Opret Log ind
PERCY og Lukki forlader ex-Maknitude
PERCY og Lukki har valgt at søge nye græsgange, og fremtiden for begge parter er endnu uvis.
Skrevet af: JSand    15. februar 2020 15:00      

PERCY og Lukki står nu uden hold.

For godt en måned tids siden valgte Remoy at forlade ex-Maknitude, og nu har endnu to spillere foretaget samme beslutning, da PERCY og Lukki har valgt at søge noget nyt.

Tilbage i oktober hentede Maknitude et mandskab bestående af PERCY, dragonfly, Remoy, Lukki og sycrone, og drengene spillede under Maknitude-banneret indtil årsskiftet, hvor de blev fritstillet af kontrakterne.

De fem drenge valgte dog at holde sammen, hvor de blandt andet vandt POWER Ligaen sæson 12 samt sluttede på en 5.-6. plads til GGW, indtil Remoy offentliggjorde sit exit i slutningen af januar, men nu er det altså slut for yderligere to af spillerne fra Maknitude-coren. 

Dust2.dk fangede PERCY for at høre, hvad der gik galt.

Efter Remoys exit fra holdet, som kom på et rimelig ringe tidspunkt op til minor og flashpoint kvalls, blev vi meget pressede med at finde en ny femte mand. Her lykkedes det aldrig at blive enig om en sidste, inden der skete noget i sycrones bagland, som gjorde, at han ikke kunne spille de første 4-5 kvalifikationer. Efter dette reevaluerede jeg situationen med Lucas (Lukki, red.), hvor vi blev enige om, at resultaterne bare ikke var der, og vi følte faktisk ikke, at vi nærmede os det mål, vi havde sat fra start - og vi troede sådan set heller ikke længere på det.  Der skal dog ikke være tvivl om, at dragonfly og sycrone er nogle af de bedste teammates, jeg har spillet med, og jeg har virkelig nydt tiden på holdet. 

Men nu prøver jeg et andet projekt med Lukki

Hvad fremtiden bringer for PERCY og Lukki er derfor endnu uvis, udover, at de holder sammen i et nyt projekt, som endnu er ukendt.

Senest spillede PERCY og Lukki med mix-holdet Yoink, som bestod af de to ex-Maknitude spillere, coloN, SMF og den bænkede Lyngby-spiller Daffu. Holdet deltog i blandt andet Minor- samt FLASHPOINT-kvalifikationen, hvor de endda formåede at ramme HLTV-kampene i Minor-kvalifikationen, inden de blev slået 16-14 af Copenhagen Flames.

Fremtiden for de to resterende spillere på det gamle ex-Maknitude hold er også ukendt. De to spillere er.

  • dk dragonfly
  • dk sycrone
#1 OJ1738
2020-02-15 15:04
:O
#2 Phoey
2020-02-15 15:15
Verdens største held og lykke til alle parter her. Jeg fik et fantastisk indtryk af samtlige 5 spillere fra det gamle Maknitude. Virkelig gode personligheder!

Jeg håber, at I alle finder det rette hjem for jer hver især! Jeg glæder mig til, at se hvor jeres rejser fortsætter! Ses på serveren. 💪🏼
Log ind eller opret en bruger for at kunne kommentere