MAD Lions taler dansk i kampene men engelsk, når der er timeout, så holdets brasilianske coach også kan snakke med.

MAD Lions vil være et stabilt top 10 hold i løbet af i år

Det danske holds coach er meget optimistisk, men han erkender, at det bliver svært at fortsætte udviklingen.

Det danske hold MAD Lions har gang i noget rigtig imponerende, da HUNDEN og co. lige nu er rangeret som nummer 12 i verden, hvilket gør mandskabet til det andenbedste hold i Danmark.

Kurven er kun gået en vejde sidste par måneder, og alt tyder på, at holdet blot fortsætter med at udvikle sig, og det er derfor med god grund, at holdets brasilianske coach peacemaker tror på, at MAD Lions kan blive et stabilt top 10 hold i løbet af i år.

Det fortæller han til Dust2.dk, da vi fangede ham til en snak om alt fra det at coache et dansk hold og arbejde sammen med HUNDEN til holdets potentiale. 

Hvordan har det været at coache MAD Lions indtil videre?

Jeg kan overhovedet ikke brokke mig indtil videre, da vi har udviklet os væsentlig hurtigt, blevet inviteret til ICE Challenge samt kvalificeret os til både Dreamhack Open Leipzig og IEM Katowice. Den store mængde af officielle kampe i januar har virkelig bidraget til, at vi kom tilbage fra juleferien i god form, samt udviklet os i mange aspekter som et hold.

Hvilke opgaver har du i hverdagen på holdet? Arbejder du med taktikkerne, strukturen, rollefordelingen, inidviduel udvikling osv?

Stort set alt du lige har nævnt. Da jeg sluttede mig til holdet, var jeg mere fokuseret på at lære spillerne at kende både i og udenfor spillet, deres tankegang, hvilken måde de foretrækker at spille CS på, deres basale principper som et hold, deres map pool samt hvor dyb deres taktiske drejebog var.

I forhold til forberedelse til kampe har vi forskellige måder at gribe det an på. Den analytiske del er den del, som jeg bedst kan lide, og vi har lavet ændringer i den måde, som vi forbereder os på mod hver modstander. Så nu laver jeg en lidt af det hele, men selvfølgelig med fokus på at identificere, hvad vores hold mangler mest i den specifikke periode.

Hvor meget styrer du, hvilken retning holdet bevæger sig i?

Organisationen har vist fuld tillid til den måde, jeg styrer holdets retning på - både i og udenfor spillet. Men intet sker uden tillid og støtte fra mine holdkammerater. Det at bygge gode og tillidsfulde relationer på holdet tager tid, og lige nu føler jeg, at vi stoler meget på hinandens evner. HUNDEN er en ledertype i spillet, mens jeg er en type, der har lidt af hele pakken. Vi respekterer hinandens roller, og det har båret frugt indtil videre.

På hvilke områder har dit arbejde påvirket holdet mest?

Det er svært at sige. Det vil være nemmere at spørge spillerne om dette, men jeg tror, at jeg har bidraget en del til udviklingen af deres taktikker, forberedelsen til kampe samt at rette op på de fejl, der forekommer i de officielle kampe eller under træning. Jeg kommer med en del baggrund om, hvordan man skal gribe spillet an, da jeg har været i flere forskellige regioner, hvor jeg har spillet mod de bedste hold i verden på LAN. Så jeg tror, at det er med til at give dem en tro på mine planer for kampene osv.

Hvad har du særligt gjort for at sikre holdets udvikling?

En del individuelle samtaler med spillerne, et godt arbejdsmiljø med gode evalueringer på vores officielle og træningskampe, og vigtigst af alt er spillerne kommet med et åbent sind til min måde at arbejde på samt min forberedelse. Alle disse ting sat sammen har sikret os gode resultater indtil videre, men jeg er stadig ikke 100% tilfreds, da vi er nødt til at blive en smule mere stabile i vores map pool.

Det diskuteres stadig, hvem Danmarks andenbedste hold er, men det ser ud til, at de fleste peger på jer nu. Hvad skal der til for endeligt at slå fast, at MAD Lions er Danmarks andenbedste hold?

Jeg mener oprigtigt, at vi er det andenbedste hold i Danmark lige nu. Vi har slået North og Heroic både online og offline, hvilket i mine øjne bekræfter min pointe. Det er en super præstation af drengene, men for mig er det ikke det vigtigste - at være top 12 i verden har en større betydning for mig. Man skal også have in mente, at siden North har foretaget ændringer på holdet, har de allerede set bedre ud i deres officielle kampe, så vi er nødt til at give dem tid, så vi kan se, hvad de kan gøre under MSLs vinger. Jeg er ikke helt sikker på, hvad der sker i Heroic-lejren, og det er svært for mig at tale om, da jeg er tætte venner med nogle af spillerne, men jeg håber, de får det fikset, for de har et super lineup på papiret.

Hvor langt tror du det her hold kan nå?

Vi tager et skridt af gangen. Vi er begyndt at spille jævnligt mod tier 1 hold, og det er her, hvor tingene bliver meget svære. Det er vigtigt, at spillerne er fokuserede, ydmyge og fortsætter deres hårde arbejde og gode arbejdsmoral, for det er nu, det er svært, da vi måske begynder at tabe flere runder, fordi vi møder bedre modstandere, så det er vigtigt, at vi har en god balance mellem frustrationen og det at forstå, at der også er andre gode hold, som også knokler røven ud af bukserne, ligesom os. 

Hvornår rammer du et punkt, hvor du er tilfreds med det her hold?

Jeg er optimistisk, så jeg tror, at vi slutter året af som et stabilt top 10 hold, og det vil gøre mig tilfreds. Selvfølgelig alt over det, samt at vinde nogle turneringer hjælper også. Vores mål for i år er at blive et stabilt hold i top 10, gøre det godt i FLASHPOINTs liga, kvalificere os til en Major, samt vinde en relativt stor turnering. Nogle af disse mål er mere realistiske end andre, men hvis vi fortsætter stimen, så er jeg sikker på, at vi er i stand til at overraske mange hold. Lad os nu se, hvordan det går til vores første store turnering, IEM Katowice, resten tager vi derfra.

MAD Lions består af:

  • Danmark HUNDEN
  • Danmark roeJ
  • Danmark acoR
  • Danmark Bubzkji
  • Danmark sjuush
     
  • Brasilien peacemaker (Coach)
#1(Med 0 svar)
17. februar 2020 kl. 13:17
whitebear22
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Lækker læsning - GJ!

De skal nok bide sig fat i top10, eftersom de ikke har toppet endnu.
#2(Med 0 svar)
17. februar 2020 kl. 13:30
Tyze
Støttet Dust2.dk med 4 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Guld Sæsonkort Sæson 18
Kæft et spændende år de har foran sig, og sikke en historie det line-up har bag sig!
Det er jo nærmest på rekordtid at de har kravlet op ad verdensranglisten uden invitationer til de store turneringer og deltagelse i majors. Det har bare været på baggrund af stabilt godt spil, som er blevet bedre og bedre, og ikke på grund af et eler andet vildt run i en stor turnering (Ence jeg kigger på jer).
Jeg synes det er nogle realistiske mål, og nu glæder jeg mig også bare til at se dem give den gas til Katowice ☺️
#3(Med 12 svar)
17. februar 2020 kl. 13:30
WeiZ
Nu kommer der nok et dumt spørgsmål. Men kan peacemaker dansk? x)
#4(Med 8 svar)
17. februar 2020 kl. 13:33
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Kommenterer du bare på artikler og forum uden at læse dem?
#6(Med 7 svar)
17. februar 2020 kl. 13:38
WeiZ
Men undskyld. Skal nok formulere mit spørgsmål så dine to hjerneceller også kan være med.

Er han ved at, lære dansk. Til at kunne få et bedre forståelse på holdet.
#8(Med 4 svar)
17. februar 2020 kl. 14:02
Bestiarium
Der er ingen chance i verden for, at nogen forstod dit oprindelige spørgsmål på den måde - og jeg vil tro at svaret er nej. Det kan der ikke være meget perspektiv i.
#10(Med 0 svar)
17. februar 2020 kl. 14:27
WeiZ
Måske ikke. Men igen, kunne det sagtens være han var ved at få fat på det, men stadig kørte engelsk under kampene, men måske prøvede at gøre det til dansk under træning.
#11(Med 2 svar)
17. februar 2020 kl. 14:29
WeiZ
Ud over det, gir’ jeg ikke en fuck for strogie og hans salt :)
#12(Med 1 svar)
17. februar 2020 kl. 16:05
leandr
Måske du bare skulle stoppe med at kommentere på ting, når du selv indrømmer at du ikke aner hvad du snakker om haha
Det er ligegyldigt spam og totalt trættende.
#21(Med 0 svar)
17. februar 2020 kl. 23:41
Kristja
Sådan er det ofte når man læser noget fra Mr rød stjerne. Har hørt at han er en sjov og skøn fyr. Men han går til angreb hver evig eneste gang, nogen giver ham et svar, han ikke kan 'tåle' som det ser ud.

Utrolig ærgerlig adfærd at have :o
#9(Med 0 svar)
17. februar 2020 kl. 14:20
strogie
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Så du tror at andre opfatter dit spørgsmål på den måde? Bare stop med at spam alle nyheder og forum og tænk dig om inden du skriver en kommentar haha
Jeg er ret sikker på peacemaker ikke kan dansk siden de snakker engelsk med ham i timeouts :) Det vil også undre mig hvis han vil til at lære dansk når han nok ikke bliver i mad Lions i flere år, det er ikke nemt at lære nye sprog som voksen, men det kan være du finder ud af når du bliver lidt ældre :)
#20(Med 0 svar)
17. februar 2020 kl. 23:38
Kristja
Du er da helt væk... Hvorfor har du et behov for at svare strogie tilbage, som var du et lille barn der ikke kunne tåle lidt kritik. Du stille et spørgsmål, som tydeligvis var formuleret forkert ud fra hvad du ville vide. Hvorfor så angribe ham, i stedet for at svare pænt og erkende din fejl.

Når det så er sagt, hvordan I alverden skal han så regne ud, at det du i virkeligheden prøver på, er at finde ud af om han tager dansk lektioner🤷🏻‍♂️
#17(Med 1 svar)
17. februar 2020 kl. 17:33
HUNDEN
Major deltager
Vundet Dust2 Masters 3 gange
Kage fra Dust2s 1års fødselsdag
Støttet Dust2.dk med 24 julekugler i 2019
Guld Sæsonkort Sæson 15
Guld Sæsonkort Sæson 16
Guld Sæsonkort Sæson 17
Nej Luis taler ikke dansk. Han har en rigtig god forståelse for dansk, og specielt efter 2+ år i heroic - så er forståelsen for ingame comms ved at være der.
Timeouts er på engelsk, taktikker og gennemgang plejer at foregå 50-50 dansk/engelsk 👍🏻
#18(Med 0 svar)
17. februar 2020 kl. 17:43
WeiZ
Ty for info, det var lige det jeg gik efter. :D - Regnede også med, at han kunne et eller andet når han har været så meget under danske teams. :)
#23(Med 0 svar)
18. februar 2020 kl. 11:15
tromlereN
MAD Lions taler dansk i kampene men engelsk, når der er timeout, så holdets brasilianske coach også kan snakke med.

Det kan ofte være en fordel at læse de artikler man kommentere på, så fremstår du måske heller ikke ligeså uvidende som du gør i størstedelen af dine posts herinde.

Hilsen tromlereN
#7(Med 0 svar)
17. februar 2020 kl. 14:00
sirr
Støttet Dust2.dk med 1 julekugle i 2019
Sindssyg rejse de har været på og helt klart et hold jeg håber og tror på kan gå i top 10 som en af de nye contenders, imens nogle af de gamle ser trætte og døende ud. Rigtig fede spørgsmål og generelt en rigtig god omgang læsning.

Er dog lidt overrasket over nogle af PM's svar ift. hans rolle og udvikling af holdet - her tænker jeg ift. hans rutine og erfaring som coach, havde jeg nok forventet at han var mere sikker på hvad han reelt set bidrager med og hvordan kan, som træner, kan påvirke et hold/ Lions? Omvendt virker det jo til han har fingrene i mange aspekter af maskineriet, og så kan det selvsagt være svært at uddybe.
#19(Med 0 svar)
17. februar 2020 kl. 20:54
MrBlond
MAD Lions har bevist sit værd, de har haft en sindsyg rejse indtil videre, og den skal nok forsætte, jeg glæder mig i ihvertfald til og se mere til dem! :)
Snakker de vrøvl på internettet? Har de behov for dit indspark? Login eller opret en bruger for at kunne kommentere.