at have kvalitet i truppen, så man kan skifte ud, hvis det er det der gør man performer bedst.
Desuden så er presset altså også bare noget helt andet på deres niveau. Så kan det godt være at et bobler hold spiller 5 timer 5 aftener om ugen, men det er jo stadig intet sammenlignet med astralis, hvor man har et kæmpe pres, træning, medier, fans, reklame, som hele tiden skal passes
#44(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 19:42
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
During offline competition, lineup changes are only allowed in between
maps. The player will not receive additional time to set up compared to the
time it would have taken with the original player

Fra esl regelbog omkring pro league
#34(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 16:42
Jaegeren
Støttet Dust2.dk med 12 julekugler i 2019
Jamen jeg er da enig i at det er godt til når der kommer en skade eller en spiller har brug for en pause. Men det ændrer ikke på at der stadig kun kan blive skrevet 5 spillere på holdkortet til en Major. Det må være et meget hårdere slag for den enkelte spiller at blive hjemme kontra fodbold hvor der sidder 11(?) spillere på bænken og alle har en chance for at komme ind og skulle man gå hen og vinde en turnering får hele holdet en medalje og gevinsten. Det gør en CSGO spiller der sidder hjemme i Danmark ikke.
#26(Med 5 svar)
28. marts 2020 kl. 08:14
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Det er så vidt jeg husker allerede tilladt i både ESL og Blast at skifte mellem maps,så længe de holder tidsplanen.

Og ja, en svær beslutning, men når alt kommer til alt, så er det et hold der skls høste de bedste resultater som hold. Er spillerne professionelle nok, så ser de ud over eget ego og er glade for et trofæ til klubben.
#35(Med 4 svar)
28. marts 2020 kl. 16:45
Jaegeren
Støttet Dust2.dk med 12 julekugler i 2019
Astralis er meget professionelle det ved vi alle og spillere er vel bevidste om det lige nu, men når det kommer til stykket og en skal blive hjemme til en Major eller en turnering på hjemmebane tror jeg det slår en rigtig hårdt. Er det godt for deres allerede psykiske belastet spillere at de går i uvished op til en stor turnering om de bliver valgt eller ej.
#36(Med 3 svar)
28. marts 2020 kl. 16:57
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Du mener ligesom en landsholdsspiller ikke ved om de er på det endelige holdkort eller ej, selv når de træner med til en slutrunde?

Skal esport være professionelt, så lad det være professionelt. En atlet er en atlet. De ved alle, at det er en karriere de har på lånt tid. Det er for alle et spørgsmål om relativt få år, før de ikke kan spille emd på samme niveau længere og bliver skrottet permanent. Kan dette give dem 1-2 år længere (vel svarende til forlænge karrieren med omkring 10-20%), så er det et offer de vil være villige til at lave.
#37(Med 2 svar)
28. marts 2020 kl. 17:10
Jaegeren
Støttet Dust2.dk med 12 julekugler i 2019
Sådan er fodbold og har altid været. Alle fodbold spillere har prøvet at blive valgt fra, mange gange endda i deres karriere fordi det er en meget større trup og der er flere af samme positioner. CSGO spillere er vant til at spille hver turnering og ikke blive valgt fra. Det er en stor omvæltning for spillere tror jeg at skulle være den eneste der ikke kommer med.
Men jeg håber da det lykkes for dem, ville bare have håbet f.eks Valve havde været ude først og tillade 6 mand og så kunne holdene tilpasse sig det, istedet omvendt.
#41(Med 1 svar)
28. marts 2020 kl. 19:11
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Altså du ved godt spillerne selv har været til og beslutte det. For nogle af dem kunne det også være en lyst at have mere tid til familienog andre ting. Måske en skal være far i fremtiden og tænker at det ikke skal være gaming hele tiden. Det der med at det kun er 5 mand til major, den køber jeg heller ikke. Der er også spillere med til til fodbold turneringer, som får 0 minutter, men stadig får en medalje. For nogle er det vigtige bare og være med og støtte holdet. Det kunne jeg da også forestille mig bliver aktuelt for 6 mand her. Sidde med mellem maps og hjælpe med input og generelt hjælpe hvor man kan
#49(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 21:12
Jaegeren
Støttet Dust2.dk med 12 julekugler i 2019
Men fodbold spilleren har haft chancen for at spille fordi regelsæt tillader det.
Ja ved jeg godt, så de er selvfølgelig indforstået med det hele. Er helt med på at det er sundt for spillere at være 6 mand uden for turneringerne så det giver mere frirum. Men til en Major eller anden stor turnering med kun tilladt med 5 mand ser jeg det som et stort minus.
Kan virkelig ikke se ideen med at tage en 6. spiller med til en turnering når regelsæt siger kun 5 mand må spille. Hvad skulle es3tag hjælpe taktisk med som gla1ve og zonic ikke kan? Og hvad skulle dev1ce hjælpe med fra sidelinjen?
#43(Med 1 svar)
28. marts 2020 kl. 19:40
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
During offline competition, lineup changes are only allowed in between
maps. The player will not receive additional time to set up compared to the
time it would have taken with the original player

Fra esl regelbog omkring esl pro league
#50(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 21:15
Jaegeren
Støttet Dust2.dk med 12 julekugler i 2019
1 ud af mange turneringer. Vi skal have alle med så det er fair hele vejen rundt og især Valve. :)
#17(Med 1 svar)
27. marts 2020 kl. 21:30
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
stort dislike
#25(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 08:12
Opal
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Hvorfor?
#18(Med 0 svar)
27. marts 2020 kl. 21:42
Silan
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
God indsigt, og jeg glæder mig til at se hvor de er om et års tid, når de er en masse erfaringer klogere. Den største udfordring umiddelbart som jeg ser det bliver position, det er fint at es3tag kan gå ind på alle positioner (og antageligvis har han også en favorit) men pludselig skal alle jo helst kunne spille mere end en position så de altid fleksibelt kan skifte rundt. At andet lige virker det bare ikke optimalt.
#29(Med 2 svar)
28. marts 2020 kl. 08:39
Madsen
Alle kommer til at sidde en turnering over???? Det giver legit ingen mening es3tag kan umuligt erstatte device magisk og Gla1ve niveau mæssigt og heller ikke Peter, xyp kan han heller ikke??? Den eneste jeg ser han måske kunne er xyp men xyp er stadig bedre
#30(Med 1 svar)
28. marts 2020 kl. 10:58
yez
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
es3tag har erfaring som igl, awp og support for et top20 hold. Du har ret i at han får svært ved at erstatte dupreeh som entry, men med lidt træning sammen med holdet er jeg sikker på at de kan løse det problem. Bliver dog spændende at se om han får lov at spille en turnering som IGL hvis gla1ve er syg.
#31(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 13:14
Madsen
Han er jo ikke ligeså god som hele holdet
#33(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 13:48
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Det er fint, man prøver med seks mand.

Men indtil reglerne og formaterne tilgodeser den slags, så tænker jeg, at det udelukkende er en kilde til uro...
#45(Med 0 svar)
28. marts 2020 kl. 19:44
fremilyset
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Til jer der lige har brug for reglerne så er de her. Kig gerne nede ved punkt 11

pro.eslgaming.com/csgo/proleague/rules/
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.