Opret Log ind
Flashpoint arbejder på at erstatte dansk hold
Det står nu klart, at FunPlus Phoenix ikke fortsætter i første sæson af Flashpoint.
Skrevet af: Sander    26. marts 2020 10:18      

cadiaN rejste i går hjem til Danmark.

Det står nu klart, at cadiaN, Snappi og resten af det hold, der, måske/måske ikke, spiller for FunPlus Phoenix, ikke kommer til at fortsætte i første sæson af franchise ligaen Flashpoint.

Ligaen er nemlig på udkig efter en erstatning for FunPlus Phoenix. Det skriver HLTV.org.

Det kommer dog ikke som det store chok, da es3tags kommende skifte til Astralis angiveligt fik handlen mellem Heroic og FunPlus Phoenix til at falde til jorden.

LÆS OGSÅ
Medier: Heroic-FunPlus Phoenix handlen går måske i vasken

Det resulterede i, at det danske hold, midt i klargøringen til opgøret mod Orgless, fik besked på at pakke sammen, da de ikke ville få lov til at spille kampen. Det skyldes formentlig, at FunPlus Phoenix helt har trukket sig som medejer af ligaen.

LÆS OGSÅ
FunPlus Phoenix tvunget til forfeit

I går tweetede cadiaN ligeledes, at han var på vej hjem til Danmark, og da andet gruppespil i Flashpoint allerede starter i morgen, havde de fleste regnet ud, at danskerne ikke ville fortsætte i ligaen.

#1 arseface
6d 6t 49m
Kan de mon snuppe et af de hold der er røget ud af Esl?
#4 mamas
6d 5t 20m
Kan de det? Ville da være en god mulighed for North så :)
#2 Bertelsen
6d 6t 24m
Hvad med HammusOGmix? Er ret sikker på Human1sk og co. sagtens kan følge med her
#5 10_Gr0n
6d 4t 10m
De vil nok være bedre aim'er end alle der tør møde dem der.
#3 tromlereN
6d 5t 37m
Pas på med at give es3tag showet skylden. Virkede jo allerede som et cirkus før der var snak om ham i Astralis. Hvis Heroic forbliver en organisation efter det her, håber jeg de har lært lektien. Du kan sgu ikke gå ud og forsøge at sælge et hold som en samlet pakke når 1-2 spillere har 3 måneder tilbage af sin kontrakt, det er jo amatør agtigt lavet. Det en ommer heroic, Astralis vandt desværre.

Hilsen tromlereN
#6 akz
5d 4t 32m
Jeg er uenig ! Da tilbuddet er kommet og forhandlingerne har været igang, så var begge partner udemærket klare over kontrakt situationerne. Så ser jeg ingen grund til at heroic skal takke nej, når køber stadig er interreseret.
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere