acoR og MAD Lions har været i en vanvittig udvikling siden tilføjelsen af roeJ og peacemaker.

acoR: "Jeg håber på, at vi vinder"

Med IEM Katowice lige om hjørnet, har Dust2.dk fanget acoR fra MAD Lions, for at høre hvordan forventningerne ser ud for det danske mandskab.

Om blot to dage skydes IEM Katowice 2020 i gang, hvor 16 hold, heriblandt MAD Lions, Astralis og mousesports, skal i ilden for at finde vinderen af en af Counter Strikes mest prestigefyldte turneringer.

Dust2.dk har derfor fanget MAD Lions' bærer af det lange, grønne våben, for at høre mere om hvordan forventingerne ser ud i den danske lejr forud for turneringen, om holdet har et pres på skulderen samt fået et par tanker om holdets første par kampe i turneringen. 

På vej ind til IEM Katowice har flere og flere personer vendt hovederne mod jer, da jeres seneste resultater har været næsten helt perfekte med blandt andet et godt run til ICE Challenge i London. Putter det et ekstra pres på jeres skuldre, eller det noget, som I ikke tænker over?

Vi kommer ind til en turnering, hvor næsten alle holdene er placeret i top 10, mens vi kommer ind i turneringen, som et af de lavest rangerende hold i den største turnering, vi, på holdet, nogensinde har deltaget i - udover peacemaker. Det pres man føler, synes jeg, afhænger en del af hvordan man selv er som person. Personligt bliver jeg ikke påvirket af det, hvilket er en af mine mange styrker.

I starter turneringen ud mod verdens 5. bedste hold, Evil Geniuses. Holdet så lidt rustne ud i deres gruppespil til BLAST Premier Spring, hvor det blev til 3. plads efter et nederlag til OG. Hvordan ser du jeres chancer mod dem?

Eftersom vi slog OG til Ice Challenge vil jeg helt sikkert sige, at vi godt kan slå dem. De er et rigtig skræmmende hold at møde på en af deres gode dage, men jeg synes ikke de var særlig overbevisende til BLAST Premier. Så længe vi tror på os selv, får den rigtige start, kommunikationen kører, vi rammer vores skud, og vi ikke misser vores nades. Det er rigtig mange ting, der skal hænge sammen punkt og prikke, men det er noget, vi skal forvente alle kan på det niveau, vi spiller på. Får vi gjort det nævnte, så er jeg sikker på, at vi nok skal vinde mod EG!

Skulle I gå hen og slå Evil Geniuses, så venter en formentlig stærkere modstander i Liquid, hvis de selvfølgelig slår Virtus.pro. Hvilken en af de to hold vil du helst møde i en kamp, og hvordan ser du jeres chancer i dette opgør? Passer jeres spillestil måske bedre mod Liquid end mod Virtus.pro, eller er det omvendt?

Det ville helt klar være fedest at spille mod Liquid til så stor en turnering. Jeg ville dog sige, at den nemmeste vej for os, er, at Virtus.pro vinder mod Liquid, men jeg tror simpelthen ikke, at Liquid taber til dem. Virtus.pro har været i en nedadgående kurve nærmest lige siden de skiftede AdreN ind. Der er bare noget, der ikke spiller på det hold lige pt. 

Jeg synes, det er svært at sige, hvordan ens spillestil passer mod diverse hold. Alle hold anti-stratter og prøver at finde noget, som counter vores spillestil og de forskellige strategier, vi nu har. Man kan spille mod det samme hold to gange og få to meget forskellige udfald. 

Med en masse stærke hold i turneringens felt, hvor håber I så at placere jer blandt dem - kvartfinalen, semifinalen eller at gå hele vejen og tage hele turneringen? Og hvem ser du som vinderen af turneringen, hvis det ikke skulle blive jer?

Jeg HÅBER selvfølgelig på, at vi vinder, men hvis jeg kommer med et realistisk bud, synes jeg at kvartfinalen ikke lyder helt væk. Det kunne bare være pisse fedt at få lov til at spille i Spodek Arena! Et bud på en mulig vinder af turneringen ville for mig være mousesports. De har så højt et individuelt niveau ALLE sammen. Udover det har de bare en IGL, som nok er en af de bedste lige pt.

På tirsdag i næste uge starter MAD Lions' eventyr i Polen, hvor holdet støder sammen med Evil Geniuses klokken 12:00. De 16 hold kæmper om knap 3.400.000 kroner.

#1(Med 0 svar)
22. februar 2020 kl. 14:46
FBM
Jeg er stor fan :D
#2(Med 3 svar)
22. februar 2020 kl. 14:48
tick
anyone ever: "Jeg håber på, at vi vinder"
#3(Med 2 svar)
22. februar 2020 kl. 14:51
cleansation
Jeg savner ærlighed i dansk cs. Hvorfor er der ingen som tør at gå ud at sige, at de i virkeligheden håber de taber?
#4(Med 1 svar)
22. februar 2020 kl. 14:54
tick
Præcis, når de så nu taber imod EG pga matchfixing, så er det her interview nok bevis på at det ikke er matchfixed, nu har han jo sagt at han håber de vinder :)
#6(Med 0 svar)
22. februar 2020 kl. 15:13
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Hvorfor er du så mavesur over det interview? 😂
#5(Med 1 svar)
22. februar 2020 kl. 15:13
Martin
Dust2 fantasy vinder
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Så fedt at se det stortalent begynde at blomstre.
Bliver han ved ender han i Astralis.
#7(Med 0 svar)
22. februar 2020 kl. 19:00
Madsen
Arh astralis er måske lige højt sat
#8(Med 0 svar)
22. februar 2020 kl. 19:02
Madsen
Jeg tror på de kan komme i en kvartfinale
Men jeg håber på astralis vinder turneringen :)
#9(Med 0 svar)
23. februar 2020 kl. 00:15
MrBlond
Kæmpe chef! Han er vanvittig og det er dejligt det går så godt for dem! :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.